ערוץ ספורט 5 - מנ. יונייטד נגד אינטר - לוגו/אייקון של שלט
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
משה, רואים שאתה לא רואה הרבה כדורגל מליגת האלופות בערוצי הספורט בארץ.
אם אתה צופה באחד מערוצי ה-5 (5 או 5+) ומובקע שער בערוץ המקביל, אתה תראה את הסמל הזה על המסך כדי שתדע לעבור למגרש ההוא, משהו שקצת מזכיר את שירים ושערים עם ה"גוווווווללללללל", "יש לנו איתות מבלומפילד".
אם אני לא טועה אז גם אם תצפה באחד מהערוצים של צ'רלטון (ספורט 1, ספורט 2) אתה תראה סמל דומה שיפנה אותך לערוץ המקביל.
הכי חשוב, ברצלונה נתנה הצגה (גם ליון הראתה סימני התאוששות במחצית השנייה, אבל זה לא עזר לה) והיא עברה לרבע הגמר.
אם אני זוכר נכון, אתה אוהד של היונייטד, וגם הם ברבע גמר.
אם אתה צופה באחד מערוצי ה-5 (5 או 5+) ומובקע שער בערוץ המקביל, אתה תראה את הסמל הזה על המסך כדי שתדע לעבור למגרש ההוא, משהו שקצת מזכיר את שירים ושערים עם ה"גוווווווללללללל", "יש לנו איתות מבלומפילד".
אם אני לא טועה אז גם אם תצפה באחד מהערוצים של צ'רלטון (ספורט 1, ספורט 2) אתה תראה סמל דומה שיפנה אותך לערוץ המקביל.
הכי חשוב, ברצלונה נתנה הצגה (גם ליון הראתה סימני התאוששות במחצית השנייה, אבל זה לא עזר לה) והיא עברה לרבע הגמר.
אם אני זוכר נכון, אתה אוהד של היונייטד, וגם הם ברבע גמר.
ואללה, איזה רעיון מעצבן וטפשי.
גם זה מפריע כפשוטו שזה קופץ על התמונה ומסתיר וגם אתה יודע שהפסדת גול במשחק המקביל.
מה תעשה עכשיו? תעבור ערוץ? את ההילוך החוזר תוכל לראות בסוף כל המשחקים.
אם כבר, היו מראים שם מה התוצאה במשחק המקביל וזו הייתה אינפורמציה שיכולה לעניין. ככה צריך לזפזפ רק כדי לדעת מי הבקיע, ובינתיים אולי תפסיד משהו טוב במשחק שצפית.
יש מישהו שלא חושב שזה אידיוטי?
אבי, לא מדוייק. אהדתי אותם כילד כי גרתי שם (בימי ג'ורג' בסט זצ"ל ובובי צ'רלטון יבדל"א). בשנתיים הללו הם היו קבוצת מרכז ליגה. הייתי בדרבי שמנ. סיטי קרעה אותם 4:1 . אך כיום לא אוהד אף אחד ונוטה לרצות שמנ. יונייטד יפסידו. אתמול הייתי בעד אינטר. יש לי נטייה לאהוד את האנדרדוג, מה שכמובן גורם לי להרבה יותר מ50% אכזבות
גם זה מפריע כפשוטו שזה קופץ על התמונה ומסתיר וגם אתה יודע שהפסדת גול במשחק המקביל.
אם כבר, היו מראים שם מה התוצאה במשחק המקביל וזו הייתה אינפורמציה שיכולה לעניין. ככה צריך לזפזפ רק כדי לדעת מי הבקיע, ובינתיים אולי תפסיד משהו טוב במשחק שצפית.
אבי, לא מדוייק. אהדתי אותם כילד כי גרתי שם (בימי ג'ורג' בסט זצ"ל ובובי צ'רלטון יבדל"א). בשנתיים הללו הם היו קבוצת מרכז ליגה. הייתי בדרבי שמנ. סיטי קרעה אותם 4:1 . אך כיום לא אוהד אף אחד ונוטה לרצות שמנ. יונייטד יפסידו. אתמול הייתי בעד אינטר. יש לי נטייה לאהוד את האנדרדוג, מה שכמובן גורם לי להרבה יותר מ50% אכזבות
משה
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי משה,
אני חושב שזה לא אידיוטי.
הסיבה שהם לא מראים תוצאה ,היא בגלל שיש אנשים שרואים את המשחק השני בשידור
חוזר לאחר מכן ולא רוצים לדעת את התוצאה (תמיד יש שידורים חוזרים מיד בתום המשחקים).
זה ממש לא מציק (לדעתי) ,פשוט אתמול היו המון שערים במשחק של ברצלונה (המקביל)
אז זה נראה לך ככה.
זה לא שמישהו מכריח אותך לעבור ערוץ, אבל זה נחמד שיש את האופציה. כולה אייקון של
שלט מהבהב לכמה שניות.
הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מזפזפ בין משחקים לתפוס איזה גול, ככה הפ תופסים
אותי.
אני חושב שזה לא אידיוטי.
הסיבה שהם לא מראים תוצאה ,היא בגלל שיש אנשים שרואים את המשחק השני בשידור
חוזר לאחר מכן ולא רוצים לדעת את התוצאה (תמיד יש שידורים חוזרים מיד בתום המשחקים).
זה ממש לא מציק (לדעתי) ,פשוט אתמול היו המון שערים במשחק של ברצלונה (המקביל)
אז זה נראה לך ככה.
זה לא שמישהו מכריח אותך לעבור ערוץ, אבל זה נחמד שיש את האופציה. כולה אייקון של
שלט מהבהב לכמה שניות.
הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מזפזפ בין משחקים לתפוס איזה גול, ככה הפ תופסים
אותי.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זהו, זכרתי שאמרת שגרת שם בילדותך והיית הולך למשחקים, חשבתי שאתה עדיין אוהד שלהם.moco כתב:ואללה, איזה רעיון מעצבן וטפשי.
אבי, לא מדוייק. אהדתי אותם כילד כי גרתי שם (בימי ג'ורג' בסט זצ"ל ובובי צ'רלטון יבדל"א). בשנתיים הללו הם היו קבוצת מרכז ליגה. הייתי בדרבי שמנ. סיטי קרעה אותם 4:1 . אך כיום לא אוהד אף אחד ונוטה לרצות שמנ. יונייטד יפסידו. אתמול הייתי בעד אינטר. יש לי נטייה לאהוד את האנדרדוג, מה שכמובן גורם לי להרבה יותר מ50% אכזבות...
נו, לא נורא, העיקר שליברפול וברצלונה שם ויותר חשוב, שריאל מדריד לא שם (ויסלחו לי כל המדרידאים).
מצפים לנו משחקים שלפחות על הנייר (עדיין לא הייתה ההגרלה, אבל מדובר בכל זאת בשמונה קבוצות ענקיות) אמורים להיות משחקים מעולים, רק שלא נתאכזב...
אוקי, שכנעת אותי למה לא לרשום את התוצאה 
לא מבין את ההמשך. את הגול הרי כבר פספסת, מה שנשאר לך זה ההילוך החוזר שאותו תוכל לראות בסיכומים בסוף המשחקים.
בכלל, החוויה בצפיה בכדורגל בשידור ישיר זה לראות גול בלי לדעת מראש. אם תעבור תראה הילוך חוזר ושחקנים חוגגים ובינתיים אולי תפסיד קטע יפה בשידור חי. אולי גם גול.
לא מבין את ההמשך. את הגול הרי כבר פספסת, מה שנשאר לך זה ההילוך החוזר שאותו תוכל לראות בסיכומים בסוף המשחקים.
בכלל, החוויה בצפיה בכדורגל בשידור ישיר זה לראות גול בלי לדעת מראש. אם תעבור תראה הילוך חוזר ושחקנים חוגגים ובינתיים אולי תפסיד קטע יפה בשידור חי. אולי גם גול.
משה