שאלה בנושא מזרימי מדיה
יש לי הרבה סרטים על המחשב, כל פעם שאני רוצה לראות אותם בסלון אני צריך לצרוב אותם על דיסק.
די נמאס לי ולכן חשבתי על לקנות DVD עם חיבור USB, ולחבר אליו הארד דיסק נייד.
אחרי שהתחלתי לחפש קצת, ראיתי שאולי כדאי לי לקנות מזרים מדיה, כי אני רוצה גם לנגן קבצי MKV.
אבל יש לי בסביבות 800 שקל להשקיע בנושא, והמזרימי מדיה יקרים יותר.
האם יש פתרון אחר,משהו כמו.. מכשיר שרק מעביר תמונה וקול מהמחשב והשליטה מהמחשב?
יש אפשרות כזאת או שצריך להשקיע יותר כסף?
אם אין אפשר המלצה לDVD עם חיבור USB
תודה
די נמאס לי ולכן חשבתי על לקנות DVD עם חיבור USB, ולחבר אליו הארד דיסק נייד.
אחרי שהתחלתי לחפש קצת, ראיתי שאולי כדאי לי לקנות מזרים מדיה, כי אני רוצה גם לנגן קבצי MKV.
אבל יש לי בסביבות 800 שקל להשקיע בנושא, והמזרימי מדיה יקרים יותר.
האם יש פתרון אחר,משהו כמו.. מכשיר שרק מעביר תמונה וקול מהמחשב והשליטה מהמחשב?
יש אפשרות כזאת או שצריך להשקיע יותר כסף?
אם אין אפשר המלצה לDVD עם חיבור USB
תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
המלצה שלי - או שתקנה את המזרימדיה של WD...- רק תקרא קודם לגבי הבעיות שאנשים נתקלו איתו לגבי כתוביות בעברית
אופציה שתיים - תמתין עד שיצא המזרימדיה החדש שאמור לצאת בקרוב - ותקווה שאנשים ימכרו את המזרימדיות הישנים יותר במחיר שאתה רוצה
אופציה שתיים - תמתין עד שיצא המזרימדיה החדש שאמור לצאת בקרוב - ותקווה שאנשים ימכרו את המזרימדיות הישנים יותר במחיר שאתה רוצה
חשבתי על המזרים מדיה של WD, אבל ראיתי שיש לו הרבה בעיות במיוחד עם כתוביות בעברית, שזה חשוב לי.
אני לא כל כך אוהב להתעסק עם יד שנייה. אני חושב שאני אלך על DVD עם חיבור USB או אחכה קצת עם זה ואקנה מזרים מדיה איכותי או HTPC
אני לא כל כך אוהב להתעסק עם יד שנייה. אני חושב שאני אלך על DVD עם חיבור USB או אחכה קצת עם זה ואקנה מזרים מדיה איכותי או HTPC
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תשמע - אם יש לך קרובים בחו"ל או משהו דומה - המזרימדיות האחרים עולים בסביבות ה-200-250$... ונותנים המון!
אם אתה עדיין מחפש סטרימר ב-800 ש"ח,אז אי מוכן למכור לך
את הסטרימר שלי במחיר הזה. מדובר על סטרימר של DVICO מדגם TIVX5000,שיש לו כבר דיסק פנימי קשיח של 250 ג'יגה והוא כבר מלא ביותר מ-100 סרטים של וולט דיסני ועוד סרטי ילדים והופעות בתצוגה של עטיפות הסרטים.
לסטרימר הזה אתה יכול לחבר שני דיסקים קשיחים חיצוניים של טרה כל אחד וכמובן,אתה יכול גם למחוק/להוסיף סרטים לדיסק הפנימי או לשדרג אותו לנפח של חצי טרה.
אם אתה מעונין,צור קשר בטלפון: 054-4565973.
לסטרימר הזה אתה יכול לחבר שני דיסקים קשיחים חיצוניים של טרה כל אחד וכמובן,אתה יכול גם למחוק/להוסיף סרטים לדיסק הפנימי או לשדרג אותו לנפח של חצי טרה.
אם אתה מעונין,צור קשר בטלפון: 054-4565973.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

רק תשומת הלב שמדובר במזרימדיה לא מהדור האחרון...
תודה..
אבל אני מעדיף לא יד שנייה.
דרך אגב, מה עוזר לי חיבור HDMI בDVD אם ממלא אני לא יכול לנגן בו קבצים שמנצלים את החיבור
כמו למשל בזה:
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... Kuro?tab=B
אבל אני מעדיף לא יד שנייה.
דרך אגב, מה עוזר לי חיבור HDMI בDVD אם ממלא אני לא יכול לנגן בו קבצים שמנצלים את החיבור
כמו למשל בזה:
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... Kuro?tab=B