איך אפשר לחבר אותם למסך אחד ??.
יש בורר כזה עם שני כניסות??
אגב, מה לגבי המקלדת?..יש לי מקלדת אלחוטית עם USB ..
בשני המחשבים יש USB , ככה שלא נראה שתהיה בעיה...אני צודק?
תודה.
מה שאתה צריך נקרא KVMאישאחד1 כתב:יש לי מחשב אחד חדש עם יציאת HDMI ו DVI ומחשב שני ישן עם יציאת VGA בלבד..
איך אפשר לחבר אותם למסך אחד ??.
יש בורר כזה עם שני כניסות??
אגב, מה לגבי המקלדת?..יש לי מקלדת אלחוטית עם USB ..
בשני המחשבים יש USB , ככה שלא נראה שתהיה בעיה...אני צודק?
תודה....
הבנתי.אישאחד1 כתב:האם יש בורר עם כניסה אחת ל DVI והשני ל VGA ???
תקרא שוב את השאלה...לזה התכוונתי.....

לא, אין לי מסך כזה...godu כתב:הבנתי.אישאחד1 כתב:האם יש בורר עם כניסה אחת ל DVI והשני ל VGA ???
תקרא שוב את השאלה...לזה התכוונתי.....
אצלי על המסך יש גם כניסה כזאת וגם כניסה כזאת ויש אפשרות לברור ביניהם על המסך, אני מבין שלך אין מסך כזה.
בעבודה נתקלתי במקרה דומה ושם אני פשוט מעביר את ה DVI לVGA ע"י מחבר מתאים.
לדעתי אין KVM שממתג בין VGA לDVI ושומר על האיכות של DVI....
המחשב עם יציאת ה DVI מרוחק כמעט 6 מטר מהסלון.Catskinner כתב:רוב מחברי ה DVI במחשבים הם מסוג DVI-I המעבירים בו זמנית גם ווידאו דיגיטלי הזהה לזה המועבר דרך HDMI (וזו גם הסיבה שחיבור כבל HDMI ל DVI דורש רק מתאם פשוט) וגם ווידאו אנאלוגי הזהה ל VGA.
אם אתה לא רוצה לשקוע בהוצאות של כמה אלפי שקלים אז הפתרון הזול ביותר עבורך זה רכישת מתאם DVI to VGA וחיבור שני המחשבים דרך KVM פשוט...

וזה שאני מחבר VGA למסך לא פוגע באיכות של התמונה ???Catskinner כתב:את המתאם אתה מחבר דווקא למחשב ומשם מושך כבל VGA ל KVM. זה גם ייצא לך זול יותר וגם אמין יותר.
לגבי השאלה השניה - קטונתי מלענות. זה כבר שנים שלא התעסקתי עם בוררי מצב למחשבים ואין לי מושג מה מוכרים שם היום....

Catskinner כתב:היות ו VGA מסוגל להכביר בדיוק את אותן רזולוציות (וגם מעבר להן) ואותו עומק צבעים כמו DVI קצת קשה לי להגיד ש DVI נותן תמונה משופרת.
יש הבדלים, אבל הם כולם נובעים מיישום ההעברה על ידי יצרני המחשבים והמסכים ולא בגלל הטכנולוגיה עצמה....