צריך המלצה ל "42 LCD
היי,
אני מעוניין לקנות LCD בגודל 42 אינצ' (מרחק צפייה כ 3 מטרים).
השימוש העיקרי הצפוי למסך הוא לשחק ב PS3 ולצפות בסרטי DVD / BlueRay.
כמו כן, מתכוון לחבר אותו כצג עיקרי למחשב.
צריך המלצות על חברות ודגמים וכן חנויות מומלצות.
תודה,
אלעד.
אני מעוניין לקנות LCD בגודל 42 אינצ' (מרחק צפייה כ 3 מטרים).
השימוש העיקרי הצפוי למסך הוא לשחק ב PS3 ולצפות בסרטי DVD / BlueRay.
כמו כן, מתכוון לחבר אותו כצג עיקרי למחשב.
צריך המלצות על חברות ודגמים וכן חנויות מומלצות.
תודה,
אלעד.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
תגיד אילו תכני HD (האם 720P או 1080P) ומה מרחק הצפייה - אגיד לך איזה גודל מסך אני ממליץ (ע"ס ניסיוני, וזה תואם טבלאות באתרים מקצועיים בנושא), או לחילופין - אמור את גודל המסך ואומר לך את מרחק הצפייה האופטימלי.lir86 כתב:אני אשאל שוב, מה החישוב שלך למרחק מול גודל בתכני HD?איינשטיין כתב:לתכנים שלך מומלץ מסך גדול יותר, אבל זה לא בתקציב שלך......
לדוגמא, לתכני 720P במסך רחב "42 מרחק הצפייה האופטימלי הוא 2.5 מטר. לתכני 1080P במסך כזה - מרחק הצפייה האופטימלי הוא רק כמטר ושבעים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
למרחק כזה הייתי לוקח לפחות "50 (ורצוי יותר). משהו כמו סמסונג LA52A650 או פלזמה פנסוניק 50PY800 או פיוניר קורו2 דגם 5090. כל הדגמים האלה ממש יקרים מהתקציב שהגדרת (יותר מפי 3)...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
מספיק כבר איינשטין!
"42 למרחק של 3 מטר זה מצויין. הוא לא צריך להתקרב לשום 2 מטר. (וכן אני מכיר את "חווית הצפייה", "חווית הלשחק PS3 מטר מהמסך"...
זה לא תופס לגבי כולם. הוא יהנה גם אם הוא יישב על הספה בניחותא במרחק של 3 מטר.
"42 למרחק של 3 מטר זה מצויין. הוא לא צריך להתקרב לשום 2 מטר. (וכן אני מכיר את "חווית הצפייה", "חווית הלשחק PS3 מטר מהמסך"...
זה לא תופס לגבי כולם. הוא יהנה גם אם הוא יישב על הספה בניחותא במרחק של 3 מטר.
אני מתכוון לצפות בתכני 720p (טלוויזית HDR) ממרחק צפייה של 2 מטר במסך '37איינשטיין כתב:תגיד אילו תכני HD (האם 720P או 1080P) ומה מרחק הצפייה - אגיד לך איזה גודל מסך אני ממליץlir86 כתב:אני אשאל שוב, מה החישוב שלך למרחק מול גודל בתכני HD?איינשטיין כתב:לתכנים שלך מומלץ מסך גדול יותר, אבל זה לא בתקציב שלך.........