אונקיו 606 מול AVR 225
היי,
אני רואה פה שהדעות מאוד חלוקות בין שני הרסיברים האלה.
מצאתי רסיבר של אונקיו 606 חדש עם אחריות במחיר של 3000 ש"ח (אולי אפילו 100 שקל פחות). את הרסיבר AVR מצאתי רק בחנות אחת והם רוצים עליו 4000 ש"ח.
בגדול ראיתי שהנתונים (מלבד עצמה) נוטים לכיוון הAVR, אם ככה, אז מדוע האונקיו 606 עדיין נמכר יותר? קראתי בפורום על באגים שיש לרסיבר, וקראתי גם שסודר בשדרוג גרסא.
אני האמת יותר נוטה לכיוון האונקיו כי אני בן אדם של שמועות ושל דעות קדומות.
אבל אני מחפש מישהו שינפץ לי את האשליה.
ד"א, יש איפה למצוא את הרסיבר AVR במחיר בסביבות 3K?
תודה,
אלעד
אני רואה פה שהדעות מאוד חלוקות בין שני הרסיברים האלה.
מצאתי רסיבר של אונקיו 606 חדש עם אחריות במחיר של 3000 ש"ח (אולי אפילו 100 שקל פחות). את הרסיבר AVR מצאתי רק בחנות אחת והם רוצים עליו 4000 ש"ח.
בגדול ראיתי שהנתונים (מלבד עצמה) נוטים לכיוון הAVR, אם ככה, אז מדוע האונקיו 606 עדיין נמכר יותר? קראתי בפורום על באגים שיש לרסיבר, וקראתי גם שסודר בשדרוג גרסא.
אני האמת יותר נוטה לכיוון האונקיו כי אני בן אדם של שמועות ושל דעות קדומות.
אבל אני מחפש מישהו שינפץ לי את האשליה.
ד"א, יש איפה למצוא את הרסיבר AVR במחיר בסביבות 3K?
תודה,
אלעד
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
ניתן למצוא במספר מקומות (גם במכרזים אישיים) את ה-AVR 255 ב3000 ש"ח.
נסה בחנות בשם www.netoneto.co.il, השבוע "זכיתי" שם במכרז אישי ברסיבר הנ"ל ב-3000 ש"ח.
נסה בחנות בשם www.netoneto.co.il, השבוע "זכיתי" שם במכרז אישי ברסיבר הנ"ל ב-3000 ש"ח.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
רק עיצה אחת קטנה:
אתה תיכף תתחיל לקבל מבול של בעד ונגד, יתרונות מול חסרונות, הגנות מול השמצות. במיוחד בסוגיה של 255/606. אתה חייב לנסות לסנן האם זו דיעה אובייקטיבית או כי מישהו קנה אחד מהשניים ולא רוצה להרגיש פרייר.
למרות שהכי טוב לקבל דיעה מבעל נסיון עם מכשיר, אני חש שבמאבק בין שני מכשירים אלה הדעות המושמעות הן לעיתים כבר מעבר לדעה בלבד.
בתור בעלים של 606: אני מרוצה ממנו. בשמיעה אחד מול השני בחרתי ב-606 כי ה-SOUND שלו קלע יותר לאוזן שלי. ל-255 לטעמי צליל רך מדי לטעמי.
שניהם רסיברים טובים. לך שמע את שניהם אחד מול השני באותם תנאים ובאותו מקום עם אותם רמקולים.
בהצלחה.
אתה תיכף תתחיל לקבל מבול של בעד ונגד, יתרונות מול חסרונות, הגנות מול השמצות. במיוחד בסוגיה של 255/606. אתה חייב לנסות לסנן האם זו דיעה אובייקטיבית או כי מישהו קנה אחד מהשניים ולא רוצה להרגיש פרייר.
למרות שהכי טוב לקבל דיעה מבעל נסיון עם מכשיר, אני חש שבמאבק בין שני מכשירים אלה הדעות המושמעות הן לעיתים כבר מעבר לדעה בלבד.
בתור בעלים של 606: אני מרוצה ממנו. בשמיעה אחד מול השני בחרתי ב-606 כי ה-SOUND שלו קלע יותר לאוזן שלי. ל-255 לטעמי צליל רך מדי לטעמי.
שניהם רסיברים טובים. לך שמע את שניהם אחד מול השני באותם תנאים ובאותו מקום עם אותם רמקולים.
בהצלחה.
האתר הזה בטוח?, כי בדיוק שרציתי להציע ראיתי את ההודעה שלך, אם המחיר הראשוני הוא 2999 האם להצעה של 3000 יש מצב "לזכות"?OhadG כתב:ניתן למצוא במספר מקומות (גם במכרזים אישיים) את ה-AVR 255 ב3000 ש"ח.
נסה בחנות בשם www.netoneto.co.il, השבוע "זכיתי" שם במכרז אישי ברסיבר הנ"ל ב-3000 ש"ח....
אני מציע על DENON 1909 דרך אגב...
- MrGoldberg
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
מחיר ממש טוב,
אבל מי מוכר שם את זה??
(חברה, חנות, יבואן)
אבל מי מוכר שם את זה??
(חברה, חנות, יבואן)
יתכן ש- Ambon צודק.
באתר "חשמל נטו" רסיבר דנון 1909 מתומחר 3990 ש"ח ובאתר של חנות "ארמגדון" המחיר 4190 ש"ח כשבחנות של ניו-פאן ברשל"צ הוא נמכר ב- 3600 ש"ח.
אני מכיר מקום שבו ה- 606 של אונקיו נמכר ב 3150 ש"ח אבל אני מבין מהתכתובת באתר שאפשר להשיג אותו גם במחיר יותר נמוך.
באתר "חשמל נטו" רסיבר דנון 1909 מתומחר 3990 ש"ח ובאתר של חנות "ארמגדון" המחיר 4190 ש"ח כשבחנות של ניו-פאן ברשל"צ הוא נמכר ב- 3600 ש"ח.
אני מכיר מקום שבו ה- 606 של אונקיו נמכר ב 3150 ש"ח אבל אני מבין מהתכתובת באתר שאפשר להשיג אותו גם במחיר יותר נמוך.
מוטי
את המחיר של ה3000 קיבלתי הצעה ממישהו שמזמין ולא דרך חנות, לכן גם אני לא בטוח שאפשר לשתף. אם תרצו בפרטי אני אבדוק מולו אם אפשר לתת את המספר טלפון.
בכל מקרה, אני הזמנתי מניו פאן את הAVR 255 ב2900 למרות שההשוואה שלי לא הייתה עם אותם רמקולים ואותו חדר, אבל מסתפקים במה שיש.
נקווה לטוב, מבטיח לעדכן ברגע שאקבל אותו.
שבוע נעים,
אלעד
בכל מקרה, אני הזמנתי מניו פאן את הAVR 255 ב2900 למרות שההשוואה שלי לא הייתה עם אותם רמקולים ואותו חדר, אבל מסתפקים במה שיש.
נקווה לטוב, מבטיח לעדכן ברגע שאקבל אותו.
שבוע נעים,
אלעד