מספר שאלות לפני קניית x box360
שלום לאנשי הפורום
לפני רכישת קונסולת x box 360 רציתי לחדד מספר נושאים לא ברורים ...:
1. האם שדרוג קושחה של הכונן ניתנת לעידכון כלומר: אני הבנתי שהיום יש גרסת 1.51 לקושחת הכונן (על מנת שיוכל לקרוא צרובים). ואוטוטו יוצאת גרסת 1.6 האם אני יכול בעתיד לשנות את הגרסה מ 1.51 לגרסה 1.6 או שהעדכון ניתן לביצוע חד פעמי ??
2. אם אני מפעיל משחק מקורי בקונסולה פרוצה / צרובה נגיד לגרסה 1.51 לצורך העניין האם יש סיכוי לקבל באן במשחקי הרשת קרי xbox live או שכל עוד העובדה שהמשחק מקורי לא ניתן לדעת שהקונסולה נפרצה.
3. שאלה אחרונה: היכן ניתן להשיג (מחנות אמינה) קונסולת פרימיום 60gb עם הלוח של ג'אספר והמעבד 65nm במחיר טוב .
תודה לעונים.
לפני רכישת קונסולת x box 360 רציתי לחדד מספר נושאים לא ברורים ...:
1. האם שדרוג קושחה של הכונן ניתנת לעידכון כלומר: אני הבנתי שהיום יש גרסת 1.51 לקושחת הכונן (על מנת שיוכל לקרוא צרובים). ואוטוטו יוצאת גרסת 1.6 האם אני יכול בעתיד לשנות את הגרסה מ 1.51 לגרסה 1.6 או שהעדכון ניתן לביצוע חד פעמי ??
2. אם אני מפעיל משחק מקורי בקונסולה פרוצה / צרובה נגיד לגרסה 1.51 לצורך העניין האם יש סיכוי לקבל באן במשחקי הרשת קרי xbox live או שכל עוד העובדה שהמשחק מקורי לא ניתן לדעת שהקונסולה נפרצה.
3. שאלה אחרונה: היכן ניתן להשיג (מחנות אמינה) קונסולת פרימיום 60gb עם הלוח של ג'אספר והמעבד 65nm במחיר טוב .
תודה לעונים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
1) אין לי מושג, לא חבר של אקס בוקס
(לכל המפגיזים - זה בצחוק)
2) באן בד"כ מגיע על קונסולה פרוצה ולא על משחק פרוץ...
3) אני מכיר את מדיה גיים בגבעתיים באופן אישי, אחלה שירות. אם מישהו אחר מכיר שירחיב בכיף.
2) באן בד"כ מגיע על קונסולה פרוצה ולא על משחק פרוץ...
3) אני מכיר את מדיה גיים בגבעתיים באופן אישי, אחלה שירות. אם מישהו אחר מכיר שירחיב בכיף.
Vocare Ad Regnum
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
לעשות פלאש לבד זה לקחת סיכון מיותר לדעתי. במיוחד על מכשיר חדש. אני יודע שיש חנות בנהריה (בגעתון ליד העיריה) שהוא מוכר מכשירים פרוצים וגם עושה פריצות בנפרד במחירים סבירים.
כמה עלה לך המכשיר?
כמה עלה לך המכשיר?
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
תראה אם השקעת כבר 1600 שקל על מוצר חדש קצת לא הגיוני לחסוך עוד 200-300 שקל ולקחת סיכון שהוא ידפק. אבל זו כבר החלטה שלך. 450 שקל זה מוגזם, אבל כמו שאמרתי לך יש את החנות בנהריה וגם אחת ברבמ"ד בקריית מוצקין (אם אתה יודע איפה זה). אולי שם המחירים של הפריצה (וגם הקונסולה) יותר זולים. כדאי שתבדוק לפני שאתה מזמין סופית.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
לגבי פריצה .
הבעיה היא שאם אתה משךם 400 ש"ח על פריצה ועוד שבוע יוצאת פריצה חדשה אתה צריך לעדכן גירסא (בעצם לפרוץ מחדש) וזה כבר עושה את הפעולה של פריצה לבד משתלמת הרבה יותר - אתה יכול לעדכן את הפריצה ברגע שהיא יוצאת
הבעיה היא שאם אתה משךם 400 ש"ח על פריצה ועוד שבוע יוצאת פריצה חדשה אתה צריך לעדכן גירסא (בעצם לפרוץ מחדש) וזה כבר עושה את הפעולה של פריצה לבד משתלמת הרבה יותר - אתה יכול לעדכן את הפריצה ברגע שהיא יוצאת
דווקא בדגמים האמריקאים קשה למצוא את הפרימיום עם ג'ספר..ruti_ziv כתב:גם אנחנו ביררנו בנושא הזה-לא קיים פרמיום אירופאי עם לוח ג'ספר
רק דגם אמריקאי=לא שווה קנייה...
לעומת זאת יש אותם כמעט בכל ARCADE חדש .