ראיתי בפורום שמציאים על A450 של סמסונג הייתי רוצה לדעת אם יש מסך יותר משתלם או יותר טוב ממנו בטווח המחירים הזה או שזה הבחירה המושלמת
תודה מראש

לשידורי SD ממש עדיף פלזמה, בשביל מה לו להתחיל ולהסתבך עם מפרטים שיתנו לו איכות צפיה טובה בשידורי SD על גבי LCD ? אם הוא יכול לקנות פלזמה אז סבבה.acozz כתב:חחח תאמין לי אתה כוכב !!!guy11 כתב:למה לא פלזמה שתתן לך מענה יותר טוב לשידורי הוט?...
חחח יש לך אובססיה לפלזמה אחי
זה לא טוב לך לרופא...
מממ טלויזיות LCD כמוguy11 כתב:אין לי שום אובססיה לכלום,זה פשוט ככה.acozz כתב:חחח תאמין לי אתה כוכב !!!guy11 כתב:למה לא פלזמה שתתן לך מענה יותר טוב לשידורי הוט?...
חחח יש לך אובססיה לפלזמה אחי
זה לא טוב לך לרופא...
אתה מוזמן להוכיח לי אחרת....
כן,כן, תמשיך עוד....acozz כתב: מממ טלויזיות LCD כמו
סוני סדרה W וכמובן שגם סדרה X
פיליפס סדרה 9
סמסונג סדרה 6+
ועוד הרבה לא רואות את הפלזמות האהובות עליך ה PV80 ו ה A450
אתה מקבל בטלויזיוות האלה איכות מדהימה ואתה גם נהנה מהיתרונות של ה LCD
אין לך בעיות של צריבה ככה שאתה לא צריך להיות לחוץ כול הזמן על הסמלים של ערוץ 2 ו 10
ועל הפסים בסרטים ובשידורי SD
אין לך השתקפות..
ועוד ועוד ועוד...
אני יכול להמשיך את הרשימה הזאת עוד הרבה...
...
כן אחי אתה בטוח ?ארז_וחני כתב:כן,כן, תמשיך עוד....acozz כתב: מממ טלויזיות LCD כמו
פיליפס סדרה 9
סמסונג סדרה 6+
אין לך בעיות של צריבה ככה שאתה לא צריך להיות לחוץ כול הזמן על הסמלים של ערוץ 2 ו 10
אין לך השתקפות..
ועוד ועוד ועוד...
...
אל תשכח לציין גם את המריחות (איזה כיף זה לראות את זה בשידורי ספורט) , תמונה מרצדת ב SD , לבן בוהק, תמונה ללא עומק, ואולי שכחתי עוד כמה דברים.התבלבלתי, אלו התכונות הפחות טובות של LCD ... טעות שלי.
בסופו של דבר, יש מקום בשוק גם לפזמה וגם ל LCD כאשר לכל טכנולוגיה יש את נקודות החוזקה והחולשה וכל אחד צריך להבין מה חשוב לא יותר ולהתאים את המסך לפי פרופיל הצפיה שלו.
יש גם נושא של טעם אישי ולכן אין כל טעם בויכוח או בניסיונות שכנוע.
ארז...
אל תשכח שהסוני הזאת עולה כפול מה PV80 שבחדר חשוך יהיו לה יתרונות על הסוני.ואם תיקח מולה את ה PY800 שעולה בסביבות שלה,אז בכלל אין על מה לדבר.acozz כתב:כן אחי אתה בטוח ?ארז_וחני כתב:acozz כתב: מממ טלויזיות LCD כמו
פיליפס סדרה 9
סמסונג סדרה 6+
אין לך השתקפות..
ועוד ועוד ועוד...
...
כן,כן, תמשיך עוד....
אל תשכח לציין גם את המריחות (איזה כיף זה לראות את זה בשידורי ספורט) , תמונה מרצדת ב SD , לבן בוהק, תמונה ללא עומק, ואולי שכחתי עוד כמה דברים.התבלבלתי, אלו התכונות הפחות טובות של LCD ... טעות שלי.
בסופו של דבר, יש מקום בשוק גם לפזמה וגם ל LCD כאשר לכל טכנולוגיה יש את נקודות החוזקה והחולשה וכל אחד צריך להבין מה חשוב לא יותר ולהתאים את המסך לפי פרופיל הצפיה שלו.
ארז...
לך תראה בעינים סוני סידרה X אחרי זה נדבר
מאז שראיתי אותה בחנות של סוני בהרצליה אני לא מוכן אפילו לחשוב על פלזמה !
חחח בגלל זה אני רוצה להביא סוני W חחח...
אני לא יודע איפה אתה חיי אבל סוני סדרה X היא הLCD הכי טובה שקימת בשוקguy11 כתב:אל תשכח שהסוני הזאת עולה כפול מה PV80 שבחדר חשוך יהיו לה יתרונות על הסוני.ואם תיקח מולה את ה PY800 שעולה בסביבות שלה,אז בכלל אין על מה לדבר.acozz כתב:כן אחי אתה בטוח ?ארז_וחני כתב:acozz כתב: מממ טלויזיות LCD כמו
פיליפס סדרה 9
סמסונג סדרה 6+
אין לך השתקפות..
ועוד ועוד ועוד...
...
כן,כן, תמשיך עוד....
ארז...
לך תראה בעינים סוני סידרה X אחרי זה נדבר
מאז שראיתי אותה בחנות של סוני בהרצליה אני לא מוכן אפילו לחשוב על פלזמה !
חחח בגלל זה אני רוצה להביא סוני W חחח......