התנגדות רמקולים במצב BI AMP
- zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
גברר אני מחכה לתשובה אני לא מחבר עד שאתה לא אומר שאיפשר כי יכול להיות שהוא ישרף או משהוו כי הוא לא תומךך אבל הבנתי איל עושים אני מוציא את המגשרים מחבר עוד חוט ליציאה למטה ואז לסראונד באק ואז אני צריך להפעיל את היציאה של b ברסיבר וזהו רק תיתן לי אישורר תודהה
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
אם הרסיבר לא תומך חבל"ז
חשבתי בהתחלה שיש ברסיבר הגדרה עבור ה- SB כ- BIAMP.zion1234 כתב:גברר אני מחכה לתשובה אני לא מחבר עד שאתה לא אומר שאיפשר כי יכול להיות שהוא ישרף או משהוו כי הוא לא תומךך אבל הבנתי איל עושים אני מוציא את המגשרים מחבר עוד חוט ליציאה למטה ואז לסראונד באק ואז אני צריך להפעיל את היציאה של b ברסיבר וזהו רק תיתן לי אישורר תודהה...
אם אין אל תתעסק בכך.
כמו שאמרתי, בכלל חבל להתעסק ב- BIAMP של רסיברים, זה לא משפר מאומה.
- zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי רציתי לדעת עם רשום בתפריט הרסיבר שלי באתר ימהה את זה Surround Back Power-Amp Assignable (for Zone 2/Presence Channels) זה אומר שיש לי bi amp ?? דרך אגב יש לי רסיבר yamaha rxv 757 ולא רשום לי בסרונאד באק bi amp ואין לי שום הגדרה שקשורה לזה פשוט הרסיבר הוא 7.1 ואני מישתמש ב 5.1 ורציתי לנצל את סארונד באק ל קידמיים כדי שיתן הגברה בניפרד לוופר ולטוויטר כלומר שתיהיה איכות יותר טוב ועוצמה יותר חזקה ורציתי לדעת אם הרסיבר לא תומך זה יהיה אפקטיבי ומשמעותי תודהה