התנגדות רמקולים במצב BI AMP

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
zion1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #21 

ביגלל שהרסיבר לא תומך אני חושש הוא ישרף או שזה לא יעבוד ולא יהיה שיפורר אבל אולי אני טועה ויכול להיות שהוא לא חייב ליתמוך ביגלל זה שאלתי

zion1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #22 

גברר אני מחכה לתשובה אני לא מחבר עד שאתה לא אומר שאיפשר כי יכול להיות שהוא ישרף או משהוו כי הוא לא תומךך אבל הבנתי איל עושים אני מוציא את המגשרים מחבר עוד חוט ליציאה למטה ואז לסראונד באק ואז אני צריך להפעיל את היציאה של b ברסיבר וזהו רק תיתן לי אישורר תודהה

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

אם הרסיבר לא תומך חבל"ז

שליחה #23 

zion1234 כתב:גברר אני מחכה לתשובה אני לא מחבר עד שאתה לא אומר שאיפשר כי יכול להיות שהוא ישרף או משהוו כי הוא לא תומךך אבל הבנתי איל עושים אני מוציא את המגשרים מחבר עוד חוט ליציאה למטה ואז לסראונד באק ואז אני צריך להפעיל את היציאה של b ברסיבר וזהו רק תיתן לי אישורר תודהה
...
חשבתי בהתחלה שיש ברסיבר הגדרה עבור ה- SB כ- BIAMP.

אם אין אל תתעסק בכך.

כמו שאמרתי, בכלל חבל להתעסק ב- BIAMP של רסיברים, זה לא משפר מאומה.

zion1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

ואם הרסיבר תומךך זה משפר משהוו כאילו בצורה ניכרתת?

zion1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #25 

היי רציתי לדעת עם רשום בתפריט הרסיבר שלי באתר ימהה את זה Surround Back Power-Amp Assignable (for Zone 2/Presence Channels) זה אומר שיש לי bi amp ?? דרך אגב יש לי רסיבר yamaha rxv 757 ולא רשום לי בסרונאד באק bi amp ואין לי שום הגדרה שקשורה לזה פשוט הרסיבר הוא 7.1 ואני מישתמש ב 5.1 ורציתי לנצל את סארונד באק ל קידמיים כדי שיתן הגברה בניפרד לוופר ולטוויטר כלומר שתיהיה איכות יותר טוב ועוצמה יותר חזקה ורציתי לדעת אם הרסיבר לא תומך זה יהיה אפקטיבי ומשמעותי תודהה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”