הגדלת זיכרון לצפיה בסרטים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
תיקון קל:staticx כתב:רוברט, מערכת 32 ביט לא תומכת ביותר מ 3 ג'יגה זיכרון. כך ש 4 לא יהיה אפקטיבי
לסרטי HD זה לא ישנה לך, אבל 3 ג'יגה זיכרון בוודאות ישפרו לך את ביצועי המערכת....
מערכות הפעלה 32 ביט תומכות בעד 2 בחזקת 32 ביטים של זכרון. זה יוצא בדיוק 4096 מ"ב, שהם 4GB במדוייק. מבחינת מערכת ההפעלה, העולם נגמר אחרי 4096 מ"ב של זכרון.
כשאומרים תומכות, מתכוונים לכך שהמערכת יודעת לנהל ולהקצות כתובות לעד 4GB של זכרון. כיון שמדובר על הזכרון הכולל במערכת (RAM + זכרון של כרטיס מסך + זכרון שהולך לטובת ה BIOS וכו'), צריך "לנכות" מה-4GB האלה את נפח זכרון כרטיס המסך ועוד טיפה.
במחשב משחקים, שנניח ומותקן בו כרטיס מסך עם 512mb זכרון, זה אומר שיש קצת פחות מ-3.5GB זמינים לווינדוס.
כלומר, אם תתקין 4GB, ווינדוס יראה ויוכל לגשת רק ל3.5 מהם.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
Trip, צודק לגבי החישוב, אך לא סתם רשמתי 3 גיגה.
אם תתקין WINDOWS 7 32BIT, תראה שגם אם יש לך 4 גיגה זיכרון פנימי, הוא ירשום לך
TOTAL = 4GB
ובסוגריים
3GB USEFUL
אותו דבר נכון לגבי שאר מערכות ההפעלה 32 סיביות, פשוט זה לא מפורט שם.
אם תתקין WINDOWS 7 32BIT, תראה שגם אם יש לך 4 גיגה זיכרון פנימי, הוא ירשום לך
TOTAL = 4GB
ובסוגריים
3GB USEFUL
אותו דבר נכון לגבי שאר מערכות ההפעלה 32 סיביות, פשוט זה לא מפורט שם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
רוברט, הוספת זכרון לא תשפר לך את הביצועים בסרטים היות והמגבלות שם הם המעבד ומהירות הגישה לזכרון הראשי (נעזוב את פתרונות האצת פענוח בחומרת כרטיס המסך).
מהירות הגישה לזכרון הראשי תלויה (בין היתר) בכמות רכיבי הזכרון. הביצועים הטובים ביותר מושגים כשיש רק 2 והגישה אליהם מתבצעת בשילוב ובו זמנית.
דווקא לא צריכה להיות לך בעיה מיוחדת עם המעבד שלך. איכפת לך לספר לנו באילו בעיות נתקלת?
מהירות הגישה לזכרון הראשי תלויה (בין היתר) בכמות רכיבי הזכרון. הביצועים הטובים ביותר מושגים כשיש רק 2 והגישה אליהם מתבצעת בשילוב ובו זמנית.
דווקא לא צריכה להיות לך בעיה מיוחדת עם המעבד שלך. איכפת לך לספר לנו באילו בעיות נתקלת?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הבעיה העיקרית בה אני ניתקל היא בסרטים של 1080P כאשר אני מפעיל POSTPROSESING ב FFDSHOW חוץ מיזה הכל עובד מצויין
אגב את כל המדריכים של האצה אני מכיר מצויין פשוט חשבתי לשפר את הביצועיים ואת הבעיה שציינתי קודם בהוספת זיכרון כיוון שאני לא רואה טעם להחליף מעבד
אגב את כל המדריכים של האצה אני מכיר מצויין פשוט חשבתי לשפר את הביצועיים ואת הבעיה שציינתי קודם בהוספת זיכרון כיוון שאני לא רואה טעם להחליף מעבד
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תפעיל את הפילטר רק על חצי מסך ותבחן את התוצאה. אני כמעט בטוח שתגיע למסקנה ש postprocessing לא משפר לך הרבה, אם בכלל, בצפייה בתכנים שהם 1080p במקור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.