שאלה על טלפונים מבוססי סימביאן מאורנג'
נניח וקניתי את ה - nokia N96 , פעם אחת דרך אורנג', ופעם אחת מחנות פרטית.
שאלתי היא לגבי חופש הפעולה שיש לי עם המכשירים.
האם יש תוכנות שאני לא אוכל להתקין על המכשיר שקניתי מאורנג, שעל המכשיר מחנות פרטית כן אוכל להתקין (תוכנות חינמיות כמו waze, google maps, fring, דפדפן כלשהו שונה מהדיפולט).
שאלתי היא לגבי חופש הפעולה שיש לי עם המכשירים.
האם יש תוכנות שאני לא אוכל להתקין על המכשיר שקניתי מאורנג, שעל המכשיר מחנות פרטית כן אוכל להתקין (תוכנות חינמיות כמו waze, google maps, fring, דפדפן כלשהו שונה מהדיפולט).
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
כעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה.
עד היום לא נתקלתי באף תוכנה שלא ניתנת להתקנה בטלפונים של אורנ'ג.
ההבדל בטלפון שקנית בחנות זה שהוא סים פרי והטלפון שאתה מקבל ואו רוכש מאורנ'ג מתאים רק ברשת שלהם אלא אם אתה מבקש לפתוח אותו לסים פרי.
עד היום לא נתקלתי באף תוכנה שלא ניתנת להתקנה בטלפונים של אורנ'ג.
ההבדל בטלפון שקנית בחנות זה שהוא סים פרי והטלפון שאתה מקבל ואו רוכש מאורנ'ג מתאים רק ברשת שלהם אלא אם אתה מבקש לפתוח אותו לסים פרי.
צבי וורובל
תודה על התגובה
קראתי טיפה בפורומים בארץ על טלפונים מבוססי סימביאן, ומדברים הרבה על החתמה של תוכנות לפני התקנתן על המכשיר.
חשבתי שמדובר בדרך לעקוף הגבלות מצד חברת הסלולר.
אם אין בעיה להתקין תוכנות כדוגמת אלו שציינתי, תוכל אולי להסביר מה הכוונה בלהחתים תוכנה?
קראתי טיפה בפורומים בארץ על טלפונים מבוססי סימביאן, ומדברים הרבה על החתמה של תוכנות לפני התקנתן על המכשיר.
חשבתי שמדובר בדרך לעקוף הגבלות מצד חברת הסלולר.
אם אין בעיה להתקין תוכנות כדוגמת אלו שציינתי, תוכל אולי להסביר מה הכוונה בלהחתים תוכנה?
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
יש עוד הבדל:
בטלפון של אורנג (ניקח לדוגמא N95) הם מחביאים את חיפוש הWIFI בתפריט פנימי יותר ולא במסך הראשי כמו שמגיע בתוכנה המקורית והמכשיר מגיע שבדיפולט שלו הוא יוצא ל3G במקום לWIFI
בטלפון של אורנג (ניקח לדוגמא N95) הם מחביאים את חיפוש הWIFI בתפריט פנימי יותר ולא במסך הראשי כמו שמגיע בתוכנה המקורית והמכשיר מגיע שבדיפולט שלו הוא יוצא ל3G במקום לWIFI
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לא תהיה לך בעיה להתחבר לכל שירותי הרשת של Orange לאחר רכישה של מכשיר מחוץ לחברה. מה שתצטרך לעשות זה להתקין נקודות גישה (APN) של השרתי של Orange. בשביל לעשות את זה אתה צריך לשלוח SMS למספר 999 עם טקסט OTA.
בהצלחה
בהצלחה
Need more cowbell