איך הדיסק הקשיח הפנימי מהסדרה הירוקה של WD לאחד מהסטרימרים?
אני מתכנן על הפופקורן החדש \ אחד המסטרימרים החדשים שיצאו..
כיוון שכל סרט 1080P שוקל בין 8 ל 15 ג'יגה אז אני מעוניין לקנות מראש דיסק 1TB ולהתחיל להוריד כי ייקח לי כמה ימים להוריד כל סרט.
השאלה שלי היא: איך הדיסק הקשיח WD10EADS מהסדרה הירוקה של WD? יתאים לסטרימרים? כיוון שישנם דיסקים קשיחים שדורשים SATA POWER בנוסף, ולא ראיתי באף אחד מהדור הקודם של הסטרימרים שהיה חיבור SATA POWER בנוסף לSATA...
אשמח לחוות דעת על הדיסק הקשיח הנ"ל \ המלצות לדגמים אחרים (1TB בלבד).
תודה חבר'ה :}
כיוון שכל סרט 1080P שוקל בין 8 ל 15 ג'יגה אז אני מעוניין לקנות מראש דיסק 1TB ולהתחיל להוריד כי ייקח לי כמה ימים להוריד כל סרט.
השאלה שלי היא: איך הדיסק הקשיח WD10EADS מהסדרה הירוקה של WD? יתאים לסטרימרים? כיוון שישנם דיסקים קשיחים שדורשים SATA POWER בנוסף, ולא ראיתי באף אחד מהדור הקודם של הסטרימרים שהיה חיבור SATA POWER בנוסף לSATA...
אשמח לחוות דעת על הדיסק הקשיח הנ"ל \ המלצות לדגמים אחרים (1TB בלבד).
תודה חבר'ה :}
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הדיסק הנ"ל מותקן ב HDX 1000 של חבר טוב שלי (נקנה בארה"ב עפי המלצתי).
קיבל את הציון הטוב ביותר במבחן דיסקים קשיחים של Tom's Hardware, בקטגוריה של דיסקים ל HTPC.
שים לב שמדובר על EADS ולא קודמו EACS.
שקט, קריר, צריכת חשמל נמוכה - ואמינות של WD
קיבל את הציון הטוב ביותר במבחן דיסקים קשיחים של Tom's Hardware, בקטגוריה של דיסקים ל HTPC.
שקט, קריר, צריכת חשמל נמוכה - ואמינות של WD
אכן אחלה דיסק אבל למזרימדיה מומלץ הדגם הבא שאינו מיובא לארץ - WD AV-GPuriler כתב:הדיסק הנ"ל מותקן ב HDX 1000 של חבר טוב שלי (נקנה בארה"ב עפי המלצתי).
שקט, קריר, צריכת חשמל נמוכה - ואמינות של WD...
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=592
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מתכוון להיכנס לדיון הזה שוב, אבל נכון ש WD מציגים את ה AV-GP כדיסק יעודי, אבל במבחנים שאני ראיתי ה EADS קיבל ציון משוקלל טוב יותר.Newboy כתב:אכן אחלה דיסק אבל למזרימדיה מומלץ הדגם הבא שאינו מיובא לארץ - WD AV-GPuriler כתב:הדיסק הנ"ל מותקן ב HDX 1000 של חבר טוב שלי (נקנה בארה"ב עפי המלצתי).
שקט, קריר, צריכת חשמל נמוכה - ואמינות של WD...
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=592...
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
kipikipod כתב:יש למישהו מושג היכן ניתן לקנות את הדיסק קשיח הנ"ל עם אחריות של TECH DATA ?
כל החנויות שמופיעות בזאפ הן עם אחריות של החנות עצמה......
מצטרף לשאלה.
בנוסף, מישהו יודע איפה יש אותו במלאי? אני לא מצליח למצוא חנות שמחזיקה אותו...
אכן.duder כתב:יתכן ש TECH DATA לא מביאים אותו.
זה לא יהיה הדגם הראשון שהם מחליטם לא להביא ונמצא אצל כל מני יבואים עצמאיים....
לא מצאתי שום חנות שנותנת אחריות דרך TECH DATA לדיסק הקשיח הנ"ל.
אני אישית רכשתי אותו מ-www.iqpc.co.il , יש להם אותו במלאי ובמחיר סביר - 614 ש"ח. (אני אישית מעדיף אותם על אייבורי שנמצאת במקום הראשון בזאפ ברשימה של הדיסק הקשיח הנ"ל).