תודה מראש לכל העוזרים.
popcorn a-110 עם HDD פנימי 1TB SATA2.
כשאני מחבר אותו באמצעות ה USB SLAVE למחשב, המחשב לא מראה לי את הכונן החדש. לפעמים יש צליל של חיבור חומרה חדשה אבל אין שום סימן ויזואלי ואני לא מצליח לגשת ל-PH מהמחשב.
אם הכונן הפנימי בפורמט EXT3, יש צורך לעשות שימוש ב Ext2fsd על מנת שמערכת הפעלה מבוססת WIN תדע לזהותו.
אם הכונן הפנימי בפורמט NTFS, כנס ל Disk Management, צור Partition עליו ולאחר מכן פרמט אותו.
תודה רבה זיו.
הבעיה היא אחרת כמו שהצלחתי לשבור את הראש עד עכשיו. ה-SETUP WIZARD נעצר בשלב מוקדם יחסית, אחרי השלב של לבחור בסוג הפירמוט (בגרסה החדשה יש רק את ה EXT3), הוא מבקש מקור - מקוון או USB. חיבור לכבל רשת של ה-ADSL לא עוזר והוא מופיע כלא מחובר לאינטרנט. חיבור לדיסק און קי שעליו הגרסה החדשה של ה-FIRMWARE גם כן לא עוזר כי הוא לא מזהה וכותב שלא מחובר לו USB.
מה שכן, ה-HDD עובר בסדר גמור בפורמט NFTS, ובעצם אני לא בטוח שאני מפסיד הרבה בוויתור על האפליקציות של ה-NMT.
מה דעתך/כם?
גיא
גיא,
כשהעתקת לדיסק און קי את קבצי הקושחה, שינית את השם כמוסבר באתר?
אם לא - הוא מתייחס כאילו לא מחובר DOK (שברתי את הראש איזה 15 דק' אצל חבר עם HDX בפעם הראשונה שעדכנו קושחה).
אחד היתורונות הגדולים של ext3 הוא היכולת של הסטרימר לכתוב עליו לבד (למשל - חבר שבא עם דיסק קשיח חיצוני, ואתה רוצה להעתיק ממנו משהו ישירות לסטרימר).
יתרון נוסף - המכשיר מנגן טוב יותר מדיסק חיצוני כאשר מותקן לו אחד פנימי, בתנאי שהאפליקציות מותקנות עליו (יש פה שרשור בפורום סביב הנושא הזה).
לצורך עדכון הקושחה הוא מצא את ה-DOK והתקין ממנו את הגרסה המעודכנת מהאתר, לא שיניתי את השם אלא הרצתי את הקובץ HTML והגרסה עודכנה (ראיתי את זה לפי זה שכבר אין אפשרות לבחור בפורמט EXT2). כך שהמכשיר עצמו מעודכן, הבעיה היא בפירמוט ה-HDD, ששם ה-WIZARD לא מתקדם אחרי האופציה של לחבור בין SETUP SOURCE של ONLINE לבין USB. חשבתי שאני צריך לחבר את ה-MINI USB למחשב בשלב זה אבל כשאני עושה את זה זה אני מקבל הודעת שגיאה מהפופקורן בסגנון של "הסרת HDD", ואי אפשר להתקדם בתהליך. אולי אנסה בהמשך להעלות תמונות וזה יהיה ברור יותר.
תודה!
הבעיה הייתה בכך שקובץ האפליקציות של ה NMT היה בתוך תת תיקיה ב-DOK ולא ב-ROOT כלומר בתיקיה הראשית.
כשהועבר לתיקיה הראשית, המכשיר מייד זיהה אותו וכעת הוא ממשיך בהתקנה. אעדכן במידת הצורך