לובי ?
- arama-audio
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 232
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חיבור BI-WIRING
הרבה חברות רמקולים מיצרות חיבור כפול שמטרתו לחלק את חיבור הרמקול ל 2 כאשר
החיבור העליון{אדום\שחור} מיועד ל צלילים הגבוהים והתחתון לבאסים.
כאשר יש חיבור כפול בד"כ היצרן מספק "מגשר" שזה לוחית מתכת המחברת בין החיבור העליון לתחתון {לפעמים במקום הלוחית מסופק כבל קצר}
חיבור כפול זה מאפשר לך לחבר כבל שניקרא Bi-Wiring המחולק ל 4 כבלים בצדו של
הרמקול ול2 כבלים בצד המגבר.
כמובן שאם תנסה כבל Bi-Wiring תישמע הבדל באיכות הצליל וכמובן אתה תחליט אם
נישמע לך יותר טוב הצליל בחיבור כזה או בחיבור רגיל.
אפשרות נוספת ומטורפת יותר כאשר יש חיבור כפול ברמקול היא BI-AMP כאשר אתה
יכול לחבר 2 מגברים לרמקול ,אחד לחיבור התחתון {לבאס} ואחד לעליון {למיד הי} ושני המגברים הללו יחוברו לפרה אפליפייר אחד.
החיבור העליון{אדום\שחור} מיועד ל צלילים הגבוהים והתחתון לבאסים.
כאשר יש חיבור כפול בד"כ היצרן מספק "מגשר" שזה לוחית מתכת המחברת בין החיבור העליון לתחתון {לפעמים במקום הלוחית מסופק כבל קצר}
חיבור כפול זה מאפשר לך לחבר כבל שניקרא Bi-Wiring המחולק ל 4 כבלים בצדו של
הרמקול ול2 כבלים בצד המגבר.
כמובן שאם תנסה כבל Bi-Wiring תישמע הבדל באיכות הצליל וכמובן אתה תחליט אם
נישמע לך יותר טוב הצליל בחיבור כזה או בחיבור רגיל.
אפשרות נוספת ומטורפת יותר כאשר יש חיבור כפול ברמקול היא BI-AMP כאשר אתה
יכול לחבר 2 מגברים לרמקול ,אחד לחיבור התחתון {לבאס} ואחד לעליון {למיד הי} ושני המגברים הללו יחוברו לפרה אפליפייר אחד.
אמיר ארמה יבואן "ארמה אודיו" www.arama-audio.com
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
arama-audio,
אי לכך ובגלל שאתה בעל אינטרס מסחרי (ייבואן של כבלים), הטענה הזו טעונה במסחריות.
הפעם אני משאיר אותה כדי להבהיר את הנקודה, בפעם הבאה שההודעה לא תהיה אינפורמטיבית גרידא, היא תימחק.
לתשומת ליבך.
הטענה הזו דורשת הוכחה ונכון להיום היא לא קיימת בצורה מדעית.כמובן שאם תנסה כבל Bi-Wiring תישמע הבדל באיכות הצליל...
אי לכך ובגלל שאתה בעל אינטרס מסחרי (ייבואן של כבלים), הטענה הזו טעונה במסחריות.
הפעם אני משאיר אותה כדי להבהיר את הנקודה, בפעם הבאה שההודעה לא תהיה אינפורמטיבית גרידא, היא תימחק.
לתשומת ליבך.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- arama-audio
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 232
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מרטין
הרי ברור לך שאנני חדש בתחום ושאת הכללים אני יודע לא מאתמול וכל מילה כאן נשקלת למען הסדר הטוב וחוקי הפורום.
אין לי ספק שאתה רוצה , ואגיד לך משהוא , אני יותר רוצה פורום ברמה גבוהה, אבל כל מה שניכתב בתשובתי הינו דבר לא חדש
לשום אודיופיל .
אבל זה חדש למי שרוצה לדעת ,והשתדלתי להסביר בצורה פרטנית ומדויקת את הידוע לי כעוסק בתחום אבל לפעמים מאחר ועובדה {הידועה לי מנסיוני}
מסויימת עלולה להתפרש אחרת ,על זה אין לפעמים שליטה מאחר ולפעמים קשה להסביר אותה בצורה אחרת והרי לא יעלה על הדעת שאחזיק עו"ד במישרה קבועה על מנת לבדוק את כל ההבטים לכל מילה אך אם תקרא שוב את תשובתי לשואל שוב תראה שהיא מקצועית ושממש
לא היתה כאן כל כוונה ולו הכי קטנה לפרש משהוא בצורה מסחרית כשלהיא .
לדעתי:
אגב אם נתקלת במשפט\מילה מסויים שלא שם אליו לב עוסק בתחום לא היתי ממהר למחוק את כל תשובתו אם הפגם בתשובה הינו מינורי {כלומר מחק את המילה בלבד}
אין לי ספק שאתה רוצה , ואגיד לך משהוא , אני יותר רוצה פורום ברמה גבוהה, אבל כל מה שניכתב בתשובתי הינו דבר לא חדש
לשום אודיופיל .
אבל זה חדש למי שרוצה לדעת ,והשתדלתי להסביר בצורה פרטנית ומדויקת את הידוע לי כעוסק בתחום אבל לפעמים מאחר ועובדה {הידועה לי מנסיוני}
מסויימת עלולה להתפרש אחרת ,על זה אין לפעמים שליטה מאחר ולפעמים קשה להסביר אותה בצורה אחרת והרי לא יעלה על הדעת שאחזיק עו"ד במישרה קבועה על מנת לבדוק את כל ההבטים לכל מילה אך אם תקרא שוב את תשובתי לשואל שוב תראה שהיא מקצועית ושממש
לא היתה כאן כל כוונה ולו הכי קטנה לפרש משהוא בצורה מסחרית כשלהיא .
לדעתי:
אגב אם נתקלת במשפט\מילה מסויים שלא שם אליו לב עוסק בתחום לא היתי ממהר למחוק את כל תשובתו אם הפגם בתשובה הינו מינורי {כלומר מחק את המילה בלבד}
אמיר ארמה יבואן "ארמה אודיו" www.arama-audio.com
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
arama-audio,
אתה לא צריך עו"ד, פשוט אל תביע את דעתך.
זה חוק מאוד פשוט.
אני חוזר על החוק בפעם המיליון:
לבעל אינטרס מסחרי אסור להביע את דעתו.
לא על מוצריו ולא על מוצרים של מתחרים ולא על נושאים שנויים במחלוקת.
המידע היחיד שמותר לו לכתוב הינו מידע אינפורמטיבי בלבד (מתי מגיע מוצר חדש, נתון טכני, מחיר וכו').
אם בעלי אינטרס לא ייתישרו לפי החוק הפשוט הזה, אני אעדיף את החסרון של פורום ללא בעלי אינטרס בכלל מאשר להתעסק עם מחיקות ועריכות ופורום טעון באינטרסים כמו בתפוז, נענע ואוזניים....
אתה לא צריך עו"ד, פשוט אל תביע את דעתך.
זה חוק מאוד פשוט.
אני חוזר על החוק בפעם המיליון:
לבעל אינטרס מסחרי אסור להביע את דעתו.
לא על מוצריו ולא על מוצרים של מתחרים ולא על נושאים שנויים במחלוקת.
המידע היחיד שמותר לו לכתוב הינו מידע אינפורמטיבי בלבד (מתי מגיע מוצר חדש, נתון טכני, מחיר וכו').
אם בעלי אינטרס לא ייתישרו לפי החוק הפשוט הזה, אני אעדיף את החסרון של פורום ללא בעלי אינטרס בכלל מאשר להתעסק עם מחיקות ועריכות ופורום טעון באינטרסים כמו בתפוז, נענע ואוזניים....