רעש רקע בטלויזיה
מצטער אם לא הייתי צריך להקפיץ נושא חדש...
בכל מקרה, לפני שבועיים בערך הטלויזה שלי (מץ 29'', אצלי משהו כמו 6 שנים) התחילה להשמיע רעשי רקע מוזרים. מעין זמזום טורדני. שמתי לב שכאשר אני משתמש ברסיבר כדי לשמוע אודיו מהטלויזיה הרעש פשוט מחריד ברקע, ובמיוחד כאשר תצוגת המידע של ממיר הכבלים מופיעה על המסך (THOMSON כסוף). הממיר והרסיבר מחוברים בכבל RCA רגיל.
ניסיתי להוריד את רמת ה-Brightness - ללא שיפור. עדכנתי את הממיר (הוא עובד הרבה יותר מהר עכשיו), אבל הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לשחק עם הגדרות האודיו של הרסיבר - גם ללא הטבה. היום ניתקתי את הרסיבר מהממיר וחיברתי אותו ישירות ליציאת האודיו של הטלויזיה. הרעש אמנם פחת אבל לא נעלם. זה כבר ממש מטריד... מישהו מהמקצוענים כאן יכול לעזור? משהו בתוך הטלויזיה אולי? הממיר? כל המכשירים עובדים מצויין בכל הנוגע לתחומים אחרים וראוי לציין שהכל מחובר גם למחשב desktop. בדקתי מה קורה גם כשהמחשב מכובה ושוב - אין שינוי. כל עזרה תתקבל בברכה...
בכל מקרה, לפני שבועיים בערך הטלויזה שלי (מץ 29'', אצלי משהו כמו 6 שנים) התחילה להשמיע רעשי רקע מוזרים. מעין זמזום טורדני. שמתי לב שכאשר אני משתמש ברסיבר כדי לשמוע אודיו מהטלויזיה הרעש פשוט מחריד ברקע, ובמיוחד כאשר תצוגת המידע של ממיר הכבלים מופיעה על המסך (THOMSON כסוף). הממיר והרסיבר מחוברים בכבל RCA רגיל.
ניסיתי להוריד את רמת ה-Brightness - ללא שיפור. עדכנתי את הממיר (הוא עובד הרבה יותר מהר עכשיו), אבל הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לשחק עם הגדרות האודיו של הרסיבר - גם ללא הטבה. היום ניתקתי את הרסיבר מהממיר וחיברתי אותו ישירות ליציאת האודיו של הטלויזיה. הרעש אמנם פחת אבל לא נעלם. זה כבר ממש מטריד... מישהו מהמקצוענים כאן יכול לעזור? משהו בתוך הטלויזיה אולי? הממיר? כל המכשירים עובדים מצויין בכל הנוגע לתחומים אחרים וראוי לציין שהכל מחובר גם למחשב desktop. בדקתי מה קורה גם כשהמחשב מכובה ושוב - אין שינוי. כל עזרה תתקבל בברכה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
גם אני חשבתי שמדובר על תקלה בטלויזיה. אבל אני קצת עקשן באופיי... אז היום עברתי על כל החיבורים ומצאתי שכאשר אני מנתק את החיבור של הממיר מתקע הכבלים שבקיר הרעש מפסיק. מספיק שאני מקרב את התקע אל השקע והרעש חוזר לקדמותו. יכול להיות שהבעיה היא בתשתית של הכבלים? יש לי 4 שלוחות דיגיטליות בבית ועוד אחת אנלוגית, שלי המרוחקת ביותר... בדקתי מה קורה באבחון ממיר וה- Signal Quality עומד על 70% בערך. כך גם לגבי ה- Power. בשאר השלוחות המצב הרבה יותר טוב. יכול להיות שצריך מגבר? מה אתה אומר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
התקלה שלך זה דבר ידוע ונקראת כמו שאמר מרטין GROUNDLOOP
הפתרון הקל הוא להתקשר לחברת הכבלים או יס (מה שמותקן אצלך) ולבקש שיבואו להתקין רכיב אשר נקרא ISOLATOR
רכיב זה בגודל ביצה קטנה מורכב על הכבל בין הממיר לקיר ומבודד את הארקה אשר מגיע מהקיר.
בהצלחה
טל שחר
רכיב זה בגודל ביצה קטנה מורכב על הכבל בין הממיר לקיר ומבודד את הארקה אשר מגיע מהקיר.
בהצלחה
טל שחר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים