Philips 47PFL9632D/10, איך היא?
קיבלתי הטלויזיה הנ"ל לתקופת התנסות. אם לא ארצה אוותר עליה.
רואים בה מצוין, אבל תהיתי האם באותו המחיר אפשר להשיג משהו יותר טוב, ולכן אני פותח את הדיון.
מרחק הצפייה הוא 3-4 מ', והשימושים בעיקר SD (טלויזיה, סרטים), ואחרי זה HD (למרות שזמן הצפייה ב- HD יגדל משמעותית בעתיד).
תודה מראש
רואים בה מצוין, אבל תהיתי האם באותו המחיר אפשר להשיג משהו יותר טוב, ולכן אני פותח את הדיון.
מרחק הצפייה הוא 3-4 מ', והשימושים בעיקר SD (טלויזיה, סרטים), ואחרי זה HD (למרות שזמן הצפייה ב- HD יגדל משמעותית בעתיד).
תודה מראש
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה המחיר שלה?
שנוכל לדעת מה נכנס בתקציב.
שנוכל לדעת מה נכנס בתקציב.
אולי דיי עם זה?guy11 כתב:תתאים לך יותר פלזמה בגודל 50".מה התקציב?...
50 אינצ' ל3 -4 מטר?
לבנאדם נורמלי זה יהיה גדול מדי , זה שאתם חולים של הדברים האלה ומעדיפים גדלים גדולים יותר לא אומר שאתם צריכים להמליץ ככה גם לאנשים פשוטים יותר ,יש לי סלון בבית במרחק 3 מטר.. שמעתי המלצות על 42 - 48 אינצ'.. בסופו של דבר שמנו 32 וזה יושב יופי ,
זה סתם מטעה אנשים..
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אתה צודק כולנו פה מטומטמים ופסיכיים.ZiXeD כתב:אולי דיי עם זה?guy11 כתב:תתאים לך יותר פלזמה בגודל 50".מה התקציב?...
50 אינצ' ל3 -4 מטר?
לבנאדם נורמלי זה יהיה גדול מדי , זה שאתם חולים של הדברים האלה ומעדיפים גדלים גדולים יותר לא אומר שאתם צריכים להמליץ ככה גם לאנשים פשוטים יותר ,יש לי סלון בבית במרחק 3 מטר.. שמעתי המלצות על 42 - 48 אינצ'.. בסופו של דבר שמנו 32 וזה יושב יופי ,
זה סתם מטעה אנשים.....
אני יושב ממרחק 3.8-4 מטר ויש לי 50, לא הייתי מתנגד גם ל-103 אינץ'.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

ZiXeD,
אם היית קונה 42 - 48, תאמין לי שהיית נהנה הרבה יותר,
"להסתפק" ב32" למרחק כזה כולם יכולים, אבל אם אתה קונה טלויזיה בשביל להגיע לאיזשהי חווית צפיה, חייב לפחות 42" למרחק כזה.
אם היית קונה 42 - 48, תאמין לי שהיית נהנה הרבה יותר,
"להסתפק" ב32" למרחק כזה כולם יכולים, אבל אם אתה קונה טלויזיה בשביל להגיע לאיזשהי חווית צפיה, חייב לפחות 42" למרחק כזה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הכל תלוי בדרישות שלך מהמסך.ZiXeD כתב:אולי דיי עם זה?guy11 כתב:תתאים לך יותר פלזמה בגודל 50".מה התקציב?...
50 אינצ' ל3 -4 מטר?
זה סתם מטעה אנשים.....
אם אתה משתמש בו כדי לראות חדשות ומדי פעם תוכנית כזו או אחרת, אז אתה צודק, אבל אם אתה רוצה חווית קולנוע, ואתה צופה בהרבה סרטים וסדרות עם דגש על HD, אז מסך בגודל 32" ייראה לך קטן מאד ולא יענה על דרישותיך.
הדרישות של רוב האנשים פה היא טלוויזיה לממירים של YES / HOT ועדיין אומרים להם אותו דבר , אני בזמנו גם הבאתי 42 כי כולם אמרו לי שזה יתאים והכל.. וזה עשה לי כאב ראש מרוב הגודל..theAman כתב:הכל תלוי בדרישות שלך מהמסך.ZiXeD כתב:אולי דיי עם זה?guy11 כתב:תתאים לך יותר פלזמה בגודל 50".מה התקציב?...
50 אינצ' ל3 -4 מטר?
זה סתם מטעה אנשים.....
אם אתה משתמש בו כדי לראות חדשות ומדי פעם תוכנית כזו או אחרת, אז אתה צודק, אבל אם אתה רוצה חווית קולנוע, ואתה צופה בהרבה סרטים וסדרות עם דגש על HD, אז מסך בגודל 32" ייראה לך קטן מאד ולא יענה על דרישותיך....
ומה יצאתם עלי כולם , תשלימו שהציפיות שיש לכם מהטלוויזיה שונות מהציפיות שיש לאנשים אחרים שבאים להתעייץ פה.. ואגב לא בזבזתי כסף על המסך 32.. קיבלתי אותו חינם.. דרך עסקה שאבא שלי עשה בעסק שלו.. אז ממש לא כואב לי.. מה גם שאם אני אחליט להחליף יש לי עוד 2 מקומות בבית שה32 יושב שם בול לפי ההגדרות שלכם (2 מטר לא?)
מצטער .. לא לי ולא לעוד רבים , יש לי קולנוע ביתי בבית עם מקרן וטלוויזיה 56 אינצ' וכמעט תמיד אני מעדיף את הטלוויזיה..guy11 כתב:אני יושב מ 3 מטר מול 42" ולא הייתי מתנגד ל 50" .אי אפשר להנות מהמרחק הזה מ 32" בשום תוכן.אתה שוכח לראות גדול עושה את כל חווית הצפיה,אפילו סתם בחדשות....
בכל אופן לפותח האשכול מצטער אם הרסתי לך.. עזבו תתגובה שלי ותעזרו לו במקום
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

אם אני לא טועה, במחיר הזה הטלויזיה מאוד שווה.
תחשוב שמישהו פה רשם שאפשר להשיג את הסדרה 7 בגודל הזה בסיבובת 10,000 ש"ח,
בכל מקרה הLCD הזאת אמורה להיות מצויינת לפי מה ששמעתי עליה ונראה שהיא שווה את המחיר,
כמובן שאם תוכל לשתף חברים מאיפה זה תמיד טוב.
תחשוב שמישהו פה רשם שאפשר להשיג את הסדרה 7 בגודל הזה בסיבובת 10,000 ש"ח,
בכל מקרה הLCD הזאת אמורה להיות מצויינת לפי מה ששמעתי עליה ונראה שהיא שווה את המחיר,
כמובן שאם תוכל לשתף חברים מאיפה זה תמיד טוב.