המסך עולה רק כשהווינדוס עולה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני די בספק אם אפשר לסדר את זה. מערכת ההפעלה עובדת ברזולוציה בררת מחדל עד לשלב שבו הדרייברים של כרטיס המסך מאותחלים. ב XP זה 640x480 ונדמה לי שב VISTA זה 800x600. איתחול הדרייברים של כרטיס המסך מתרחש במסך ה login (נדמה לי שב vista זה בא מוקדם יותר) ורק אז המערכת מתאימה את הרזולוציה שלה למה שקבעת כרזולוציית שולחן העבודה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
נשמע כאילו הסיגנל שיוצא מהחיבור אל תקין. אין לך אפשרות לחיבור של VGA?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אז חוץ מהמחשב עוד משהו השתנה?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
זה קשור לסיגנל של הכבל...
מכיר את התופעה כבר שנים.
אתה פשוט צריך להוציא את הכבל של ה-TV, ואז לאתחל את המערכת....
הבעיה היא שמסכים מסויימים זוכרים את הקונפיגורציה האחרונה של המחשב....
אם אתה נוהג לראות סרטים על ה TV אז כנראה ההגדרות של הכרטיס מסך שלך עובדות על תצוגה כפולה או שולחן עבודה רחב (לאורך או לרוחב)... במצב כזה כרטיס המסך שולח אות שונה למוניטור מאשר בהפעלה רגילה (תצוגה בודדת) - ואחרי איתחול המצב הזה פשוט לא מתאים לתצוגה גרפית של SYSTEM BOOT אלא רק לתצוגת ווידאו. לרוב תראה את התצוגה מהתחלה על מסך ה TV דווקא. אז כדי לפתור את זה או שמנתקים את היציאת TV לפני האיתחול, או שבהגדרות תצוגה של ריבוי מסכים עוברים לאפשרות של תצוגה בודדת (מוניטור).
אתה פשוט צריך להוציא את הכבל של ה-TV, ואז לאתחל את המערכת....
הבעיה היא שמסכים מסויימים זוכרים את הקונפיגורציה האחרונה של המחשב....
אם אתה נוהג לראות סרטים על ה TV אז כנראה ההגדרות של הכרטיס מסך שלך עובדות על תצוגה כפולה או שולחן עבודה רחב (לאורך או לרוחב)... במצב כזה כרטיס המסך שולח אות שונה למוניטור מאשר בהפעלה רגילה (תצוגה בודדת) - ואחרי איתחול המצב הזה פשוט לא מתאים לתצוגה גרפית של SYSTEM BOOT אלא רק לתצוגת ווידאו. לרוב תראה את התצוגה מהתחלה על מסך ה TV דווקא. אז כדי לפתור את זה או שמנתקים את היציאת TV לפני האיתחול, או שבהגדרות תצוגה של ריבוי מסכים עוברים לאפשרות של תצוגה בודדת (מוניטור).