7403 של פיליפס, כמה שאלות!
עד לפני כמה ימים הייתי מעוניין לקנות פלאזמה 50 אינצ לחדר אבל עכשיו שאני חושב על הצרכים שלי הפחד מצריבה עלה לי מאד, אז בכל זאת חשבתי להתפשר על SD בשביל להוריד דאגה מליבי.
התכנים שאני יצפה בהם הם:
40% מחשב
40% SD
10% פליסטיישן
10% HD
חבר שלי קנה את ה7403 והוא מאד מרוצה ממנה, מה שגם ראיתי פה בפורום מלא אנשים רק משבחים אותה, ולא ראיתי מישהו שאומר עליה מילה רעה, מה עוד שעכשיו היא במבצע בשקם אלקטריק.
אז חשבתי לשמוע האם יש עוד מסך שמתחרה בה שאני ילך להשוות בניהם.
ומה אתם אומרים בכללי על ההחלטה שלי לקחת LCD ולא פלזמה בגלל המחשב?
נ.ב הצפיה במחשב תיהיה 85% מהזמן באינטרנט, איזה מסך מציג אינטרנט יותר טוב LCD או פלזמה? ועוד משהו קטן אני צופה ממרחק 3.5 מטר אז LCD אני יקח 42 אינצ ופלאזמה 50 אינצ, האם זה ישפיע על הראות שלי ממרחק של 3.5 מטר על כתב באינטרנט?
התכנים שאני יצפה בהם הם:
40% מחשב
40% SD
10% פליסטיישן
10% HD
חבר שלי קנה את ה7403 והוא מאד מרוצה ממנה, מה שגם ראיתי פה בפורום מלא אנשים רק משבחים אותה, ולא ראיתי מישהו שאומר עליה מילה רעה, מה עוד שעכשיו היא במבצע בשקם אלקטריק.
נ.ב הצפיה במחשב תיהיה 85% מהזמן באינטרנט, איזה מסך מציג אינטרנט יותר טוב LCD או פלזמה? ועוד משהו קטן אני צופה ממרחק 3.5 מטר אז LCD אני יקח 42 אינצ ופלאזמה 50 אינצ, האם זה ישפיע על הראות שלי ממרחק של 3.5 מטר על כתב באינטרנט?
גם הפלזמה וגם ה LCD יראו טוב דפי אינטרנט, לדעתי פלזמה הרבה יותר טובה מ LCD, הפחד מצריבות לא אמור להיות שיקול בפנסוניק, הסיכוי שהמסך באמת ייצרב הוא אפסי.IMFH כתב:עד לפני כמה ימים הייתי מעוניין לקנות פלאזמה 50 אינצ לחדר אבל עכשיו שאני חושב על הצרכים שלי הפחד מצריבה עלה לי מאד, אז בכל זאת חשבתי להתפשר על SD בשביל להוריד דאגה מליבי.
התכנים שאני יצפה בהם הם:
40% מחשב
40% SD
10% פליסטיישן
10% HD
נ.ב הצפיה במחשב תיהיה 85% מהזמן באינטרנט, איזה מסך מציג אינטרנט יותר טוב LCD או פלזמה? ועוד משהו קטן אני צופה ממרחק 3.5 מטר אז LCD אני יקח 42 אינצ ופלאזמה 50 אינצ, האם זה ישפיע על הראות שלי ממרחק של 3.5 מטר על כתב באינטרנט?...
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
מאיפה הבאת את זה שהפנסוניק לא תומכת ב-NR דרך ה- HDMI????IMFH כתב:עובדה שקרה משהו כזה למישהו פה באתר או לפחות לא צריבה אלא כמו צריבה (שכחתי את השם המדויק).
וגם הפנסוניק לא תומכת בNR דרך HDMI שהיא היציאה האיכותית ולא בא לי להתפשר....
מהביקורת של עופר על המסך
"חיבוריות HTPC: מצויין (כמו ב-42PY800 גם כאן לא כל הטור השמאלי ביותר של הפיקסלים גלוי במלואו משום מה) "-