מתלבט לגבי רכישה - סמסונג פלאזמה 42 דגם A450
שלום,
אשמח מאוד לשמוע ממי שרכש הטלוויזיה הזו - אני מאוד אוהב סמסונג באופן
כללי ואני חושב על המסך הזה באופן ספציפי
הסלון לא גדול (מרחק צפיה כ 3 מטר) אז הגודל נראה לי מתאים
אני רואה רב הזמן שדורי טלויזיה (הוט) - ואני מאוד מעוניין בחיבוריות מחשב
אני מעדיף פלאזמה - מכיוון שהצבעים תמיד נראו לי יותר "חיים" מאשר
LCD
\
כל טוב,
גבריאל
אשמח מאוד לשמוע ממי שרכש הטלוויזיה הזו - אני מאוד אוהב סמסונג באופן
כללי ואני חושב על המסך הזה באופן ספציפי
הסלון לא גדול (מרחק צפיה כ 3 מטר) אז הגודל נראה לי מתאים
אני רואה רב הזמן שדורי טלויזיה (הוט) - ואני מאוד מעוניין בחיבוריות מחשב
אני מעדיף פלאזמה - מכיוון שהצבעים תמיד נראו לי יותר "חיים" מאשר
LCD
\
כל טוב,
גבריאל
תודה רבה על התגובה המהירה - המשחק במחשב יהווה משהו בסגנון 20% מזמן השימו
50% יהיו לצפיה בתכני טלויזיה ויתר הזמן סרטים.
חשוב לי (לאשתי הכוונה) שהטלויזיה גם תהיה פיזית יפה (לי זה לא אומר כלום אבל מה לעשות גם הפקטור הזה חשוב) ופה הסמסונג לוקחת.
לגבי עניין הצריבה - למה בחיבור למחשב זה נצרב יותר?
כמה זמן באופן כללי לוקח לתמונה להצרב על מסך (עניין של דקות או שעות)?
אני הולך לחבר את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI (יש לי יציאה על הכרטיס מסך) ולחבר את ה-AUDIO ב-SPDIF אל הרסיבר (של PIONEER עתיק וטוב)
כל טוב,
גבריאל
חשוב לי (לאשתי הכוונה) שהטלויזיה גם תהיה פיזית יפה (לי זה לא אומר כלום אבל מה לעשות גם הפקטור הזה חשוב) ופה הסמסונג לוקחת.
אני הולך לחבר את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI (יש לי יציאה על הכרטיס מסך) ולחבר את ה-AUDIO ב-SPDIF אל הרסיבר (של PIONEER עתיק וטוב)
כל טוב,
גבריאל
שעות, בכל אופן הפנסוניק הרבה יותר עמידה בפני צריבות.Gabriel6 כתב:תודה רבה על התגובה המהירה - המשחק במחשב יהווה משהו בסגנון 20% מזמן השימו
כל טוב,
גבריאל...
אם חשוב לך מחשב ואם את מחבר בHDMI שאין לפנסוניק NR ביציאה הזאת ואם חשוב לך יופי אז תיקח את הסמסונג.
ולגבי הצריבה בוא נגיד שזה יקרה רק אחרי כמה שעות טובות וגם את זה אפשר אולי להעלים ואם לא להעלים אז להפחית.
וזה לא קורה רק עם מחשב פשוט במחשב רוב הזמן התמונה עומדת כמו סרגל הכלים למטה למשל, אבל אם יהיה על המסך 5 שעות לוגו של הופ זה גם עלול לקרות.
ולגבי הצריבה בוא נגיד שזה יקרה רק אחרי כמה שעות טובות וגם את זה אפשר אולי להעלים ואם לא להעלים אז להפחית.
וזה לא קורה רק עם מחשב פשוט במחשב רוב הזמן התמונה עומדת כמו סרגל הכלים למטה למשל, אבל אם יהיה על המסך 5 שעות לוגו של הופ זה גם עלול לקרות.
חיבור VGA זה אותו הדבר כמו חיבור HDMI מבחינת איכות התמונה.IMFH כתב:אם חשוב לך מחשב ואם את מחבר בHDMI שאין לפנסוניק NR ביציאה הזאת ואם חשוב לך יופי אז תיקח את הסמסונג.
וזה לא קורה רק עם מחשב פשוט במחשב רוב הזמן התמונה עומדת כמו סרגל הכלים למטה למשל, אבל אם יהיה על המסך 5 שעות לוגו של הופ זה גם עלול לקרות....
כבר שתי תגובות שבמקום לעזור לו אומרים לו "כדי שתשקול את הפנסוניק", "רק שתדע שהפנסוניק עמידה יותר בפני צריבות"...
אחרי זה מאשימים אותי ועוד כמה חברים פה על זה שאנחנו דוחפים את סמסונג לכל מקום? תסתכלו במראה!
הבחור היה נעול כבר על A450 המדהימה והמהממת ושאל ספציפית לגבייה, אך בכל זאת הזכרתם את פנסוניק. אחרי זה אל תבואו אלינו בטענות.
אחרי זה מאשימים אותי ועוד כמה חברים פה על זה שאנחנו דוחפים את סמסונג לכל מקום? תסתכלו במראה!
הבחור היה נעול כבר על A450 המדהימה והמהממת ושאל ספציפית לגבייה, אך בכל זאת הזכרתם את פנסוניק. אחרי זה אל תבואו אלינו בטענות.
תשמע אחי אם הייתי מנהל הפורום אתה מזמן לא היית פה, זכותי וזכות כל אחד ואחד פה בפורום להמליץ ולהגיד לבנאדם לשקול מה שאני רוצה, אתה מדבר כאילו יש לך רווח מזה שמוכרים יותר סמסונג, בסוף נגלה שאתה הבעלים שלהם או היבואן.
תשמע טוב טוב אני לא דוחף לאפחד שום דבר רק אמרתי לו שילך ויראה מה מצא חן בענייו ואחרי שהוא אמר שהיופי חשוב לו וחיבור למחשב חשוב לו שהבנתי שיש בעיה ביציאת HDMI בפנסוניק אז אמרתי לו לקחת את הסמסונג ואתה יכול לראות את זה למעלה.
אז תפסיק לשגע פה אנשים ולהיכנס למלחמות, עד עכשיו שתקתי אבל אתה כבר בלתי נמאס תעזוב את האנשים פה בשקט.
תשמע טוב טוב אני לא דוחף לאפחד שום דבר רק אמרתי לו שילך ויראה מה מצא חן בענייו ואחרי שהוא אמר שהיופי חשוב לו וחיבור למחשב חשוב לו שהבנתי שיש בעיה ביציאת HDMI בפנסוניק אז אמרתי לו לקחת את הסמסונג ואתה יכול לראות את זה למעלה.
אז תפסיק לשגע פה אנשים ולהיכנס למלחמות, עד עכשיו שתקתי אבל אתה כבר בלתי נמאס תעזוב את האנשים פה בשקט.
למה לו ללכת ולראות אבל? מה ייצא לך מזה? אתה אולי היבואן של פנסוניק ולא אני של סמסונג?
הוא נעול על ה-A450, אז תן תגובה עניינית (ואם אין לך אז לא בכח) במקום להביא לו עוד מסך להתלבטות. הוא שאל שאלה ספציפית על דגם ספציפי, ולא ביקש רעיונות אחרים.
הוא עשה בחירה נכונה - למה לשגע אותו ולהגיד לו לך תראה גם את הפסוניק? (ואתה ממש מסכן אני בטוח שזה היה בשיא התמימות)
הוא נעול על ה-A450, אז תן תגובה עניינית (ואם אין לך אז לא בכח) במקום להביא לו עוד מסך להתלבטות. הוא שאל שאלה ספציפית על דגם ספציפי, ולא ביקש רעיונות אחרים.
הוא עשה בחירה נכונה - למה לשגע אותו ולהגיד לו לך תראה גם את הפסוניק? (ואתה ממש מסכן אני בטוח שזה היה בשיא התמימות)
אמרתי לו ללכת לראות את הפנסוניק כי זאת דעתי שהמסך הזה יותר טוב ועל טעם אי אפשר להתווכח.
אחרי שהוא אמר שהיופי חשוב לו וחיבור למחשב חשוב לו אמרתי לו ללכת על הסמסונג מה שמעיד שאני בטוח לא עובד בשום חברה, ולא כמוך שמשגע אנשים פה על הסמסונג.
אחרי שהוא אמר שהיופי חשוב לו וחיבור למחשב חשוב לו אמרתי לו ללכת על הסמסונג מה שמעיד שאני בטוח לא עובד בשום חברה, ולא כמוך שמשגע אנשים פה על הסמסונג.
- AmnonP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
גם לי יש את הסמסונג PS42A450 בסלון, תמונה יפה ולא נתקלתי בבעיות צריבה.
ונכון, הסמסונג הרבה יותר יפה !!!
הרי הפלזמה משמשת כרהיט בסלון - נרצה או לא נרצה.
בכל אופן גם הסמסונג וגם הפנסוניק PV80 טובות.
בהצלחה
ונכון, הסמסונג הרבה יותר יפה !!!
הרי הפלזמה משמשת כרהיט בסלון - נרצה או לא נרצה.
בכל אופן גם הסמסונג וגם הפנסוניק PV80 טובות.
בהצלחה
פלזמה הבחירה הטבעית
חברה לא לריב...dodi88 כתב:למה לו ללכת ולראות אבל? מה ייצא לך מזה? אתה אולי היבואן של פנסוניק ולא אני של סמסונג?
הוא עשה בחירה נכונה - למה לשגע אותו ולהגיד לו לך תראה גם את הפסוניק? (ואתה ממש מסכן אני בטוח שזה היה בשיא התמימות)...
אין לי שום בעיה לקבל את התפקיד....
אני מוכן להיות היבואן של פנסוניק, או של סמסונג או של LG
זה הדבר האחרון שהיתי בתבייש בוא
אני בטוח שזה עדיף מלמלצר
קודם כל תודה על כל התגובות
וכמו שאמרתי אני די נעול על הסמסונג - מה שאני מחפש (וגם מצאתי שני תגובות) זה ממישהו שיש לו את הדגם הספציפי.
נתונים טכניים והתרשמות בחנות זה נחמד אך אין חכם כבעל ניסיון
בעזרת השם אחזור ממילואים ואקנה אותה
אני כבר די סגור על זה
כל טוב,
גבריאל
וכמו שאמרתי אני די נעול על הסמסונג - מה שאני מחפש (וגם מצאתי שני תגובות) זה ממישהו שיש לו את הדגם הספציפי.
נתונים טכניים והתרשמות בחנות זה נחמד אך אין חכם כבעל ניסיון
בעזרת השם אחזור ממילואים ואקנה אותה
אני כבר די סגור על זה
כל טוב,
גבריאל