שאלה, חיבור מחשב לטלוזיה עם VGA
שלום, קניתי טלווזיה לא מזמן ואני רוצה לחבר אליה את המחשב. במחשב יש רק יציאת VGA ו DISPLAY PORT, קניתי קבל VGA אבל עכשיו אני מתחיל לתהות האם יהיה סאונד? כאילו דרך הרמקולים של הטלווזיה או שאני צריך לקנות עוד איזה קבל? ודרך אגב יש איזה כבל DISPLAYPORT-HDMI?
מדובר במחשב נייד דרך אגב ובטלווזיה יש יציאת VGA ו HDMI
מדובר במחשב נייד דרך אגב ובטלווזיה יש יציאת VGA ו HDMI
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כן יעבוד (זה צריך להיות 2 בננות זכר ולא נקבה)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
לפי מה שאתה אומר זה לא יעבוד.
נראה לי מה שצריך זה זה: http://www.bigcomputers.co.il/Product.a ... ap&lang=HE
מה שיש לי זה אותו דבר רק שה RCA הוא נקבה ולא זכר
נראה לי מה שצריך זה זה: http://www.bigcomputers.co.il/Product.a ... ap&lang=HE
מה שיש לי זה אותו דבר רק שה RCA הוא נקבה ולא זכר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אתה צריך זכר (אמור להיות לך בטלויזיה נקבה)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין תאימות בין displayport ל HDMI ואני גם בספק אם בכלל יש בארץ טלוויזיות עם displayport כך שנראה לי שתצטרך לחבר את המחשב דרך יציאת ה VGA שלו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
את האמת מצאתי את זה: http://www.kfir-pc.co.il/?id_detail=2134
הבעיה שזה יקר בטירוף, 150 שקל למתאם+150שקל לכבל HDMI נורמלי זה כבר כסף דיי גדול.
האם יהיה הבדל גדול באיכות בין המתאם הזה ל VGA עם כבל סאונד של אוזניות ל RCA?
הבעיה שזה יקר בטירוף, 150 שקל למתאם+150שקל לכבל HDMI נורמלי זה כבר כסף דיי גדול.
האם יהיה הבדל גדול באיכות בין המתאם הזה ל VGA עם כבל סאונד של אוזניות ל RCA?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תעשה לעצמך טובה ותעצור שניה כדי לחשוב בהגיון. אתה באמת מאמין שתת המערכת לאודיו בטלוויזיה שלך, כולל המגבר הפנימי והרמקולים באמת מצדיקים השקעה? כולה השקעה מינימלית מצד היצרן כדי שתוכל לשמוע דו שיח וגם קצת מוזיקת רקע בסדרות ובסרטים וגם זה רק בסטיראו.
אתה רוצה לשמוע טוב? חבר למגבר קולנוע ביתי. יקר מידי? תסתפק בחיבור דו ערוצי עם כבלי RCA רגילים.
אתה רוצה לשמוע טוב? חבר למגבר קולנוע ביתי. יקר מידי? תסתפק בחיבור דו ערוצי עם כבלי RCA רגילים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לטובת הדורות הבאים או מי שישתמש בחיפוש.
גם לי יש לפטופ דל E6400 ויציאת DP, אצתי רצתי ורכשתי בכמה דולרים באיביי מתאם DP ל-HDMI וחיברתי עם כבל HDMI לפזמה (42B450). הייתי ילד טוב, יצאתי מהעבודה ורצתי לאופיס דיפו לקנות כבל בננה קטנה (PL) בשביל להעביר גם סאונד, חיברתי את שני הכבלים, הדלקתי סרט, ונאדה, אין קול. ניתקתי את הכבל PL (סאונד) והפלא ופלא יש קול במסך!
לסיכום, יציאת DP בלפטופ Dell E6400 (אצלי עם כרטיס מסך Nvidia NVS160M) מוציאה גם סאונד ! כל מה שצריך זה מתאם בכמה דולרים DP ל-HDMI וזהו.
גם לי יש לפטופ דל E6400 ויציאת DP, אצתי רצתי ורכשתי בכמה דולרים באיביי מתאם DP ל-HDMI וחיברתי עם כבל HDMI לפזמה (42B450). הייתי ילד טוב, יצאתי מהעבודה ורצתי לאופיס דיפו לקנות כבל בננה קטנה (PL) בשביל להעביר גם סאונד, חיברתי את שני הכבלים, הדלקתי סרט, ונאדה, אין קול. ניתקתי את הכבל PL (סאונד) והפלא ופלא יש קול במסך!
לסיכום, יציאת DP בלפטופ Dell E6400 (אצלי עם כרטיס מסך Nvidia NVS160M) מוציאה גם סאונד ! כל מה שצריך זה מתאם בכמה דולרים DP ל-HDMI וזהו.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לא מדוייק.Catskinner כתב:אין תאימות בין displayport ל HDMI ואני גם בספק אם בכלל יש בארץ טלוויזיות עם displayport כך שנראה לי שתצטרך לחבר את המחשב דרך יציאת ה VGA שלו....
displayport זו הגירסה "החדשה" ל hdmi הוא יכול לרכוש כבל מ displayport to hdmi ונגמר הסיפור
לא ברור מה הסיבוך.
או אפילו מתאם מאיבאי מ displayport to hdmi ואז להשתמש בכבל סטנדרטי.
http://cgi.ebay.com/Mini-DisplayPort-DP ... 689wt_1057
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הקשר היחיד שיש בין DisplayPort ל HDMI היא העובדה שניתן להעביר דרכו גם פרוטוקול HDMI אבל התקנים שונים בעליל וגם מנוהלים על ידי שני גופים שונים - VESA במקרה של DisplayPort ו HDMI LLC במקרה השני.
זו תאימות שהוכנסה על מנת לשמר את ההשקעה בציוד המצוייד בשקעי HDMI. מובן שאם המכשיר האחראי על שידור האות אינו יודע/מסוגל להעביר HDMI דרך DisplayPort אז שום מתאם לא יעזור.
זו תאימות שהוכנסה על מנת לשמר את ההשקעה בציוד המצוייד בשקעי HDMI. מובן שאם המכשיר האחראי על שידור האות אינו יודע/מסוגל להעביר HDMI דרך DisplayPort אז שום מתאם לא יעזור.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
עדיין בסך הכל אפשרי לרכוש מתאם ל hdmi וזהו.
לכן לא ברור למה אתה טוען שלא.
"אין תאימות בין displayport ל HDMI ואני גם בספק אם בכלל יש בארץ טלוויזיות עם displayport כך שנראה לי שתצטרך לחבר את המחשב דרך יציאת ה VGA שלו."
לכן לא ברור למה אתה טוען שלא.
"אין תאימות בין displayport ל HDMI ואני גם בספק אם בכלל יש בארץ טלוויזיות עם displayport כך שנראה לי שתצטרך לחבר את המחשב דרך יציאת ה VGA שלו."
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אוי נו באמת, תסתכל על תאריך השירשור ותנסה לשים את הדברים בקונטקסט