אולי יש עוד פרמטר בנושא הצריבות שאנחנו לא יודעים?
מצד אחד אני שומע פה צריבות של פלזמות, גם פנסוניק.
ופתאום אני ניזכר שיש לאחותי פלזמה פנסוניק 42 אינצ', לא חשבתי על זה עד עכשיו, כי רק עכשיו אני חושב לקנות, אז התחלתי להתעניין.
יש להם את הפלזמה כבר שנתיים.
עם ילדה בת שנה וחצי, שמחוברת להופ לא מעט.
וששאלתי אותם על נושא הצריבות....הם לא הבינו על מה אני מדבר...
זה לא קיים אצלהם.
והם לא איזה זוג ששומר על הטלויוזיה....אין להם בעייה להירדם איתה,
ואין בעייה שהיא תהיה דלוקה על ערוץ מסויים (גם הופ) כדי שסתם היה רעש ברקע.
נושא מוזר...
אולי יש עוד איזה פרמטר שאנחנו לא לקחים בחשבון.....
משהו שיכול להשפיע, לא יודע, המיקרים הם או לפה או לפה.
ופתאום אני ניזכר שיש לאחותי פלזמה פנסוניק 42 אינצ', לא חשבתי על זה עד עכשיו, כי רק עכשיו אני חושב לקנות, אז התחלתי להתעניין.
יש להם את הפלזמה כבר שנתיים.
עם ילדה בת שנה וחצי, שמחוברת להופ לא מעט.
וששאלתי אותם על נושא הצריבות....הם לא הבינו על מה אני מדבר...
זה לא קיים אצלהם.
והם לא איזה זוג ששומר על הטלויוזיה....אין להם בעייה להירדם איתה,
ואין בעייה שהיא תהיה דלוקה על ערוץ מסויים (גם הופ) כדי שסתם היה רעש ברקע.
נושא מוזר...
אולי יש עוד איזה פרמטר שאנחנו לא לקחים בחשבון.....
משהו שיכול להשפיע, לא יודע, המיקרים הם או לפה או לפה.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אני חוזר על העניין כבר לפחות שנתיים,
ברשותי פלאזמה פאנסוניק שנתיים וחצי עם צפיה בעיקר של תכני טלויזיה כולל לא מעט שעות לוגו של ייס בייבי,ערוץ 2,10 ועוד.. ומבחינתי הצריבה היא כמעט בגדר הגדה אורבנית.
אם אתה לא הולך לצפות במסך באופן קבוע בפורמט 4:3 ,כלומר בארים מתים בצידי המסך ,אין סיבה לחשוש מצריבה.
נושא הצריבה קיבל מימדים באתר שלדעתי די מנותקים מהמציאות.
לא אומר שהתופעה אינה קיימת (קיים אפילו במסכי crt הישנים), אבל דרוש אופן צפיה מסחרי ולא ביתי בכדי לבצע צריבה.
ברשותי פלאזמה פאנסוניק שנתיים וחצי עם צפיה בעיקר של תכני טלויזיה כולל לא מעט שעות לוגו של ייס בייבי,ערוץ 2,10 ועוד.. ומבחינתי הצריבה היא כמעט בגדר הגדה אורבנית.
אם אתה לא הולך לצפות במסך באופן קבוע בפורמט 4:3 ,כלומר בארים מתים בצידי המסך ,אין סיבה לחשוש מצריבה.
נושא הצריבה קיבל מימדים באתר שלדעתי די מנותקים מהמציאות.
לא אומר שהתופעה אינה קיימת (קיים אפילו במסכי crt הישנים), אבל דרוש אופן צפיה מסחרי ולא ביתי בכדי לבצע צריבה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
נכון להיום נושא הצריבה
במסכי פנסוניק החדשים לפי התמיכה של יורוקום (שיחה מהיום) אין יותר בעיית צריבה ואין צורך לבצע הרצה למסך
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
לפי מה שאמרו
הדגמים הנוכחיים - לי יש את ה PV80. לטענתם יש מנגנון שמונע את הצריבה. אין לי מושג אם זה נכון או לא אבל סביר להניח שאדע תוך מספר חודשים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
יש כאן אי הבנה לגבי מה זה צריבה.
מה שאתם מדברים כאן זה על צבירה, וזה יכול לקרות ורוב האנשים שלא יודעים שהתופעה קיימת לא ישימו לב אליה עד שלא תצביעו להם ותראו להם ואז הם יראו את זה כל הזמן.
אנחנו כאן מתייחסים לזה בעיקר בגלל שאנחנו מתמקדים תמיד באיכות הגבוהה ביותר ובנתונים הקריטיים.
באופן פרקטי, אני כבר אומר כמעט שנתיים שהנושא הזה הוא כמעט וחסר רלוונטיות באופן מעשי ושרוב האנשים לא יצליחו לצרוב את המסך שלהם אלא אם הם מתעקשים לעשות דברים עקום (כמו לצפות כל היום במסך עם פסים שחורים בשני צידי התמונה).
מה שאתם מדברים כאן זה על צבירה, וזה יכול לקרות ורוב האנשים שלא יודעים שהתופעה קיימת לא ישימו לב אליה עד שלא תצביעו להם ותראו להם ואז הם יראו את זה כל הזמן.
אנחנו כאן מתייחסים לזה בעיקר בגלל שאנחנו מתמקדים תמיד באיכות הגבוהה ביותר ובנתונים הקריטיים.
באופן פרקטי, אני כבר אומר כמעט שנתיים שהנושא הזה הוא כמעט וחסר רלוונטיות באופן מעשי ושרוב האנשים לא יצליחו לצרוב את המסך שלהם אלא אם הם מתעקשים לעשות דברים עקום (כמו לצפות כל היום במסך עם פסים שחורים בשני צידי התמונה).