חיבור כרטיס טלוויזיה דרך מודולטור של HOT
שלום.
אני עובד עם כרטיס הטלוויזיה שלי עם הערוצים האנלוגים של הוט ולפני כמה ימים היה אצלי טכנאי של הוט שאמר לי שאני יכול לקבל גם את הערוצים הדיגיטליים בעזרת המודולטור שיש בממיר שלי .
הוא נכנס למסך ההגדרות "הגדרות וידאו וטלוויזיה" ואז שינה את ההגדרות של TV Modulator ל- ON ואת
tv modulator channel שם 69 .
הוא אמר לי שאני אוכל מעכשיו לקלוט את הערוץ שהממיר מעביר לטלוויזיה בצורה אנלוגית.
לצערי אני לא מצליח למצוא את התדר שבו משודר הערוץ ואין לי דרך לגלות את התדר. אם אני מבצע סריקת תחנות למשל ב WINTV אני רואה את הערוץ הדיגיטלי.
אני משתמש ב SAGETV .
למישהו יש רעיון ?
תודה
אני עובד עם כרטיס הטלוויזיה שלי עם הערוצים האנלוגים של הוט ולפני כמה ימים היה אצלי טכנאי של הוט שאמר לי שאני יכול לקבל גם את הערוצים הדיגיטליים בעזרת המודולטור שיש בממיר שלי .
הוא נכנס למסך ההגדרות "הגדרות וידאו וטלוויזיה" ואז שינה את ההגדרות של TV Modulator ל- ON ואת
tv modulator channel שם 69 .
הוא אמר לי שאני אוכל מעכשיו לקלוט את הערוץ שהממיר מעביר לטלוויזיה בצורה אנלוגית.
לצערי אני לא מצליח למצוא את התדר שבו משודר הערוץ ואין לי דרך לגלות את התדר. אם אני מבצע סריקת תחנות למשל ב WINTV אני רואה את הערוץ הדיגיטלי.
אני משתמש ב SAGETV .
למישהו יש רעיון ?
תודה
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא הבנתי. איזה ערוצים אתה מחפש? HOT משדרת בכמה תדרים שמתחילים ב 69...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
אני מתחבר לממיר של הוט עם כבל אנטנה וקולט את כל הערוצים האנלוגיים .
אני יכול לקלוט גם את הערוץ שהממיר נמצא עליו בצורה אנלוגית אך אני לא יודע מה התדר שלו.
אני יכול לבצע סריקה ולראות את הערוץ, אך אין לי דרך לדעת מה התדר של הערוץ כדי לקבע אותו ברשימת הערוצים שאני צופה בהם.
כיצד ניתן לגלות את תדר הערוץ בו צופים בתוכנות כמו SAGETV או WINTV ?
אני יכול לקלוט גם את הערוץ שהממיר נמצא עליו בצורה אנלוגית אך אני לא יודע מה התדר שלו.
אני יכול לבצע סריקה ולראות את הערוץ, אך אין לי דרך לדעת מה התדר של הערוץ כדי לקבע אותו ברשימת הערוצים שאני צופה בהם.
כיצד ניתן לגלות את תדר הערוץ בו צופים בתוכנות כמו SAGETV או WINTV ?
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תנסה את זה
6890\6900 symbol rate
freq - 482000 - 586000
mod- 256QAM
6890\6900 symbol rate
freq - 482000 - 586000
mod- 256QAM
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עד כמה שידוע לי, מוצא ה-RF Modulator של הממיר הדיגיטלי של הוט הוא בתחום הנמוך VHF I.
נסה להגדיר מ-40 ועד 80 מגהרץ בקפיצות של 5 מגהרץ כל פעם, כלומר 40, 45, 50 וכו עד 80. כשאתה מצליח לראות משהו, תתחיל לזוז יותר בעדינות בשביל Fine Tuning.
נסה להגדיר מ-40 ועד 80 מגהרץ בקפיצות של 5 מגהרץ כל פעם, כלומר 40, 45, 50 וכו עד 80. כשאתה מצליח לראות משהו, תתחיל לזוז יותר בעדינות בשביל Fine Tuning.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה אבל זה לא כל כך מעשי.pixies כתב:עד כמה שידוע לי, מוצא ה-RF Modulator של הממיר הדיגיטלי של הוט הוא בתחום הנמוך VHF I.
נסה להגדיר מ-40 ועד 80 מגהרץ בקפיצות של 5 מגהרץ כל פעם, כלומר 40, 45, 50 וכו עד 80. כשאתה מצליח לראות משהו, תתחיל לזוז יותר בעדינות בשביל Fine Tuning....
בשביל לעשות זאת, צריך לשנות את התדר ברגיסטרי ולבצע איתחול עבור כל ערך....