האם כדאי להחליף את ה- Nokia E71 ב- Samsung Omnia
שלום לכולם,
הייתי שמח לקבל חוות דעת ממשתמשים בנוגע לכדאיות או אי הכדאיות בהחלפת הנוקיה בסמסונג, אני אישית מרוצה מהנוקיה אבל ככה סתם "נדלקתי" קצת ממסך הטאצ' של הסמסונג.
מבחינה כספית מדובר על תוספת שולית ביותר, ככה שאין כאן שום שיקול כלכלי.
תודה מראש וחג פורים שמח
הייתי שמח לקבל חוות דעת ממשתמשים בנוגע לכדאיות או אי הכדאיות בהחלפת הנוקיה בסמסונג, אני אישית מרוצה מהנוקיה אבל ככה סתם "נדלקתי" קצת ממסך הטאצ' של הסמסונג.
מבחינה כספית מדובר על תוספת שולית ביותר, ככה שאין כאן שום שיקול כלכלי.
תודה מראש וחג פורים שמח
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מדובר בשתי חיות שונות לחלוטין, מעבר למסך המגיע שהזכרת, מדובר על שתי מערכות הפעלה, האחת סימביאן והשניה WM.
לדעתי האישית אין פה בכלל ספק, הסמסונג נותן מענה טוב בהרבה עבור משתמש עסקי, מעבר לשיק, ליכולות המולטימדיה, ושלל הפיצ'רים המרובים בו הוא עולה רבות על הנוקיה.
חג שמח.
לדעתי האישית אין פה בכלל ספק, הסמסונג נותן מענה טוב בהרבה עבור משתמש עסקי, מעבר לשיק, ליכולות המולטימדיה, ושלל הפיצ'רים המרובים בו הוא עולה רבות על הנוקיה.
חג שמח.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
אהלן Pavelz
תודה על התגובה (יש בה לא מעט מהצדק), יש לי שאלה קטנה אליך, ה-E71 שלי הוא ברשת פלאפון וראיתי שאתה עובד פלאפון, האם ידועה לך על איזו שהיא בעיה של הסמסונג ברשת פלאפון (אני שואל שאלה כללית ולא מתוך ידיעה כי ישנה בעיה)
תודה על התגובה (יש בה לא מעט מהצדק), יש לי שאלה קטנה אליך, ה-E71 שלי הוא ברשת פלאפון וראיתי שאתה עובד פלאפון, האם ידועה לך על איזו שהיא בעיה של הסמסונג ברשת פלאפון (אני שואל שאלה כללית ולא מתוך ידיעה כי ישנה בעיה)
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני לא ממש מקור מהימן האמת, אני עובד בפלאפון אחרי הכלudi13 כתב:אהלן Pavelz
תודה על התגובה (יש בה לא מעט מהצדק), יש לי שאלה קטנה אליך, ה-E71 שלי הוא ברשת פלאפון וראיתי שאתה עובד פלאפון, האם ידועה לך על איזו שהיא בעיה של הסמסונג ברשת פלאפון (אני שואל שאלה כללית ולא מתוך ידיעה כי ישנה בעיה)...
אני יכול להגיד לך שאני מתבאס מהדרך בה אני צריך להחליף מעברית לאנגלית ולהפך. אולי יש דרך יותר קצרה מללכת לתפריט של שינוי שפות, אבל אני פשוט לא מכיר.
החיסרון הנוסף של המכשיר הוא המצלמה שלו, שהיא פשוט על הפנים לגמרי. אבל לא בטוח שזה יפריע למי שצריך מכשיר כזה. סה"כ מכשיר לשימושים עסקיים.
sdekalo --> לא בדיוק, N97 הוא ממשיך דרכם של N95 ו N96.
המכשיר שיחליף את E71 הוא מכשיר E75 שדי דומה לו אבל יהיה בו קליינט E-mail חדש ומעניין וגם מקלדת שונה קצת.
Need more cowbell
היום קפצתי לפלאפון בכדי "לשחק" קצת עם הסמסונג והאמת לא כלכך התלהבתי מההרגשה הכללית שמשדר המכשיר, הוא נחמד והכל טוב אבל הוא לא נראה ומרגיש יוקרתי ואלגנטי כמו ה-E71.
ממה שנראה לי כרגע אני אשאר בשמחה עם ה-E71 סה"כ אני מאוד מאוד מרוצה ממנו.
זה מה שנקרא גחמה של רגע
ממה שנראה לי כרגע אני אשאר בשמחה עם ה-E71 סה"כ אני מאוד מאוד מרוצה ממנו.
זה מה שנקרא גחמה של רגע
היי פאבל, אני גם עובד בפלאפון, אם אני זוכר נכון, כי המכשיר במוקד (וכמובן שתסלח לי מפאת השעה כמובןPavelz כתב: אני יכול להגיד לך שאני מתבאס מהדרך בה אני צריך להחליף מעברית לאנגלית ולהפך. אולי יש דרך יותר קצרה מללכת לתפריט של שינוי שפות, אבל אני פשוט לא מכיר.
...
המעבר בין השפות, לפחות בכתיבת הודעה זה לחיצה במקביל על הרווח+ אני חושב שזה הכפתור הקיצוני שמאלי תחתון או או על החץ למעלה ממש לידו
מקסימום מחר על הבוקר אני אבדוק את זה..
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אתה מתכוון לחיצה על הלחצן השמאלי תחתון (שחור לבן) + מקש הרווח. אז אתה צריך לגלול ולבחור בשפת הכתיבה ולבחור בשפה המועדפת.hunter22 כתב:היי פאבל, אני גם עובד בפלאפון, אם אני זוכר נכון, כי המכשיר במוקד (וכמובן שתסלח לי מפאת השעה כמובןPavelz כתב: אני יכול להגיד לך שאני מתבאס מהדרך בה אני צריך להחליף מעברית לאנגלית ולהפך. אולי יש דרך יותר קצרה מללכת לתפריט של שינוי שפות, אבל אני פשוט לא מכיר.
...)
המעבר בין השפות, לפחות בכתיבת הודעה זה לחיצה במקביל על הרווח+ אני חושב שזה הכפתור הקיצוני שמאלי תחתון או או על החץ למעלה ממש לידו
מקסימום מחר על הבוקר אני אבדוק את זה.....
שיטה מהירה יותר:
לחיצה על מקש ה SHIFT (חץ למעלה) + מקש ה CTRL מצד ימין ואז יש רק לבחור בשפה.
השיטה המהירה לא עובדת במסך הראשי אלא במסכים שדות טקסט בלבד.
אלי חבוש
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
תודה על הטיפים!EliHaboosh כתב:אתה מתכוון לחיצה על הלחצן השמאלי תחתון (שחור לבן) + מקש הרווח. אז אתה צריך לגלול ולבחור בשפת הכתיבה ולבחור בשפה המועדפת.hunter22 כתב:היי פאבל, אני גם עובד בפלאפון, אם אני זוכר נכון, כי המכשיר במוקד (וכמובן שתסלח לי מפאת השעה כמובןPavelz כתב: אני יכול להגיד לך שאני מתבאס מהדרך בה אני צריך להחליף מעברית לאנגלית ולהפך. אולי יש דרך יותר קצרה מללכת לתפריט של שינוי שפות, אבל אני פשוט לא מכיר.
...)
מקסימום מחר על הבוקר אני אבדוק את זה.....
שיטה מהירה יותר:
לחיצה על מקש ה SHIFT (חץ למעלה) + מקש ה CTRL מצד ימין ואז יש רק לבחור בשפה.
השיטה המהירה לא עובדת במסך הראשי אלא במסכים שדות טקסט בלבד....
אני לא חזק ב RTFM
Need more cowbell