לשלטי הרמוני יש טיימר?
- indigosmart
- עוסק בתחום

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לכל השלטים החכמים יש בעיה בסיסית כשהם מנסים לשלוט על מזגן: אין להם עינית לקליטת השידור החוזר. כך שאין להם דרך לקבל משוב מהמזגן וגם אם היו מקבלים, בספק אם יכלו להציג את האינפורמציה המתאימה. כך שבעצם אתה יורה לכיוון המזגן "על עיוור".
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה,
במזגן מעניינת אותי רק פונקציית ההדלקה/כיבוי, ככה שזה לא משנה..
מצאתי שלט מעניין שתומך בזה, SRC-2200 של SUNWAVE. מישהו מכיר אותו? הוא תומך גם ב RF ודיי מזכיר את ההרמוני, אבל לא מצאתי אותו בשום מקום ברשת, חוץ מהאתר שלהם. כנראה חדש יחסית..
במזגן מעניינת אותי רק פונקציית ההדלקה/כיבוי, ככה שזה לא משנה..
מצאתי שלט מעניין שתומך בזה, SRC-2200 של SUNWAVE. מישהו מכיר אותו? הוא תומך גם ב RF ודיי מזכיר את ההרמוני, אבל לא מצאתי אותו בשום מקום ברשת, חוץ מהאתר שלהם. כנראה חדש יחסית..
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
מה בדיוק המזגן אמור להחזיר לשלט?Catskinner כתב:לכל השלטים החכמים יש בעיה בסיסית כשהם מנסים לשלוט על מזגן: אין להם עינית לקליטת השידור החוזר. כך שאין להם דרך לקבל משוב מהמזגן וגם אם היו מקבלים, בספק אם יכלו להציג את האינפורמציה המתאימה. כך שבעצם אתה יורה לכיוון המזגן "על עיוור"....
הבעיה עם המזגנים היא שונה.
צורת העבודה של השלט היא כזו שבכל לחיצה הוא שולח סטטוס מלא שלו למזגן, שכולל את כל המצבים (טמפ', מוד עבודה, עוצמת מאווורר וכו'). אני עם הרמוני 555 ומזגן תדיראן, לימדתי אותו את המצב של המזגן שבו אני בד"כ עובד, ואת המצב של הכיבוי, כל מצב לכפתור אחר. אפשר להגדיר כמובן כמה מצבים שונים לטמפ' שונות או עוצמות מאוורר.
לא נראה לי שיש פידבק מהמזגן לשלט, אצלי לפחות אין. וגם אם יש זה לא קריטי, יש את התצוגה של המזגן עצמו.
צורת העבודה של השלט היא כזו שבכל לחיצה הוא שולח סטטוס מלא שלו למזגן, שכולל את כל המצבים (טמפ', מוד עבודה, עוצמת מאווורר וכו'). אני עם הרמוני 555 ומזגן תדיראן, לימדתי אותו את המצב של המזגן שבו אני בד"כ עובד, ואת המצב של הכיבוי, כל מצב לכפתור אחר. אפשר להגדיר כמובן כמה מצבים שונים לטמפ' שונות או עוצמות מאוורר.
לא נראה לי שיש פידבק מהמזגן לשלט, אצלי לפחות אין. וגם אם יש זה לא קריטי, יש את התצוגה של המזגן עצמו.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
זה בדיוק מה שאני עשיתי.karpe כתב:הבעיה עם המזגנים היא שונה.
לא נראה לי שיש פידבק מהמזגן לשלט, אצלי לפחות אין. וגם אם יש זה לא קריטי, יש את התצוגה של המזגן עצמו....
החיסרון היחיד שאם אתה לא זוכר על כמה מעלות שמת את המזגן אתה לא יכול לדעת את זה מהשלט.
קבל תיקון - מזגן AMCOR (שזה בעצם תדיראן אני חושב), בן 7 בערך, ובשלט יש דלתית בחצי התחתון.hrox כתב:karpe:
אתה עם השלט שכתוב עליו Carrier? זה שיש בו דלתית בחלק התחתון?
nerya:
בדר"כ דרך השלט המקורי של המזגן יש אפשרות לתכנת הדלקה וכיבוי עתידיים. באיזה דגם מדובר?...
אבל זה לא ממש משנה - כל המזגנים הנפוצים עובדים על אותו עקרון.
איך אני עושה את זה בדיוק?karpe כתב:אני עם הרמוני 555 ומזגן תדיראן, לימדתי אותו את המצב של המזגן שבו אני בד"כ עובד, ואת המצב של הכיבוי, כל מצב לכפתור אחר. אפשר להגדיר כמובן כמה מצבים שונים לטמפ' שונות או עוצמות מאוורר....
אני גם עם תדיראן, לשמחתי יש לי צג מלא על המזגן עצמו (מעלות סוג קירור/חימום) איך אני יכול להגדיר לו שלחיצה מסויימת תשים אותו ב16 מעלות, אפילו הכיבוי וההדלקה לא מצליח לי.
איך אני עושה את זה בדיוק?karpe כתב:אני עם הרמוני 555 ומזגן תדיראן, לימדתי אותו את המצב של המזגן שבו אני בד"כ עובד, ואת המצב של הכיבוי, כל מצב לכפתור אחר. אפשר להגדיר כמובן כמה מצבים שונים לטמפ' שונות או עוצמות מאוורר....
אני גם עם תדיראן, לשמחתי יש לי צג מלא על המזגן עצמו (מעלות סוג קירור/חימום) איך אני יכול להגדיר לו שלחיצה מסויימת תשים אותו ב16 מעלות, אפילו הכיבוי וההדלקה לא מצליח לי.
*הסתדרתי, לבאים אחרי לאשכול זה. בלימוד השלט, ברגע שאני לוחץ + מעלה בשלט המזגן הוא משדר להרמוני את כל הפרטים כפי שנאמר פה, פשוט ליצוא כפתור ל"16 מעלות" ובלימוד לראות שFAN במצב ובעוצמה הרצויים, וללחוץ מינוס מעלה כאשר השלט מורה על 17 מעלות.