לשלטי הרמוני יש טיימר?

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
nerya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

אני מעוניין לקנות הרמוני 525 או כל שלט אחר שיוכל להליק/לכבות מכשירים ע"פ תכנות מראש (שהמזגן ידלק ב6 לדוגמא). האם השלט תומך בזה? יש שלט אחר עד 600 ש"ח שיכול לעשות את זה?

תודה רבה!!

indigosmart
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 13
נתן תודות: 0

אין תכנות מראש

שליחה #2 

אני לא מכיר פונקציה כזו בשום שלט מדגמי Harmony.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

לכל השלטים החכמים יש בעיה בסיסית כשהם מנסים לשלוט על מזגן: אין להם עינית לקליטת השידור החוזר. כך שאין להם דרך לקבל משוב מהמזגן וגם אם היו מקבלים, בספק אם יכלו להציג את האינפורמציה המתאימה. כך שבעצם אתה יורה לכיוון המזגן "על עיוור".
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

nerya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

תודה,

במזגן מעניינת אותי רק פונקציית ההדלקה/כיבוי, ככה שזה לא משנה..

מצאתי שלט מעניין שתומך בזה, SRC-2200 של SUNWAVE. מישהו מכיר אותו? הוא תומך גם ב RF ודיי מזכיר את ההרמוני, אבל לא מצאתי אותו בשום מקום ברשת, חוץ מהאתר שלהם. כנראה חדש יחסית..

Jolinar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

קניתי את השלט sunwave src-2200 ב 400שח בבאג ואני מאוד מרוצה ממנו. כמו שציינת אכן יש לו פונקציה של טיימר המפעילה פקודות אם כי לא יצא לי להתנסות עם הטיימר.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #6 

Catskinner כתב:לכל השלטים החכמים יש בעיה בסיסית כשהם מנסים לשלוט על מזגן: אין להם עינית לקליטת השידור החוזר. כך שאין להם דרך לקבל משוב מהמזגן וגם אם היו מקבלים, בספק אם יכלו להציג את האינפורמציה המתאימה. כך שבעצם אתה יורה לכיוון המזגן "על עיוור".
...
מה בדיוק המזגן אמור להחזיר לשלט?

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #7 

הבעיה עם המזגנים היא שונה.
צורת העבודה של השלט היא כזו שבכל לחיצה הוא שולח סטטוס מלא שלו למזגן, שכולל את כל המצבים (טמפ', מוד עבודה, עוצמת מאווורר וכו'). אני עם הרמוני 555 ומזגן תדיראן, לימדתי אותו את המצב של המזגן שבו אני בד"כ עובד, ואת המצב של הכיבוי, כל מצב לכפתור אחר. אפשר להגדיר כמובן כמה מצבים שונים לטמפ' שונות או עוצמות מאוורר.
לא נראה לי שיש פידבק מהמזגן לשלט, אצלי לפחות אין. וגם אם יש זה לא קריטי, יש את התצוגה של המזגן עצמו.

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #8 

karpe:
אתה עם השלט שכתוב עליו Carrier? זה שיש בו דלתית בחלק התחתון?

nerya:
בדר"כ דרך השלט המקורי של המזגן יש אפשרות לתכנת הדלקה וכיבוי עתידיים. באיזה דגם מדובר?

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #9 

karpe כתב:הבעיה עם המזגנים היא שונה.
צורת העבודה של השלט היא כזו שבכל לחיצה הוא שולח סטטוס מלא שלו למזגן, שכולל את כל המצבים (טמפ', מוד עבודה, עוצמת מאווורר וכו'). אני עם הרמוני 555 ומזגן תדיראן, לימדתי אותו את המצב של המזגן שבו אני בד"כ עובד, ואת המצב של הכיבוי, כל מצב לכפתור אחר. אפשר להגדיר כמובן כמה מצבים שונים לטמפ' שונות או עוצמות מאוורר.
לא נראה לי שיש פידבק מהמזגן לשלט, אצלי לפחות אין. וגם אם יש זה לא קריטי, יש את התצוגה של המזגן עצמו.
...
זה בדיוק מה שאני עשיתי.
החיסרון היחיד שאם אתה לא זוכר על כמה מעלות שמת את המזגן אתה לא יכול לדעת את זה מהשלט.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #10 

hrox כתב:karpe:
אתה עם השלט שכתוב עליו Carrier? זה שיש בו דלתית בחלק התחתון?

nerya:
בדר"כ דרך השלט המקורי של המזגן יש אפשרות לתכנת הדלקה וכיבוי עתידיים. באיזה דגם מדובר?
...
קבל תיקון - מזגן AMCOR (שזה בעצם תדיראן אני חושב), בן 7 בערך, ובשלט יש דלתית בחצי התחתון.
אבל זה לא ממש משנה - כל המזגנים הנפוצים עובדים על אותו עקרון.

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #11 

karpe כתב:אני עם הרמוני 555 ומזגן תדיראן, לימדתי אותו את המצב של המזגן שבו אני בד"כ עובד, ואת המצב של הכיבוי, כל מצב לכפתור אחר. אפשר להגדיר כמובן כמה מצבים שונים לטמפ' שונות או עוצמות מאוורר.
...
איך אני עושה את זה בדיוק?
אני גם עם תדיראן, לשמחתי יש לי צג מלא על המזגן עצמו (מעלות סוג קירור/חימום) איך אני יכול להגדיר לו שלחיצה מסויימת תשים אותו ב16 מעלות, אפילו הכיבוי וההדלקה לא מצליח לי.

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #12 

karpe כתב:אני עם הרמוני 555 ומזגן תדיראן, לימדתי אותו את המצב של המזגן שבו אני בד"כ עובד, ואת המצב של הכיבוי, כל מצב לכפתור אחר. אפשר להגדיר כמובן כמה מצבים שונים לטמפ' שונות או עוצמות מאוורר.
...
איך אני עושה את זה בדיוק?
אני גם עם תדיראן, לשמחתי יש לי צג מלא על המזגן עצמו (מעלות סוג קירור/חימום) איך אני יכול להגדיר לו שלחיצה מסויימת תשים אותו ב16 מעלות, אפילו הכיבוי וההדלקה לא מצליח לי.

*הסתדרתי, לבאים אחרי לאשכול זה. בלימוד השלט, ברגע שאני לוחץ + מעלה בשלט המזגן הוא משדר להרמוני את כל הפרטים כפי שנאמר פה, פשוט ליצוא כפתור ל"16 מעלות" ובלימוד לראות שFAN במצב ובעוצמה הרצויים, וללחוץ מינוס מעלה כאשר השלט מורה על 17 מעלות.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”