מעוניין בקניית טלויזיה לסלון גדול עד 13K
אני רוצה לקנות טלויזיה לסלון שהצפייה בו ממרחק של כ6 מטר חשבתי על גודל של 50 או 52 והייתי רוצה שתמליצו לי על מסך lcd או פלסמה (מה שלדעתכם יותר טוב) שיהיו בו את הדברים הבאים:
1.full hd
2.איכות סאונד טובה
3.רצוי מאוד שיהיה 100mhz ומעלה
4.המסך מיועד לצפייה ביס צפייה בסרטים hd וחיבור למחשב בכבל hdmi וxbox תתחשבו גם בזה
5. חשוב גם שיהיה לו עיצוב מכובד (בכל זאת רהיט די משמעותי בסלון ואפשרות תלייה)
אשמח לתגובות ועזרה ותודה רבה לעוזרים
עריכה: אני יודע שהיא יקרה מהתקציב שלי אבל סתם לדעת מה דעתכם על KDL-52W4500
של סוני?
נראית לי lcd ברמה גבוהה ביותר עם תכונות מעולות
האם היא שווה השקעה?
1.full hd
2.איכות סאונד טובה
3.רצוי מאוד שיהיה 100mhz ומעלה
4.המסך מיועד לצפייה ביס צפייה בסרטים hd וחיבור למחשב בכבל hdmi וxbox תתחשבו גם בזה
5. חשוב גם שיהיה לו עיצוב מכובד (בכל זאת רהיט די משמעותי בסלון ואפשרות תלייה)
אשמח לתגובות ועזרה ותודה רבה לעוזרים
עריכה: אני יודע שהיא יקרה מהתקציב שלי אבל סתם לדעת מה דעתכם על KDL-52W4500
של סוני?
נראית לי lcd ברמה גבוהה ביותר עם תכונות מעולות
האם היא שווה השקעה?
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני חושב ש6 מטר זה הרבה גם ל50",
האם יש אפשרות ללכת על מקרן או שינוי הסלון בצורה כולשהי?
האם יש אפשרות ללכת על מקרן או שינוי הסלון בצורה כולשהי?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הKDL52W4500 הוא מסך מעולה, חבר שלי קנה אותו, שידורי SD באיכות מעולה, שידורי HD באיכות מעולה, סוני 3 מתנגן עליו והתמונה ממש יפה. הבעיה היא שהמסך קצת קטן למרחק 6 מטרים. כמו שציין קודמי כאן - תנסה לבדוק אופציה של מקרן, יעלה קצת פחות ותוכל לקנות משהו טוב וגם מסך הקרנה איכותי.
מה גם שכיף מאוד לשחק עם מקרן...
מנסיון אישי.
מה גם שכיף מאוד לשחק עם מקרן...
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם יש לך כבר טלויזיה - בהחלט הייתי שוקל להוסיף מקרן - שישמש אותך בעיקר לסרטים ו/או משחקים
ומשאיר את הטלויזיה לטלויזיה.
ומשאיר את הטלויזיה לטלויזיה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תשמע - שוב - אני הייתי מחלק את הכסף או חוסך קצת בטלויזיה בשביל להוסיף מקרן - גם אם לשעות הלילה בלבד
אני יושב 4.5 מ' - מ100" יש אנשים אצלי שיושבים בסביבות ה-3.5 מ' - ואין תלונות - אפשר אפילו ללכת על גדול יותר.
החוויה מובטחת
שוב בתנאי - שלפחות בלילה - תוכל להחשיך כמו שצריך.
אני יושב 4.5 מ' - מ100" יש אנשים אצלי שיושבים בסביבות ה-3.5 מ' - ואין תלונות - אפשר אפילו ללכת על גדול יותר.
החוויה מובטחת
שוב בתנאי - שלפחות בלילה - תוכל להחשיך כמו שצריך.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תשמע - אם אתה מתכנן לראות YES HD והרבה סרטים בFULL HD ו משחקים בFULL HD - אז זה לא בשבילך...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

13 אולי תוכל ללכת על 46 אינץ' של סוני, יש אחלה דגמים, עדיף ללכת על משהו שידע לתת איכות טובה בכל השידורים:
יש לסמסונג דגם מעולה שנקרא L46A650 גם FDH וגם 100 הרץ. אם מישהו מכיר דגם נוסף שייתן.
יש לסמסונג דגם מעולה שנקרא L46A650 גם FDH וגם 100 הרץ. אם מישהו מכיר דגם נוסף שייתן.
Vocare Ad Regnum
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
50" הוא גבולי מאד למרחק 5 מטר. אני סובל מבעיה דומה. אם אתה יכול למתוח את התקציב לכיון 60" אז הפיוניר היא נפלאה.
ראיתי אתמול שני מסכי 52" LCD האחד הוא ה 650 של סמסונג והשני הוא 7203 אם אני לא טועה של פיליפס. בשניהם ראיתי YES HD בלבד, כך שאני לא יודע איך רואים בהם שידורי SD
שניהם היו טובים מאד כשהפיליפס היה מעט טוב יותר. יתכן שהוא כויל טוב יותר מכיון שראיתי אותו בשקם אלקטריק, ושקם מעוניינים למכור פיליפס יותר מכל מסך אחר.
ראיתי אתמול שני מסכי 52" LCD האחד הוא ה 650 של סמסונג והשני הוא 7203 אם אני לא טועה של פיליפס. בשניהם ראיתי YES HD בלבד, כך שאני לא יודע איך רואים בהם שידורי SD
שניהם היו טובים מאד כשהפיליפס היה מעט טוב יותר. יתכן שהוא כויל טוב יותר מכיון שראיתי אותו בשקם אלקטריק, ושקם מעוניינים למכור פיליפס יותר מכל מסך אחר.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

60 מנפח את תקציב הקניה בעוד 7-9 אלף לפחות... אבל הוא כן מקדם את המטרה בלראות פרטים.
בגלל שההפרש בין 42 ל50 הוא לא רציני מניחים שההפרש בין 50 ל60 הוא לא רציני, אבל הוא מאוד רציני.
אפשר לבדוק 58 של פנסוניק או 60 של פיוניר אבל זה מתכון למחיר מטורף.
יש של היטאצ'י 55 אינץ' (הייתה לי אחת בחברה - רואים טוב !) דגם 55PD8800TA שנעה סביב ה15 אלף.
יש את הPG60 של LG סביב ה22 אלף...
אלו המחירים הכי שפויים.
אולי כדאי יהיה להתמקד ב55 אינץ' כי אותה עוד אפשר להוציא במחיר סביר יחסית לתקציב המקורי...
בגלל שההפרש בין 42 ל50 הוא לא רציני מניחים שההפרש בין 50 ל60 הוא לא רציני, אבל הוא מאוד רציני.
אפשר לבדוק 58 של פנסוניק או 60 של פיוניר אבל זה מתכון למחיר מטורף.
יש של היטאצ'י 55 אינץ' (הייתה לי אחת בחברה - רואים טוב !) דגם 55PD8800TA שנעה סביב ה15 אלף.
יש את הPG60 של LG סביב ה22 אלף...
אלו המחירים הכי שפויים.
אולי כדאי יהיה להתמקד ב55 אינץ' כי אותה עוד אפשר להוציא במחיר סביר יחסית לתקציב המקורי...
Vocare Ad Regnum
תודה רבה על ההמלצה הסתכלתי על pz80 והיא בהחלט נראית מרשימה היא מאוד דומה בצורה ל pv80 אבל הנתונים שלי יותר טובים בדיוק איפה שהייתי צריך (רזולוציה וגם רענון) והיא גם במחיר שפוי של 11000
אז נראה לי באמת טלויזיה טובה מה דעתכם עלייה?
אז נראה לי באמת טלויזיה טובה מה דעתכם עלייה?
טלוויזיה מעולה - אבל אל תקנה עכשיוbarartzi כתב:תודה רבה על ההמלצה הסתכלתי על pz80 והיא בהחלט נראית מרשימה היא מאוד דומה בצורה ל pv80 אבל הנתונים שלי יותר טובים בדיוק איפה שהייתי צריך (רזולוציה וגם רענון) והיא גם במחיר שפוי של 11000
אז נראה לי באמת טלויזיה טובה מה דעתכם עלייה?...
לא מזמן היא עלתה 9600, לא יודע למה בדיוידי סנטר החליטו פתאום להקפיץ את המחיר.
תחכה שהמחיר ירד בחזרה לאזור השפיות.
כולם מורידים מחירים וDVDXENTER מקפיץ אותם, שירגע ויפה שעה אחת קודם שיוריד מחירים ויתחיל למכור דברים אחרים חוץ מה-5090 שלוdodi88 כתב:טלוויזיה מעולה - אבל אל תקנה עכשיוbarartzi כתב:תודה רבה על ההמלצה הסתכלתי על pz80 והיא בהחלט נראית מרשימה היא מאוד דומה בצורה ל pv80 אבל הנתונים שלי יותר טובים בדיוק איפה שהייתי צריך (רזולוציה וגם רענון) והיא גם במחיר שפוי של 11000
אז נראה לי באמת טלויזיה טובה מה דעתכם עלייה?...
לא מזמן היא עלתה 9600, לא יודע למה בדיוידי סנטר החליטו פתאום להקפיץ את המחיר.
תחכה שהמחיר ירד בחזרה לאזור השפיות....