עזרה בהחלטה לגבי בחירת רמקולים ורסיבר
המערכת מיועדת לשימוש כקולנוע ביתי וכמעט ולא עבור מוזיקה. מטעמי חסכון במקום ושלום בית החלטתי על סט סטליטים ולא רצפתיים.
גודל הסלון הוא 4.5X4 והוא פתוח מצד אחד עד למטבח ובצד השני יש יציאה למרפסת עם תריסים, חלונות ווילונות. התקציב עומד על 4K-5K.
אני מתלבט בין מספר סטים:
Paradigm cinema 70 ct
Harman Karden HKTS11
Quintet Klipsch + KSW10
שמעתי את הפרדיים וההרמן קרדן בשתי הזדמנויות נפרדות כך שאין לי בסיס להשוואה.
מבקורות שקראתי שלושם סטים טובים. הפרדיים טוב יותר אך הוא יותר יקר. מכיוון שאין לי יכולת להשוות ביניהם בצורה מבוקרת, חשבתי לשאול אם יש משהו אשר שמע שניים או יותר מבין הסטים המצויינים לעיל ויכול לשפוך אור על ההבדלים.
אגב, אין עדיין רסיבר, אני מתלבט בין הימאהה 363 ללא הפורמטים החדשים, לבין האונקיו 606/דנון 1909/הרמן קרדן 255. המערכת מחוברת עם HTPC למסך סמסונג.
אשמח לעצה,
תודה,
אורן.
גודל הסלון הוא 4.5X4 והוא פתוח מצד אחד עד למטבח ובצד השני יש יציאה למרפסת עם תריסים, חלונות ווילונות. התקציב עומד על 4K-5K.
אני מתלבט בין מספר סטים:
Paradigm cinema 70 ct
Harman Karden HKTS11
Quintet Klipsch + KSW10
שמעתי את הפרדיים וההרמן קרדן בשתי הזדמנויות נפרדות כך שאין לי בסיס להשוואה.
מבקורות שקראתי שלושם סטים טובים. הפרדיים טוב יותר אך הוא יותר יקר. מכיוון שאין לי יכולת להשוות ביניהם בצורה מבוקרת, חשבתי לשאול אם יש משהו אשר שמע שניים או יותר מבין הסטים המצויינים לעיל ויכול לשפוך אור על ההבדלים.
אגב, אין עדיין רסיבר, אני מתלבט בין הימאהה 363 ללא הפורמטים החדשים, לבין האונקיו 606/דנון 1909/הרמן קרדן 255. המערכת מחוברת עם HTPC למסך סמסונג.
אשמח לעצה,
תודה,
אורן.
קודם כל, האם הפורמטים החדשים חשובים לך?
אם לא, לך על ה RXV363 (שים לב שהדגם הזה לא תומך בהעברת צליל לצד תמונה בחיבור HDMI)
אם כן, הדנון משתלם מאד. חשוב שתשמע אותו לפני כי לא כולם אוהבים את הצליל שלו
זכורות לי המלצות על הקליפש בפורום
כמו כן על סט עם יחס עלות-תועלת טוב של kef דגם 1005
אני מניח שכדאי שתיגש לשמוע את הסטים עם המגבר שתבחר
או כמו שחלק מהחברים האחרים יציעו לך-
ללכת לשמוע את המגברים עם הסט שתבחר
אם לא, לך על ה RXV363 (שים לב שהדגם הזה לא תומך בהעברת צליל לצד תמונה בחיבור HDMI)
אם כן, הדנון משתלם מאד. חשוב שתשמע אותו לפני כי לא כולם אוהבים את הצליל שלו
זכורות לי המלצות על הקליפש בפורום
כמו כן על סט עם יחס עלות-תועלת טוב של kef דגם 1005
אני מניח שכדאי שתיגש לשמוע את הסטים עם המגבר שתבחר
או כמו שחלק מהחברים האחרים יציעו לך-
ללכת לשמוע את המגברים עם הסט שתבחר
היי,
תודה על התגובה.
אני מנסה כבר מספר ימים למצוא מקום שבו אוכל לשמוע את הסטים בצורה השוואתית ללא הצלחה. נראה שכל מקום שאני הולך אליו מחזיק בכוונה רק סט אחד מאלה שמענינים אותי
לגבי הרסיבר, אין לי צורך כרגע בפורמטים החדשים, מצד שני, רסיבר לא קונים לשנה שנתיים. חוץ מזה היכולות של הרסיברים היותר חדשים עולות על ה 363 בעוד מספר בחינות כך שאני נוטה לרכוש רסיבר חדש בכל מקרה. היום אני קופץ לשמוע את ההבדל בינהם.
תודה על התגובה.
אני מנסה כבר מספר ימים למצוא מקום שבו אוכל לשמוע את הסטים בצורה השוואתית ללא הצלחה. נראה שכל מקום שאני הולך אליו מחזיק בכוונה רק סט אחד מאלה שמענינים אותי
לגבי הרסיבר, אין לי צורך כרגע בפורמטים החדשים, מצד שני, רסיבר לא קונים לשנה שנתיים. חוץ מזה היכולות של הרסיברים היותר חדשים עולות על ה 363 בעוד מספר בחינות כך שאני נוטה לרכוש רסיבר חדש בכל מקרה. היום אני קופץ לשמוע את ההבדל בינהם.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
eagle75,
אני במצב דומה לשלך.
מחר אני הולך להתרשמויות בחנויות.
לדעתי אם אתה קונה אז שווה לקנות רסיבר שתומך בפורמטים החדשים, במיוחד אם הוא מחובר לHTPC.
אז נכון שכרגע עדיין אין תמיכה טובה לפורמטים החדשים, אבל כבר יש תמיכה ב LPCM ואני בטוח שבעתיד
תהייה גם תמיכה לשאר הפורמטים.
(לאט לאט רוב התכנים שייצאו יתמכו בפורמטים החדשים)
אני במצב דומה לשלך.
מחר אני הולך להתרשמויות בחנויות.
לדעתי אם אתה קונה אז שווה לקנות רסיבר שתומך בפורמטים החדשים, במיוחד אם הוא מחובר לHTPC.
אז נכון שכרגע עדיין אין תמיכה טובה לפורמטים החדשים, אבל כבר יש תמיכה ב LPCM ואני בטוח שבעתיד
תהייה גם תמיכה לשאר הפורמטים.
(לאט לאט רוב התכנים שייצאו יתמכו בפורמטים החדשים)
תשקול לקחת כרטיס שמפענח עליו את הכל ומעביר את הנתונים בצורה אנלוגית. כך תוכל לקחת מגבר רציני יותר והסאונד יהיה בהתאם. אני החלטתי לוותר על הפורמטים החדשים והלכתי על רסיבר של NAD. הוא 50W אבל עושה בית ספר לרסיבר הקודם שלי של PIONEER שהיה 140W.
לצערי אין אפשרות לשמוע מערכות מהסוג הזה בחנויות...
לצערי אין אפשרות לשמוע מערכות מהסוג הזה בחנויות...