עזרתכם המקצועית בבחירה מכשיר DVICO 4100 או 6500 לא חדשים....
שלום חברים,
יש לי אפשרות לקנות את אחד המכשירים כיד שניה (אני מוגבל כספית).
אפשרות ראשונה ממישהו נחמד ואמין שמוכר לי 4100 (ללא דיסק) במחיר של 1300 ש"ח
ואפשרות שניה מכשיר 6500 עם דיסק ב-2000 ש"ח. (ללא אחריות)
שאלתי היא, הבנתי שב-6500 יש כמה דור 1 עם המון בעיות ודור 2 מתוקן. איך באשפרותי לדעת איזה דור המכשיר ואם הוא לא דור שני מה ניתן לעשות?
לגבי 4100 אני יודע שהוא טוב אבל מה באמת ההבדלים בין שני המכשירים מעבר לעניין בתמיכה בפורמטים של הסאונד שלא כל כך מעניין אותו כי אני שומע במדבר קולנוע ביתי לא מהחדשים ומחובר עליו שני רמקולים, סנטר, וסאב בלבד.
מה כדאי לקנות? מישהו יכול לעזור לי
המון תודות.
יש לי אפשרות לקנות את אחד המכשירים כיד שניה (אני מוגבל כספית).
אפשרות ראשונה ממישהו נחמד ואמין שמוכר לי 4100 (ללא דיסק) במחיר של 1300 ש"ח
ואפשרות שניה מכשיר 6500 עם דיסק ב-2000 ש"ח. (ללא אחריות)
שאלתי היא, הבנתי שב-6500 יש כמה דור 1 עם המון בעיות ודור 2 מתוקן. איך באשפרותי לדעת איזה דור המכשיר ואם הוא לא דור שני מה ניתן לעשות?
לגבי 4100 אני יודע שהוא טוב אבל מה באמת ההבדלים בין שני המכשירים מעבר לעניין בתמיכה בפורמטים של הסאונד שלא כל כך מעניין אותו כי אני שומע במדבר קולנוע ביתי לא מהחדשים ומחובר עליו שני רמקולים, סנטר, וסאב בלבד.
מה כדאי לקנות? מישהו יכול לעזור לי
המון תודות.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה נעול על ה DVICO?
בתקציב הזה אתה יכול לרכוש מכשיר NMT חדש, כולל משלוח לארץ (ומיסים).
אם תחכה עוד קצת, שייצא הדגם החדש של Sybase (מכשירי ה Popcorn Hour), יכול מאוד להיות שתוכל למצוא יד שנייה את ה 110 או מכשירים מקבילים של חברות אחרות, במחירים עוד יותר נמוכים.
אם תחכה עוד קצת, שייצא הדגם החדש של Sybase (מכשירי ה Popcorn Hour), יכול מאוד להיות שתוכל למצוא יד שנייה את ה 110 או מכשירים מקבילים של חברות אחרות, במחירים עוד יותר נמוכים.
לאיזה מכשיר NMT אפשר לקנות כולל משלוח ומיסים? DVICO ?uriler כתב:אתה נעול על ה DVICO?
אם תחכה עוד קצת, שייצא הדגם החדש של Sybase (מכשירי ה Popcorn Hour), יכול מאוד להיות שתוכל למצוא יד שנייה את ה 110 או מכשירים מקבילים של חברות אחרות, במחירים עוד יותר נמוכים....
ומה מיוחד במכשיר החדש של Sybase?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
עיין בדביק לגבי הסטרימרים.
אתה תראה שם את המכשירים מהדור החדש יותר (כולל ה HDX 1000, Popcorn Hour A-110, Kaibor ונוספים).
מחירם נע סביב ה 200 דולר (לפני משלוח), וגולשים בפורום שרכשו כבר דיברו על סכומים של בין 1,300 ל 2,000 ש"ח (תלוי בדולר ובמיסים שנגבו), למכשיר חדש, עם אחריות (למרות שלצורך מימוש אחריות יש צורך לשלוח לחו"ל).
לגבי המכשיר החדש של Sybase, יש הרבה חידושים...
קרא את השרשור שכותרתו "חידושים מבית Syabas", עבור לעמוד 13 - ההודעה העליונה של Ziv_R.
אתה תראה שם את המכשירים מהדור החדש יותר (כולל ה HDX 1000, Popcorn Hour A-110, Kaibor ונוספים).
מחירם נע סביב ה 200 דולר (לפני משלוח), וגולשים בפורום שרכשו כבר דיברו על סכומים של בין 1,300 ל 2,000 ש"ח (תלוי בדולר ובמיסים שנגבו), למכשיר חדש, עם אחריות (למרות שלצורך מימוש אחריות יש צורך לשלוח לחו"ל).
לגבי המכשיר החדש של Sybase, יש הרבה חידושים...
קרא את השרשור שכותרתו "חידושים מבית Syabas", עבור לעמוד 13 - ההודעה העליונה של Ziv_R.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
המחיר של 1400 ש"ח ל4100 הוא לא פחות משערורייה - יותר מכמה מאות שקלים - אין טעם לשלם עליו
אפשר לקנות את הHDX1000 שאוכל אותו בלי מלח - עם אחריות בכ-2000 ש"ח אם לא פחות.
שלא לדבר על הזמנה מחו"ל.
את הDVICO מוכרים חדש ב-2500 ש"ח - עם אחריות - ובטח עם קונים דברים נוספים - אפשר לקבלו במחיר טוב יותר.
בכל מקרה - כאמור - אמור לצאת דור חדש - מה שאומר - או שיאלצו להוריד מחירים לישנים- או שיפלטו לשוק המון מזרימי מדיה ישנים.
אפשר לקנות את הHDX1000 שאוכל אותו בלי מלח - עם אחריות בכ-2000 ש"ח אם לא פחות.
שלא לדבר על הזמנה מחו"ל.
את הDVICO מוכרים חדש ב-2500 ש"ח - עם אחריות - ובטח עם קונים דברים נוספים - אפשר לקבלו במחיר טוב יותר.
בכל מקרה - כאמור - אמור לצאת דור חדש - מה שאומר - או שיאלצו להוריד מחירים לישנים- או שיפלטו לשוק המון מזרימי מדיה ישנים.
ziv_r כתב:למתעצלים לחפש:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 771#561771[/quote
תודה זיו.
מה דעתכם על מחיר של 1900 ש"ח ל-דביקו 6500 + דיסק פנימי של 500GB ?...