האם להוריד סרטי בלוריי שלמים(20 גיגה+) או להסתפק ב x264 1080
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
הנפח לא רלוונטי. רואים ומוחקים במקרה של בעיית מקום.RUJI כתב:דעתי היא להוריד רק סרטים ששוים את זמן ההורדה והנפח שהוא תופס....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
Re: האם להוריד סרטי בלוריי שלמים(20 גיגה+) או להסתפק ב x264
האם יש לך מסך/מקרן שתומך ברזולוציה המלאה?rm3 כתב:האם להוריד סרטי בלוריי שלמים(20 גיגה+) או להסתפק ב x264 1080?
האם ההבדל באיכות שווה את ההבדל במקום?
מעניין אותי מה החברה פה מורידים.
תודה....
האם יש לך רסיבר שתומך בפורמטי הסאונד החדשים?
לי יש את שניהם וללא ספק פורמטי הסאונד החדשים הם שיפור עצום לעומת המצב הרגיל. רק עבורם שווה להוריד את הגרסאות המלאות.
Re: האם להוריד סרטי בלוריי שלמים(20 גיגה+) או להסתפק ב x264
יש לי מסך FHD, רסיבר עדין לא..istarmini כתב:האם יש לך מסך/מקרן שתומך ברזולוציה המלאה?rm3 כתב:האם להוריד סרטי בלוריי שלמים(20 גיגה+) או להסתפק ב x264 1080?
האם ההבדל באיכות שווה את ההבדל במקום?
מעניין אותי מה החברה פה מורידים.
תודה....
האם יש לך רסיבר שתומך בפורמטי הסאונד החדשים?
לי יש את שניהם וללא ספק פורמטי הסאונד החדשים הם שיפור עצום לעומת המצב הרגיל. רק עבורם שווה להוריד את הגרסאות המלאות....
x264 1080p באמת לא מספיק?
בהרבה מאד מסרטי הבלוריי המלאים אני רואה שהסאונד הוא DTS, זה לא אותו סאונד שיש בשחרורים של ה x264 כשכתוב DTS?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
רק בכותרי Blu-ray מלאים ניתן לקבל את פורמטי האודיו בצורה Lossless-ית ואת איכות הוידאו הטובה ביותר. קבצי ה mkv המדוברים הינם קידודים של מקור ה Blu-ray, מכילים פסקול בקצב נתונים נמוך יותר ובפורמט Lossy ולרוב התמונה גם עברה פילטרים שונים לפי מצב הרוח של המקודד.
OhadR,
הרבה יותר חשוב מרזולוציה הינו קצב הנתונים. 720P בקצב נתונים גבוה יכול להראות הרבה יותר טוב מ 1080P בקצב נתונים נמוך.
OhadR,
הרבה יותר חשוב מרזולוציה הינו קצב הנתונים. 720P בקצב נתונים גבוה יכול להראות הרבה יותר טוב מ 1080P בקצב נתונים נמוך.