אי לבדוק שידור ב 1080P
-
sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- שם מלא: sagi4422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
האם יש תוכנה המסוגלת לבדוק את סוג האות המשודר מהמחשב ואת סוג האות המתקבל על המסך (קצת נראה לי בעייתי).
השאלה נובעת מדיבורים בפורום שהמסך 7603 לא תומך באיזושהי צורה ב1080P והייתי רוצה לבדוק זאת
תודה
השאלה נובעת מדיבורים בפורום שהמסך 7603 לא תומך באיזושהי צורה ב1080P והייתי רוצה לבדוק זאת
תודה
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בתוכנה media info אתה יכול להציג פרטים טכניים של הקובץ, ובין היתר את הרזולוציה שלו. 1920x1080 עם Progressive זה 1080p.
סוג האות המתקבל על המסך זה מה שכרטיס המסך הוגדר להוציא. את זה תבדוק בהגדרות כרטיס המסך שלך.
סוג האות המתקבל על המסך זה מה שכרטיס המסך הוגדר להוציא. את זה תבדוק בהגדרות כרטיס המסך שלך.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אם בכרטיס מסך הגדרת להוציא 1080p והטלוויזיה מציגה תמונה - אזי הטלוויזיה משדרת ב- 1080p.
תמונה תראה טוב על הטלוויזיה כאשר הרזולוציה שתוציא לטלוויזיה תמפה את הפיקסלים 1:1 עם הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה. כל רזולוציה אחרת תגרום לעיוותים בהצגת טקסטים.
תמונה תראה טוב על הטלוויזיה כאשר הרזולוציה שתוציא לטלוויזיה תמפה את הפיקסלים 1:1 עם הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה. כל רזולוציה אחרת תגרום לעיוותים בהצגת טקסטים.
לא, כי יש טלוויזיות שיודעות לקבל אות ב1080p ולהפוך אותו לinterlaced.
זו שאלה שמעניינת גם אותי אבל אני לא מכיר דרך ברורה לבדוק את זה.
סביר להניח שאם אתה יכול להבחין בהבדל בין 60 פריימים לשנייה ל-30 פריימים לשניה אז כנראה שגם תוכל להבדיל בין שידור p ל-i. אולי צריך פשוט למצוא איזה קובץ וידאו (או אפילו gif) שמציג 60 תמונות בשניה (נגיד מספרים מתחלפים או אולי פשוט תמונה עם קווקוו אופקי שבו הקווים מחליפים צבע משחור ללבן 60 פעמים בשניה) ואז להריץ אותו בלופ על מסך הטלוויזיה.
זו שאלה שמעניינת גם אותי אבל אני לא מכיר דרך ברורה לבדוק את זה.
סביר להניח שאם אתה יכול להבחין בהבדל בין 60 פריימים לשנייה ל-30 פריימים לשניה אז כנראה שגם תוכל להבדיל בין שידור p ל-i. אולי צריך פשוט למצוא איזה קובץ וידאו (או אפילו gif) שמציג 60 תמונות בשניה (נגיד מספרים מתחלפים או אולי פשוט תמונה עם קווקוו אופקי שבו הקווים מחליפים צבע משחור ללבן 60 פעמים בשניה) ואז להריץ אותו בלופ על מסך הטלוויזיה.