שרשור תמונות
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
ראיתי שמישהו הציע בדיון על האפסון לעשות שרשור של תמונות כמו שיש ב AVS.
אני יכול להעלות כמה תמונות (לא הכי מדהימות אמנם) בשביל ההתחלה, השאלה אם אתם חושבים שתהיה כאן היענות של החברים להמשיך הלאה? (צריך להשקיע קצת בצילום עצמו, קרופינג, העלאה לאתרי איחסון וכו')
אני יכול להעלות כמה תמונות (לא הכי מדהימות אמנם) בשביל ההתחלה, השאלה אם אתם חושבים שתהיה כאן היענות של החברים להמשיך הלאה? (צריך להשקיע קצת בצילום עצמו, קרופינג, העלאה לאתרי איחסון וכו')
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
עדיין אין לי מקרן, העלתי את העיניין בשרשור ההוא, לדעתי אם יעלו לאתרי איחסון זה לא יעבוד, אני למשל לא נכנס ללינקים
לאתרי איחסון, משהו כמו אין לי כח....
לאתרי איחסון, משהו כמו אין לי כח....
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

יש אפשרות להעלות תמונות לאתרי איחסון ולהציג את התמונה בפורום בצורה גדולה ובלי צורך להכנס לאתר עצמו. אפשר גם להעלות פה, התמונות צריכות להיות קטנות יותר אבל אפשר להסתדר.niko כתב:עדיין אין לי מקרן, העלתי את העיניין בשרשור ההוא, לדעתי אם יעלו לאתרי איחסון זה לא יעבוד, אני למשל לא נכנס ללינקים
לאתרי איחסון, משהו כמו אין לי כח.......
דבר אחד בטוח - יש screenshots ויש screenshots. לפעמים אנשים רואים תמונה גרועה של מקרן
מאד יקר (כי זה צולם עם פלאפון או בלי חצובה וכו'), ואח"כ רואים תמונה מצויינת של מקרן סטנדרטי
(כי זה צולם עם DLSR על חצובה ו pause מוצלח) וחושבים שההבדל לא מצדיק את זה או שהמקרן
הסטנדרטי נראה יותר טוב. פשוט חבל שאי אפשר לשמור על אחידות בדברים האלו.
מאד יקר (כי זה צולם עם פלאפון או בלי חצובה וכו'), ואח"כ רואים תמונה מצויינת של מקרן סטנדרטי
(כי זה צולם עם DLSR על חצובה ו pause מוצלח) וחושבים שההבדל לא מצדיק את זה או שהמקרן
הסטנדרטי נראה יותר טוב. פשוט חבל שאי אפשר לשמור על אחידות בדברים האלו.
- niko
- חבר מביא חבר

תראה, תריך לקחת screenshots כ-FUN ותו לו, אבל זה כיף לראות אותם
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, אז הנה כמה תמונות כדי להתחיל, אני אשתדל לפרסם עוד, מקווה שגם אתם.

I am legend / בלו ריי PS3
מסך נגלל 1.80~
מקרן: SANYO Z60 | מצב living עם קצת כיול.
מצלמה: fuji s5800 8mp
התמונות לא שונו או שופרו, זה מה שהמצלמה קלטה. כדי להגיע לתמונה איכותית יותר בתנאי חושך הייתי צריך לשנות קצת את התזמון של הצמצם.

I am legend / בלו ריי PS3
מסך נגלל 1.80~
מקרן: SANYO Z60 | מצב living עם קצת כיול.
מצלמה: fuji s5800 8mp
התמונות לא שונו או שופרו, זה מה שהמצלמה קלטה. כדי להגיע לתמונה איכותית יותר בתנאי חושך הייתי צריך לשנות קצת את התזמון של הצמצם.
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

עוד כמה תמונות

בלו ריי Cliffhanger
Sanyo Z60
הסרט הוא מתחילת שנות ה 90 ואיכות ההעברה לבלו ריי היא לא איכות דמו, אבל סך הכל הסאניו עשה עבודה טובה עם מה שקיבל.
- niko
- חבר מביא חבר

כל הכבוד, נראה מצויין, אתה יכול לאמר אם בתמונות זה פחות טוב או יותר טוב מאשר במציאות?
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

מצלמות בדרך כלל נוטות להדגיש צבעים, כך שכחול או אדום לפעמים נראים יותר חזקים מאשר במציאות, אבל לא משמעותית. אני יכול לומר שמה שאתה רואה די קרוב למציאות, כמובן אם אתה לוקח הכל בעירבון מוגבל.niko כתב:כל הכבוד, נראה מצויין, אתה יכול לאמר אם בתמונות זה פחות טוב או יותר טוב מאשר במציאות?...
אני גם לא רואה מה עומד מאוחרי זה.
אם כבר תצלמו את הציוד ולא את התמונה..
אם כבר תצלמו את הציוד ולא את התמונה..
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אגב אני כן חושב שזה מספק קצת מידע, בטח עדיף לראות בעין מאשר לקרא נתונים יבשים.Nba כתב:אני גם לא רואה מה עומד מאוחרי זה.
אם כבר תצלמו את הציוד ולא את התמונה.....
ובאותו מטבע, מה הטעם בלצלם את הציוד? איזה מידע זה יספק? כולה מקרן, בשביל לראות תמונה שלו תחפש בגוגל (אגב מי שרוצה גם להעלות תמונות כאלה אז בבקשה). יש פה אנשים שנהנים מזה, ב AVS יש מאות על מאות של דפי פורום רק לנושא הזה, זה באמת סתם כיף, לא צריך להיות כאלה רציניים. מי שלא מתאים לו, לבריאות, אבל אני לא מבין למה סתם לנחס לאחרים?
באמת שאין שום רצון לנחס אף אחד, ואם זה עושה למישהו את זה, אז בכיף:-)
אני פשוט יודע מניסיון שמה שקורה זה שאנשים דווקא כן מנסים להסיק מסקנות מכך.
לחלק מהנתונים היבשים יש משמעות. האם לא תרצה לדעת מה הרזולוציה של מקרן, האם הוא LCD או DLP, מה גודל התמונה פר מרחק וכו. ?
את כל הנ"ל, למשל, קל לקרוא כנתונתים יבשים ואי אפשר להסיק מאף תמונה.
ברור שאי אפשר להסיק על איכות התמונה מנתונים יבשים, אבל גם לא מצילומים (שגם מוצגים על מסך מחשב מסוים), אז לא הייתי אומר ש"עדיף לראות בעין".
השלב הבא, בפורום סטראו, אנשים יקליטו עם מיקרופון את המערכת שלהם, ימירו לmp3, יפרסמו כדי ששאר הקוראים ינגנו עם רמקולי המחשב שלהם
יותר טוב מנתונים יבשים, לא ?
לחלק מהנתונים היבשים יש משמעות. האם לא תרצה לדעת מה הרזולוציה של מקרן, האם הוא LCD או DLP, מה גודל התמונה פר מרחק וכו. ?
ברור שאי אפשר להסיק על איכות התמונה מנתונים יבשים, אבל גם לא מצילומים (שגם מוצגים על מסך מחשב מסוים), אז לא הייתי אומר ש"עדיף לראות בעין".
השלב הבא, בפורום סטראו, אנשים יקליטו עם מיקרופון את המערכת שלהם, ימירו לmp3, יפרסמו כדי ששאר הקוראים ינגנו עם רמקולי המחשב שלהם
יותר טוב מנתונים יבשים, לא ?
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- niko
- חבר מביא חבר

חבר'ה להרגיע ומהר
...
כמו שאמרו פה מה הטעם בצילום מערכת סטריאו? לא נותן שום מידע, מעכשיו לא לבקש תמונות של המערכת או הפלזמה.
מיותר לחלוטין.
אם ב- AVS יש מקום לשרשור כזה, אז אני בטוח שיש לזה מקום גם פה.
כמו שאמרו פה מה הטעם בצילום מערכת סטריאו? לא נותן שום מידע, מעכשיו לא לבקש תמונות של המערכת או הפלזמה.
מיותר לחלוטין.
אם ב- AVS יש מקום לשרשור כזה, אז אני בטוח שיש לזה מקום גם פה.
אין בעיה:-)
מעניין מתי יגיע הכותב הראשון שיתחיל להסיק מסקנות מהתמונות
אגב, צילום מערכת סטראו זה בדרך כלל צילום של כל החדר, ונובע מהרצון של הבעלים הגאה להשויץ, וזה בסדר גמור. ייתכן שזה גם המניע בתצלומי מסך, רק שפה הכל ייראה אותו דבר.
יאללה, אל תתנו לי לעצור אתכם
פרסמו ותהנו 
מעניין מתי יגיע הכותב הראשון שיתחיל להסיק מסקנות מהתמונות
אגב, צילום מערכת סטראו זה בדרך כלל צילום של כל החדר, ונובע מהרצון של הבעלים הגאה להשויץ, וזה בסדר גמור. ייתכן שזה גם המניע בתצלומי מסך, רק שפה הכל ייראה אותו דבר.
יאללה, אל תתנו לי לעצור אתכם
משה
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אחי אתה מפספס את הכוונה. המטרה פה היא לא ביקורת ציוד, ואף אחד לא צריך לקנות מקרן לפי התמונות פה, זה יותר בשביל הכיף של הגולשים. חשבתי לתומי שאם זה מתאים לאתר ענק כמו AVS זה גם יתאים לכאן.moco כתב:באמת שאין שום רצון לנחס אף אחד, ואם זה עושה למישהו את זה, אז בכיף:-)
השלב הבא, בפורום סטראו, אנשים יקליטו עם מיקרופון את המערכת שלהם, ימירו לmp3, יפרסמו כדי ששאר הקוראים ינגנו עם רמקולי המחשב שלהם![]()
יותר טוב מנתונים יבשים, לא ?...