בשורה טובה ובשורה פחות טובה, מה כדאי לעשות? עדכון+תמונות
טוב בשעה טובה הגיעה הפיליפס 7063, רק מה ששירות הלקוחות של אלקטרה נסגר ב16:30 עכשיו השאלה היא אם אני יכול לפתוח ולהתקין בעצמי או לחכות למחר וליצור איתם קשר?
האם זה מקובל לפתוח ולהתקין לבד (שולחני לא על קיר) או שזה עלול לפגוע באחריות
?
האם זה מקובל לפתוח ולהתקין לבד (שולחני לא על קיר) או שזה עלול לפגוע באחריות
?
נערך לאחרונה על ידי ofir_co ב 10/03/2009 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני חיכיתי יומיים עד שהגיע אלי טכנאי להתקין כיריים... תבין לבד... אבל אמרו לי שאוי ואבוי אם אני אגע בזה לפני שהוא מגיע (הגיע ללא תשלום) כי גם אם תהיה תקלה היא לא מכוסה כי נגעתי בזה בניגוד להוראות שלהם. עוד יום, זה הכל. תעריץ אותה מרחוק... 
Vocare Ad Regnum
אני קניתי שבוע שעבר, ובשרות לקוחות של אלקטרה אמרו לי שאם זה לא הולך להיות תלוי בקיר מותר לפתוח לבד.
אבל אם אתה חושש, בשביל השקט הנפשי שלך, חכה למחר ותוודא איתם בטלפון, הם זמינים מ-8:30
אבל אם אתה חושש, בשביל השקט הנפשי שלך, חכה למחר ותוודא איתם בטלפון, הם זמינים מ-8:30
התקשרתי על הבוקר, וקיבלתי אישור לפתוח...
ומה שיש לי להגיד זה - שהיא מדהימה, גם בsd ואפילו בכדורגל שיחסית משודר באיכות זוועתית, והאמבלייט פשוט פיצ'ר אדיר אפילו שהיא לא תלויה - ממש מוסיף לחוויה.
עוד לא יצא לי לחבר את הps3 אבל את המחשב כבר חיברתי וגם בו התמונה טובה מאוד (תלוי באיכות הסרט)
בקיצור כמה תמונות... (מריחות, טשטוש, ואיכות גרועה - מצטער המצלמה של האייפון... וההגבלה באתר)
ומה שיש לי להגיד זה - שהיא מדהימה, גם בsd ואפילו בכדורגל שיחסית משודר באיכות זוועתית, והאמבלייט פשוט פיצ'ר אדיר אפילו שהיא לא תלויה - ממש מוסיף לחוויה.
עוד לא יצא לי לחבר את הps3 אבל את המחשב כבר חיברתי וגם בו התמונה טובה מאוד (תלוי באיכות הסרט)
בקיצור כמה תמונות... (מריחות, טשטוש, ואיכות גרועה - מצטער המצלמה של האייפון... וההגבלה באתר)
-
- ארוזה
-
- מאחור
-
- במקום
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים