PS3 MEDIA OPTIONS
רציתי לשאול שאלה קצרה, בנוגע לכל הVIDEO SETTINGS בPS3.
כל ההגדרות והכיוונים כולל של הסאונד תחת הלשונית VIDEO SETTINGS אפקטיביות רק כאשר מדובר בדיסק כלשהו?,
לא בסרטים שממוקמים על הHDD של הPS3 או על HDD חיצוני נכון?
נ.ב
עוד שאלה קטנה, האם הPS3 יכול לנגן 5.1\7.1 (כולל הפורמטים החדשים) דרך הHDD או הHDD החיצוני?
האם הPS3 שווה משהו רק בניגון דיסקים ולא במדיה דרך הHDD
כל ההגדרות והכיוונים כולל של הסאונד תחת הלשונית VIDEO SETTINGS אפקטיביות רק כאשר מדובר בדיסק כלשהו?,
נ.ב
עוד שאלה קטנה, האם הPS3 יכול לנגן 5.1\7.1 (כולל הפורמטים החדשים) דרך הHDD או הHDD החיצוני?
האם הPS3 שווה משהו רק בניגון דיסקים ולא במדיה דרך הHDD
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
ההגדרות אפקטיביות לכלל פיענוח הקול בין אם מדובר במשחק או סרט.shapin כתב:רציתי לשאול שאלה קצרה, בנוגע לכל הVIDEO SETTINGS בPS3.
נ.ב
האם הPS3 שווה משהו רק בניגון דיסקים ולא במדיה דרך הHDD...
ניגון פורמט דיגיטלי של 5.1 ערוצים המקודד ב-DD אפשרי עד מאוד. בנוגע ל-DTS עד כמה שידוע לי ה-PS3 לא תומך בפורמט דיגיטלי שכזה המגיע בקונטיינר MKV וכו'. ובאשר ל-DTS-HD או DOLBY HD, אני לא בטוח שזה אפשרי לנגן תוכן של דיסק בלוריי שהועתק בשלמותו מ-HDD מכיוון שקיימת הגבלת נפח של 4GB.
ה-PS3 היה ונשאר עד היום הנגן BLURAY הכי משתלם בשוק. שווה גם שווה.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
ה- PS3 שלי מקודד ומעביר DTS בסרטי DVD, בלו-ריי, משחקים וכן בקבצי MKV (אני כמובן מקודד את ה- MKV ל- VOB).
אני יודע שזה עובד היות והרסיבר מזהה אות DTS וגם האוזניים שומעות הבדל ניכר
מצטרף שמדובר בנגן בלו ריי מעולה, לא יודע להשוות אותו לאחרים אבל אני ממש מרוצה ממנו.
מצטרף שמדובר בנגן בלו ריי מעולה, לא יודע להשוות אותו לאחרים אבל אני ממש מרוצה ממנו.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
הבעיה היא שאם אני לא מסמן את תיבת הALWAYS TRANSCODE DTS, אז הסאונד לא יוצא לי טוב (MKV2VOB), את האמת זה די מייאש...nadavck כתב:ה- PS3 שלי מקודד ומעביר DTS בסרטי DVD, בלו-ריי, משחקים וכן בקבצי MKV (אני כמובן מקודד את ה- MKV ל- VOB).
מצטרף שמדובר בנגן בלו ריי מעולה, לא יודע להשוות אותו לאחרים אבל אני ממש מרוצה ממנו....
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
איך עוד לא עברת ל-PMS, איך?!shapin כתב:הבעיה היא שאם אני לא מסמן את תיבת הALWAYS TRANSCODE DTS, אז הסאונד לא יוצא לי טוב (MKV2VOB), את האמת זה די מייאש...nadavck כתב:ה- PS3 שלי מקודד ומעביר DTS בסרטי DVD, בלו-ריי, משחקים וכן בקבצי MKV (אני כמובן מקודד את ה- MKV ל- VOB).
מצטרף שמדובר בנגן בלו ריי מעולה, לא יודע להשוות אותו לאחרים אבל אני ממש מרוצה ממנו.......
התוכנה הזאת כל כך גאונית!