בשנה האחרונה היינו במהלך שדרוג מערכת הסטריאו
אשתי ואני הסתובבנו בין כמה חנויות מתמחות ובסוף הגענו לרמקולים של Monitor audio שפשוט מבלי להכנס להגדרות מסובכות שימחו לנו את האוזניים
השלב הבא היה החלפת המגבר היות שהמגבר הקשיש בן 10-13 שנים ומגיע לנו יותר' ,בחרנו את ה-Nad 355 ועכשו נותר ה-CD וכאן נתקלנו בבעיה :היות והיבואן הרשמי עדיין לא הביא לארץ את הדגם החדש ובכל פעם ששאלתי אמרו לי עוד חודש ועוד חודש פשוט נמאס לי והתחלתי לגלוש עד שהגעתי לעסק בשם www.audioaffair.co.uk שגם מקבל PAYPAL וגם לא מחייב בעלות משלוח רצחנית (33 ליש"ט) כך שביום שישי הוצאה לי תעודת משלוחה והיום בצהריים המכשיר הגיע אלי הביתה.
איזה דגם CD קנית בסוף? מה לגבי תשלומי המכס/מעמ על המכשיר שאתה מוציא אותו מחברת המשלוח או הדואר? אשמח לקבל פרטים ספציפים מכיוון שאשמח להזמין לי אחד.
האם הם מקבלים כרטיס אשראי רגיל?
מישה
מכיוון ששלחת לי גם ה"פ אענה כאן בקיצור במקרה ועוד חברים מתעניינים:
1. שעור המס:32-33 אחוז+במקרה שלי עלות שחרור של 200 ש"ח
2.NAD 545
3.כן, הם מקבלים כרטיסי אשראי בי"ל
הטוטל יצא 2,800 ש"ח
אין לי מושג אם זה חוסך היות שהיבואן משיקולים שלו לא מביא את המוצר לארץ ולא הייתי מוכן להתפשר על דגם שהמחליף שלו (זה שקניתי)משווק בעולם מזה שנה
אם המוצר הזה היה זמין כאן, היית יכול לקנות אותו בפחות כסף ממה ששילמת לבסוף, וזאת בחנות מורשה, עם קבלת אחריות מלאה, ובלי לקחת את הסיכון שהוא יינזק במישלוח.
לא רק זה, היית יכול להקשיב לו לפני הקניה, כדי להיות בטוח שהוא נשמע טוב יותר לטעמך ממוצרים בטווח מחירו.
במקומך הייתי מחכה עם הקניה ו/או קונה מוצר מתחרה באותו תחום מחיר - יש לא מעט מוצרים בארץ שתוכל להקשיב, להשוות ולקנות במחיר הגיוני.
yarif
כבודן של דעותיך ושל אייל במקומו מונח,אבל כמו שיש סוגים שונים של דגים כך ישנם סוגים שונים של חובבי מוסיקה
אשתי ואני אנשים עסוקים וחובבי מוסיקה (אשתי גם שרה קלאסי) וכל מה שאנחנו רוצים זה לשמוע אותה ולא להתחיל לעשות השוואות ארוכות-נגן
הקצבנו לעניין 4-5 חצאי ימים בהם שמענו סטאפים שונים ולבסוף התבייתנו על מה שקנינו
בנוסף ,בהחלטה מודעת לא הקצבנו לעניין כסף רב מתוך מחשבה שאם הסטאפ הזה לא ימצא חן באוזניינו במשך הזמן ,תמיד יש לוחות יד שניה ואז נתחיל מחדש . לא כיף?
קרוקס44
תיראה , ברור שרוב התגובות פה יהיו די ספקולטיביות משום שבחרת במוצר חדש.
אבל אני מכיר את C542 שהבחירה שלך היא ההמשך לדגם הזה.
ברמת CDP ים כזאת (אפילו אם המוצר החדש הוא דגם משופר) לדעתי המחיר הוא די גבוה.
על 565BEE אולי זה היה בול ... אבל זה גם בגדר הספקולציה.