בלו ריי - נגן או קונסולת פליסטישן
אני מעונין בנגן בלו ריי, בראש ובראשונה בכדי לראות סרטים. הבנתי שיש עכשיו דגם חדש של סוני שהוא גם מולטי-זון. ההפרש בינו לבין פלייסטישן אינו גדול, רק שהפלייסטיישן אינו מולטי-זון. לפי מה שידוע לי בדר"כ כשנגן הוא ייעודי בלבד זה טוב יותר.
1. האם ישנה חשיבות ל-ZONE? או שסרטים שיוצאים כיום הם ממילא מולטי-זון...
2.אם מה שחשוב לי יותר מהכל זה איכות הנגן, כדאי בכ"ז להוסיף ולקנות את הקונסולת PSX?
3. האם הנגנים של סוני הם טובים? איך בכ"ז ההבדל בין הנגן של סוני זול מהפיונייר למשל באלפי שקלים? מה יש בפיוניר שאין בסוני? קצת מחשיד הייתי אומר...
מודה לכם!!!
1. האם ישנה חשיבות ל-ZONE? או שסרטים שיוצאים כיום הם ממילא מולטי-זון...
2.אם מה שחשוב לי יותר מהכל זה איכות הנגן, כדאי בכ"ז להוסיף ולקנות את הקונסולת PSX?
3. האם הנגנים של סוני הם טובים? איך בכ"ז ההבדל בין הנגן של סוני זול מהפיונייר למשל באלפי שקלים? מה יש בפיוניר שאין בסוני? קצת מחשיד הייתי אומר...
מודה לכם!!!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
נעשה סדר: יש הבדל איכויות בין נגן ייעודי לבין נגן בלו ריי בסוני 3. מבחינת איזורים יש נעילות בכל מקרה במכשירים עצמם.
לא יודע אם הייתי קונה נגן ייעודי היום. עדיין אין תפוצה רחבה שתצדיק קניה. אם אתה מתכנן לשחק אז כן - כדאי שיהיה סוני 3 כמכשיר משחק וכנגן בלו ריי.
לי יש סוני 3 למשחק, אני כן רואה בלו ריי פעם בשבועיים. אבל יותר משחק מאשר רואה סרטים.
לא יודע אם הייתי קונה נגן ייעודי היום. עדיין אין תפוצה רחבה שתצדיק קניה. אם אתה מתכנן לשחק אז כן - כדאי שיהיה סוני 3 כמכשיר משחק וכנגן בלו ריי.
לי יש סוני 3 למשחק, אני כן רואה בלו ריי פעם בשבועיים. אבל יותר משחק מאשר רואה סרטים.
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לפני שאתה רוכש
תבדוק שיש לך מאיפה לקחת - זו הבעייה מספר אחת... להשיג תכנים
אתה עומד לקנות? להשכיר? (יש בקינו רמת השרון או בבלוקבאסטר - רק שאצלם יש מקומות שיש הרבה ויש מקומות שיש קצת)
תבדוק שיש לך מאיפה לקחת - זו הבעייה מספר אחת... להשיג תכנים
אתה עומד לקנות? להשכיר? (יש בקינו רמת השרון או בבלוקבאסטר - רק שאצלם יש מקומות שיש הרבה ויש מקומות שיש קצת)
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

א) ברור, כזכור לכולם - DVD עלה בשעתו 2500 שקלים ואפילו יותר. היום ? אתה יכול לקנות פיוניר וישאר לך עודף. המחירים ירדו.elaniad כתב:למה בכ"ז לא מומלץ עדיין לקנות נגן ייעודי בלו ריי? יש צפי לירידת מחירים?...
ב) סעיף א הוא לא הסיבה העיקרית למה לא לקנות, כפי שציין כאן lawpower: אם אין לך תכנים (סרטי בלו ריי) בהישג יד אזי פספסנו את המטרה.
ג) אם אתה מתכוון לשחק בסוני 3 אז כן, ההשקעה שווה את זה, יהיה לך מכשיר משחק ויהיה לך נגן בלו ריי זמין. לכשיהיו נגנים במחירים זולים יותר תוכל אף להוסיף נגן ייעודי (אני מאמין בהפרד ומשול בנושאים האלו כאשר לכל דבר ייעוד משלו).
ד) איזורים של בלו ריי: יש איזורים אולם יש כמה שאינם נעולים.תוכל לנגן אותם ואף לרכוש מחו"ל. השאלה היא האם אתה צופה בסרטים עם או בלי תרגום בעברית ?
ה) לסוני 3 יש עוד יתרונות מלבד נגן בלו ריי, הוא גם סטרימר (באיכות סבירה) ועוד כמה, האם מעניין אותך לדעת או שרק נושא הבלו ריי הוא העיקרי ?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

יתרונות:
1) משחקי און ליין בחינם, לא עולה לך הרשמה למשחקים. יש לך משחק תומך משחק מרובה משתתפים באון ליין ? רק לחבר ולשחק.
2) ניתן לחבר את המכשיר לרשת האלחוטית בבית.
3) מספר שלטים אלחוטיים בו זמנית הוא שבעה, שזה הרבה.
4) כל אזניה אלחוטית בלוטות' אפשר לחבר לו בלי בעיה (יש משחקים התומכים בתקשורת קולית בין השחקנים)
5) כמות המשחקים גדלה.
6) סטרימר - המכשיר מתחבר לטלויזיה בכל HDMI אן AV רגיל (חיבור RCA סטנדרטי), הוא מקבל חיבור מחשב ישירות (כבל רשת) או אלחוטי ומשם הוא יכול לנגן קבצי סרטים ומוסיקה ותמונות. לא את כל הקבצים אבל את רובם.
lawpower - השמטתי משהו ?
1) משחקי און ליין בחינם, לא עולה לך הרשמה למשחקים. יש לך משחק תומך משחק מרובה משתתפים באון ליין ? רק לחבר ולשחק.
2) ניתן לחבר את המכשיר לרשת האלחוטית בבית.
3) מספר שלטים אלחוטיים בו זמנית הוא שבעה, שזה הרבה.
4) כל אזניה אלחוטית בלוטות' אפשר לחבר לו בלי בעיה (יש משחקים התומכים בתקשורת קולית בין השחקנים)
5) כמות המשחקים גדלה.
6) סטרימר - המכשיר מתחבר לטלויזיה בכל HDMI אן AV רגיל (חיבור RCA סטנדרטי), הוא מקבל חיבור מחשב ישירות (כבל רשת) או אלחוטי ומשם הוא יכול לנגן קבצי סרטים ומוסיקה ותמונות. לא את כל הקבצים אבל את רובם.
lawpower - השמטתי משהו ?
Vocare Ad Regnum