עדיין לא רואה טוב ב-פיליפס 5320 42" פלאזמה
חברים קיבלתי את הממיר של YES 3100 חברתי אותו בכבל צד אחד 21 פינים לטלויזיה צד שני שלושה ראשים 2 אודיו ואחד וידאו כבל של ווינקו שאמור ליהיות טוב , הבעיה היא שאני עדיין לא רואה טוב בהמון סרטים וערוצים , הממיר מכוון כמו שצריך על RJB {COMPOSITE{
ניסיתי גם אם הכבל הנל וגם בכבל של 21 פינים ל-21 פינים ולא עוזר רואים אותו הדבר,ערוץ 10 רואים יפה מאוד ,אבל כדורגל ב-56 או ה-52 ערוצי הסרטים המון סרטים לא רואים יפה וזה ממש מעצבן אותי שילמתי על הטלויזיה הנל 15K לפני משהוא כמו 4 חודשים ובכסף הזה אני אמור לראות הרבה יותר טוב לפי דעתי,אני מסתכל סתם בחדר יש לי טלויזיה מעפנה של סאניו 21" רואים הרבה יותר יפה וחלק מטלויזיה של 15K מדוע זה ככה אני לא מבין מה אני עושה לא טוב איפה אני יכול לשפר כדי שאני יראה כמו שצריך חברים אני צריך עזרה פה לפני שאני קורא לטכנאי של הטלויזיה.
אולי מי שיש לו טלויזיה כמו שלי ויש לא את הממיר הזה 3100 יוכל לעזור לי בנושא הכיול ,יכול ליהיות שאני עושה משהוא לא טוב?
ניסיתי גם אם הכבל הנל וגם בכבל של 21 פינים ל-21 פינים ולא עוזר רואים אותו הדבר,ערוץ 10 רואים יפה מאוד ,אבל כדורגל ב-56 או ה-52 ערוצי הסרטים המון סרטים לא רואים יפה וזה ממש מעצבן אותי שילמתי על הטלויזיה הנל 15K לפני משהוא כמו 4 חודשים ובכסף הזה אני אמור לראות הרבה יותר טוב לפי דעתי,אני מסתכל סתם בחדר יש לי טלויזיה מעפנה של סאניו 21" רואים הרבה יותר יפה וחלק מטלויזיה של 15K מדוע זה ככה אני לא מבין מה אני עושה לא טוב איפה אני יכול לשפר כדי שאני יראה כמו שצריך חברים אני צריך עזרה פה לפני שאני קורא לטכנאי של הטלויזיה.
אולי מי שיש לו טלויזיה כמו שלי ויש לא את הממיר הזה 3100 יוכל לעזור לי בנושא הכיול ,יכול ליהיות שאני עושה משהוא לא טוב?
מבין את התסכול שלך, אבל כדאי שתזמין טכנאי
או מישהו מהחנות היכן שרכשת.
לגבי ההשוואה שלך בין טלויזיה שעולה 500 ש"ח לבין פלזמה שעולה 15000, זה לא סוד ששום פלזמה לא תוכל לתת לך איכות תמונה כמו טלויזית CRT פשוטה. ככה זה, שום דבר אינו מושלם...
לגבי ההשוואה שלך בין טלויזיה שעולה 500 ש"ח לבין פלזמה שעולה 15000, זה לא סוד ששום פלזמה לא תוכל לתת לך איכות תמונה כמו טלויזית CRT פשוטה. ככה זה, שום דבר אינו מושלם...
לי יש את הפיליפס המדוברת ואת ה 3100 ואני רואה מצויין
אני מחובר עם מתאם לממיר (עדיף מתאם ברמה טובה ולא את זה שיס נותנים) .
למתאם חיברתי (או יותר נכון המתקין שלי חיבר) SVIDEO ושני כבלים של סאונד (אדום ולבן) .
שלושתם (S VIDEO + סאונד) הולים למתאם אחר שמותקן על יציאת ה 21 פינים שבפלסמה (אקסיט 1 או 2 - לא משנה) .
אני מקווה שהבנת...
למתאם חיברתי (או יותר נכון המתקין שלי חיבר) SVIDEO ושני כבלים של סאונד (אדום ולבן) .
שלושתם (S VIDEO + סאונד) הולים למתאם אחר שמותקן על יציאת ה 21 פינים שבפלסמה (אקסיט 1 או 2 - לא משנה) .
אני מקווה שהבנת...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
avi_g,
SCART לשלושה ראשים (גם אם יש לך כבל של אלפי דולרים) זה שיטת החיבור הגרועה ביותר.
אתה צריך כבל 21 פין ל-21 פין כאשר חשוב מאוד לבדוק שאתה בכניסה שמסומנת כ-RGB.
בנוסף, אתה צריך להעביר את הממיר ל-RGB ולא COMPOSITE!
בהצלחה.
SCART לשלושה ראשים (גם אם יש לך כבל של אלפי דולרים) זה שיטת החיבור הגרועה ביותר.
בהצלחה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה לעונים,oferlaor כתב:avi_g,
בהצלחה....
מה זאת אומרת "כאשר חשוב מאוד לבדוק שאתה בכניסה שמסומנת כ-RGB"
יש לי בפלאמה 2 יציאות 21 פינים + 1 SVIDOE ו-DVI מה מהם זה RGB?
וגם יש לי כבל 21 פינים ל-21 פינים שקבלתי מ-YES עצמם האם הכבל הזה נורמלי או שצריך לקנות כבל אחר יותר טוב?
לגבי הממיר 3100 האם לחבר אותו לטלויזיה ב-21 ל-21 ואז לא צריך את המתאם שדברו עליו פה בשירשור נכון?
או שעדיף באמת לחבר כמו שחבר dz14dz14 אמר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: