באיזו מסעדה אכלתם לאחרונה?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #221 

elrom כתב:מרינדו בעין גב. לא נתקלתי במשהו שמתקרב לאיכות וטעם הבשר שלהם. שנים שאנחנו אוכלים שם כשאנחנו באיזור.
ניתן להשיג את הבשר שלהם (טרי וקפוא) גם במרכז, המחירים שלהם סבירים.
...
תענוג!

אני אוהב גם את "הבוקרים" בכניסה לחיפה בתחנת דלק פז
אחלה סטיקיים ואווירה

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #222 

כתית:

פלצני מישהו? היו שם דברים טעימים מאוד. בקושי יצאתי שבע. הכל נראה יפה מאוד.

רק בשר:

אכלתי עיסקית בסניף ברמת החייל והתאכזבתי אבל עברתי תיקון בסניף בסלמה.

לגבי המבורגרים. אני לא פריק של המאכל אבל לדעתי מקום ראשון זה מיטבאר (לפחות בסניף בהרצליה פיתוח) ומקום שני זה וולף נייטס (לפחות בסניף באחד העם פינת לילינבלום).

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7044
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #223 

שרשור ישן שלטעמי שווה רענון.

מסעדת אלבמה בנתניה.

מסעדה די מיוחדת.
  • לא מקבלת כרטיסי אשראי, רק מזומן
  • מגישה אך ורק בשרים (למעט מעט סלטים ותבשיל אורז או שעועית שאפשר לצרוך כמה שרוצים
  • לא מגישה משקאות, את המשקאות (אלכוהוליים וקלים) הסועדים מביאים מהבית והמסעדה לא לוקחת תשלום על השתייה, הכוסות כולל כוסות יין מסופקות על ידי המסעדה, גם מים מקבלים מהמסעדה
  • הם קוראים למסעדה מעשנה ובאמת הכול סובב סביב מתקן גדול העובד על פחמים, לטעמי זאת לא מעשנה אלא גריל גדול שיש בו אפשרות לצלייה איטית (למשל אסדו) אבל אין שם עשן כך שהבשר אינו מקבל את הארומה של העשן
  • מוגשים כמה סוגי בשרים והארוחה המומלצת היא ארוחת טעימות כאשר כל פעם מגישים נתח בשר שונה
  • הבשרים לא פחות ממעולים
  • יוצאים שבעים לחלוטין
  • מחירים של 140-190 ש"ח תלוי כמה סוגי בשרים אכלת
  • חייבים לעשות הזמנה ובד"כ זמן ההמתנה למסעדה הוא כחודשיים.

היינו 8 אנשים יצאנו שבעים לחלוטין אחרי הטעימות של ה 140 שקל ולא המשכנו לשאר הנתחים

את החיוך לקח לנו כמעט שבוע להוריד מהפנים

מאוד מומלץ.....את התפריט תמצאו פה http://80101422.rest.co.il/תפריט?menuId=317284

רק לפרופורציה כמה ימים אחרי הביקור באלבמה הייתי עם אורח מחו"ל במסעדת אחלה בכפר סבא מעט סלטים ושני שיפודים לכל אחד (סה"כ 4 שיפודים) ויצאנו במחיר של 180 שקל לאדם. לאחלה אני לא אגיע יותר אפילו אם אני לא אצטרך לשלם!

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 107 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #224 

בוטל

HazooM פותח השרשור
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #225 

מסעדת אלבמה בנתניה.

מסעדה די מיוחדת.
...
(Y)

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #226 

למי שגר בדרום במרחק נסיעה מאיזור שדרות ו/או למי שרוכב בסביבה / מגיע לפסטיבל "דרום אדום" - 2 המלצות.
גדלתי באיזור ופעם בחודש-3 שבועות אני מגיע לביקור אצל הוריי.
אכלתי בשתי מסעדות פשוט מעולות: (בראשונה אכלתי אתמול, בשנייה כמה פעמים).

1) Mandala: בשרים, המבורגר, פסטות.
הן את התערובת להמבורגר והן את הפסטה עצמה הם עושים בעצמם.
ההמבורגר מעולה - אוורירי והוגש לי במידת עשייה פחות או יותר מה שביקשתי.
ניסיתי בצד תוספת גבינת עיזים(יש גם את גבינת אמנטל הרגילה שבדר"כ משתמשים בה, שכחתי את השם).
ביס פשוט פנטסטי! טעים לאללה, על גדר אורגזמה 8) **הטעם של גבינת עיזים קצת דומיננטי, לא מתאים לכל אחד ולי היה פשוט מעולה והשילוב מעניין.

את הפסטות הם עושים בעצמם וגם כאן היה פשוט מעולה. לא נתקלתי כמעט במקומות שאינן מסעדות איטלקיות שמכינים את הפסטה בעצמם. שאפו!
ככלל, הסטנדרט בהשקעה וברכיבים ובבישול כנראה ממש גבוה.

2) Sins(חטאים :) ): קונספט של "ים-יבשה" (או פשוט ים).
התפריט מורכב ממנות פירות ים(לא ניסיתי למרות אהבתי לקלמרי) , פסטות עם פירות ים וגם הרטבים הקלסיים) , אנטריקוט/נתח קצבים/חזה עוף ופרגית - הכל בשילוב רוטב-ציר עם קלאמרי או שריפס.

ממליץ בחום לבוא במסגרת פסטיבל "דרום אדום" - אך לשריין מראש מקום במסעדות הנ"ל כי לא יהיה מקום(בטח ובטח ב-SINS).

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”