האם אפשר להוריד DEMO ל- PS3 מהמחשב מאתר סוני ?
ידוע לי שאפשר להוריד DEMO למשחקים ל- PS3 מסוני סטור בארצות הברית
יש לי חבר שמוריד ישירות מהפלייסטישן והוא אמר שאין בעייה להוריד גם מה- PC
נכנסתי אתמול לאתר www.us.playstation.com
נרשמתי ואני לא מצליח למצוא משחקים התנסות DEMO להורדה
אני מתכנן לקנות את המכשיר בפסח חשבתי להוריד מספר DEMO
ואז להפעיל אותם דרך המכשיר שאני אקנה אותו
האם זה אפשרי בכלל להוריד משחקי התנסות מהמחשב או רק מהמכשיר?
ואם כן אפשר לינק מתאים להורדה והסבר מפורט
תודה
איציק שחרור
יש לי חבר שמוריד ישירות מהפלייסטישן והוא אמר שאין בעייה להוריד גם מה- PC
נכנסתי אתמול לאתר www.us.playstation.com
נרשמתי ואני לא מצליח למצוא משחקים התנסות DEMO להורדה
אני מתכנן לקנות את המכשיר בפסח חשבתי להוריד מספר DEMO
ואז להפעיל אותם דרך המכשיר שאני אקנה אותו
האם זה אפשרי בכלל להוריד משחקי התנסות מהמחשב או רק מהמכשיר?
ואם כן אפשר לינק מתאים להורדה והסבר מפורט
תודה
איציק שחרור
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני חייב לשאול - למה...
מצטער שאני לא עונה לך על השאלה שלך (אני גם חושב ששמעתי שאפשר)
אבל למה לך? תוכל אח"כ להוריד ישירות למכשיר - המכשיר ממשיך להוריד גם אם אתה משחק וכד'. או שמשאירים אותו פועל ולהוריד.
נראה לי סתם בזבוז מקום וזמן להוריד את זה כרגע. גם גודל הדמואים לא כזה שדורש את זה. (הכי גדול זה כ-1.5GB - בקו של 4MB אתה מוריד את זה תוך כשעה)
מצטער שאני לא עונה לך על השאלה שלך (אני גם חושב ששמעתי שאפשר)
אבל למה לך? תוכל אח"כ להוריד ישירות למכשיר - המכשיר ממשיך להוריד גם אם אתה משחק וכד'. או שמשאירים אותו פועל ולהוריד.
נראה לי סתם בזבוז מקום וזמן להוריד את זה כרגע. גם גודל הדמואים לא כזה שדורש את זה. (הכי גדול זה כ-1.5GB - בקו של 4MB אתה מוריד את זה תוך כשעה)
אני רוצה להוריד המון DEMO מהמחשב מכמה סיבות
להכין את הקרקע כמו שאומרים ואז שיגיע לי המכשיר אני אעביר את כל המשחקים
למכשיר ואתחיל לשחק בהם.
הרי לוקח זמן להוריד DEMO מסויים ולפעמיים שאני נמצא בעבודה או סופי שבוע אצל ההורים והמכשיר לא לידי אני אעביר את כל ההורדות להארד דיסק הנייד ומעביר אותם ל- PS3
זה חוסך לי זמן הורדה שאני לא בבית
זמן = כסף
דרך אגב עוד שני חברים שלי גם רוצים לעשות זאת מאותם סיבות כמו שלי
אפשר הסבר איך עושים זאת
תודה
איציק
להכין את הקרקע כמו שאומרים ואז שיגיע לי המכשיר אני אעביר את כל המשחקים
למכשיר ואתחיל לשחק בהם.
הרי לוקח זמן להוריד DEMO מסויים ולפעמיים שאני נמצא בעבודה או סופי שבוע אצל ההורים והמכשיר לא לידי אני אעביר את כל ההורדות להארד דיסק הנייד ומעביר אותם ל- PS3
זה חוסך לי זמן הורדה שאני לא בבית
זמן = כסף
דרך אגב עוד שני חברים שלי גם רוצים לעשות זאת מאותם סיבות כמו שלי
אפשר הסבר איך עושים זאת
תודה
איציק
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא ניסיתי מעולם,
בכל מקרה חשוב לדעת שהPS3 תומך בHDD חיצוני מפורמט בFAT32 בלבד - מה שאומר - שתצטרך לפרמט את הHDD כך לפני שאתה שם עליו את הדמואים - ולא תוכל לשים עליו קבצים יותר גדולים מ-4GB (ככה שאם הHDD משמש למשהו נוסף - נגיד סרטים - שגדולים לא פעם מ4GB - אי אפשר להשתמש בHDD המדובר)
בכל מקרה חשוב לדעת שהPS3 תומך בHDD חיצוני מפורמט בFAT32 בלבד - מה שאומר - שתצטרך לפרמט את הHDD כך לפני שאתה שם עליו את הדמואים - ולא תוכל לשים עליו קבצים יותר גדולים מ-4GB (ככה שאם הHDD משמש למשהו נוסף - נגיד סרטים - שגדולים לא פעם מ4GB - אי אפשר להשתמש בHDD המדובר)
זה רק ניחוש שלי, אבל אולי זה בגלל שכך הם חוסמים את האפשרות לצפייה בקבצי HD גדולים לטובת הבלוריי. עוד סיבה שאני יכול לחשוב עליה היא שזה יכול להוות עוד מכשול בדרך לפריצת הקונסולה, כלומר, לחסום את האפשרות להוריד קובץ ISO של משחק ל-HDD, לעשות לו מניפולציה מסויימת ולהריץ אותו מה-HDD
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אם אני לא טועה - צריך לשלם למיקרוסופט תמלוגים או משהו דומה בכדי להשתמש בNTFS...
אין שום בעייה לקחת קבצים ולחתוך אותם לגודל של 4GB - בניגון בPS3 - הם הכניסו פיצ'ר - ואתה אפילו לא מרגיש כשזה עובר בין הקטעים
אין שום בעייה לקחת קבצים ולחתוך אותם לגודל של 4GB - בניגון בPS3 - הם הכניסו פיצ'ר - ואתה אפילו לא מרגיש כשזה עובר בין הקטעים
ישנן עוד מערכות קבצים שתומכות בקבצים גדולים חוץ מה-NTFS. למשל ext3.lawpower כתב:אם אני לא טועה - צריך לשלם למיקרוסופט תמלוגים או משהו דומה בכדי להשתמש בNTFS...
אין שום בעייה לקחת קבצים ולחתוך אותם לגודל של 4GB - בניגון בPS3 - הם הכניסו פיצ'ר - ואתה אפילו לא מרגיש כשזה עובר בין הקטעים...
האם אתה מתכוון לפיצ'ר שקיים בפורמט MKV כדוגמת ה-FILE LINKING?
אין שום סיבה שתשתמש בHDD אם אתה רוצה שהואלהוריד כשאתה לא נמצא בבית פשוט, תאפשר בsetting מצב חסכון חשמל, תוריד את כל מה שאתה רוצה ואז "תכבה" את הקונסולה ב-XMB, הPS3 תשאל אותך אם אתה רוצה לכבות רק אחרי שההורדות יסתיימו, תן לה כן, כבה את הטלויזיה ותצא לבלות,
אתה יכול להוריד גם את כל הדמויים בPSSTORE ככה אם אתה רוצה...
אתה יכול להוריד גם את כל הדמויים בPSSTORE ככה אם אתה רוצה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא לא - בPS3 הם הכניסו פיצ'ר - שהוא מזהה לבד קבצי המשך ומנגן אותם מייד בלי הפסקה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

קח סתם שני סרטים לא קשורים וקרא להם GORELSHV1.MKV
וGOELSHV2.MKV
צריך רק לחפש נדמה לי בהגדרות שזה ירוץ אחד אחרי השני וזהו...
וGOELSHV2.MKV
צריך רק לחפש נדמה לי בהגדרות שזה ירוץ אחד אחרי השני וזהו...
להוריד אפשר בקלות פה.
http://psn.ps3news.com/
להתקין זה כבר משהו אחר. יש תוכנה שנקראת PS3.Proxy.Server.GUI שמאפשרת להגדיר את המחשב כ-proxy עבור ה-PS3 ואז להתקין דרך ה-PC. זה עבד טוב עד קושחה 2.35. היום זה יותר מסובך וצריך לפתוח חשבון PSN, להתחיל בהורדה של הדמו הספציפי, להשהות ואז להמשיך מהמחשב. לא מומלץ.
http://psn.ps3news.com/
להתקין זה כבר משהו אחר. יש תוכנה שנקראת PS3.Proxy.Server.GUI שמאפשרת להגדיר את המחשב כ-proxy עבור ה-PS3 ואז להתקין דרך ה-PC. זה עבד טוב עד קושחה 2.35. היום זה יותר מסובך וצריך לפתוח חשבון PSN, להתחיל בהורדה של הדמו הספציפי, להשהות ואז להמשיך מהמחשב. לא מומלץ.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
איתי, נראה לי שאתה טועה
ה PS3 לא מזהה קבצי המשך.... הוא פשוט מנגן את כל הקבצים הקיימים בתיקייה ברצף...
ה PS3 לא מזהה קבצי המשך.... הוא פשוט מנגן את כל הקבצים הקיימים בתיקייה ברצף...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73313
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
בדיוק. ד"א, אין שום סיבה להוריד ל PC שמואים ל PS3 ואני די בטוח שזה בלתי אפשרי. כמו שכבר אמרו לך, ה PS3 יודע לכבות לבד את עצמו במידה ואין פעילות ככה שתוכל לסמן כל מה שתרצה להוריד, ללכת לעבודה/לישון וכשתחזור/תתעורר הכל כבר יהיה שם. ה PS3 אפילו יכבה את עצמו לבד כשהוא יסיים את ההורדה ככה שאפילו לדאגה של "המכשיר ישאר דלוק סתם" לא צריך לחשוש והנה נגמרו כל הסיבות להורדה דרך ה PC, לא?urik79 כתב:איתי, נראה לי שאתה טועה
ה PS3 לא מזהה קבצי המשך.... הוא פשוט מנגן את כל הקבצים הקיימים בתיקייה ברצף......
זה אפשרי, אני ניסיתי והצלחתי. עד קושחה 2 זה היה פשוט ביותר, בלי PSN ואפילו התקנה של משחקים מלאים. ההורדות ב-http://psn.ps3news.com/ הן ישירות מהאתר של סוני, אותו url שה-PS3 מושך. היום זה כבר לא כדאי.