all in one או להשקיע עוד קצת ..... ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
dagi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי

קניתי את הall in one של סוני שהומלצה פה באתר ....
אבל לאחר קראית מספר תגובות הבנתי שיכול להיות שזה לא מה שמתאים לי, אז ככל הנראה אני אחזיר אותה.
השאלה שלי היא זו...
א.אם אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי שתומכת בכל הפורמטים הקימיים(של HD ), האם כדאי להחזיר את הרכישה החדשה ?
ב. במידה ולהחזיר איזה סט של רמקולים ורסיבר כדאי לרכוש?
התקציב לכל אחד מהם (רסיבר,ורמקולים) עומד על 3K לכל אחד
ג. חבר המליץ לי על הארמן קרדון AVR255 האם ההמלצה טובה או עבור הסכום הזה כדאי לרכוש רסיבר אחר ?

תודה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

אתה מדבר פה בשתי רמות שונות לגמריייי
מערכת שעולה בסביבות 2.4K לעומת מערכת של 6K....
א. לאן זה בדיוק מיועד?
ב. מה אתה עומד לחבר?
ג. יש לך דרך לנגן את פורמטי האודיו החדשים?

ברור שמערכת של 6K תשמע הרבה יותר טוב - ותתן הרבה יותר ממערכת ALL IN ONE - במיוחד בהפרשי מחירים שכאלה

dagi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

היי
אני מתכוון לחבר מדיה סנטר למסך (py800 50)
אם אני מבין נכון חלק מהסרטים דורשים פורמטי סאונד חדשים ולכן קניה של מערכת "זולה" יכול להוות בעיה.
איכות שמע של המערכת all in one לא יותר מדי מטרידה אותי, אלה האפשרות שאני אתקל בפורמטים שאני לא אוכל לנגן.

לסיכום
אני מעוניין לחבר מדיה סנטר (אולי אני ארכוש גם סטרימר בעתיד), xbox360 .
ואם אני מבין נכון , ניתן לנגן את הפורמטים החדשים ממדיה סנטר....

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #4 

במדיה סנטר (מחשב?) נכון להיום - להבנתי - לא תוכל לנגן גם ככה פורמטים חדשים - תצטרך להוסיף כרטיס סאונד - שרק עכשיו מתחילים להוציא כאלה שיתאימו.

אם אתה רוצה תאימות לעתיד - אז וודאי שמומלץ לקנות חבילה מתאימה של רסיבר ורמקולים.

חשוב לציין - שנכון לעכשיו - כל סרט שיוצא עם סאונד HD - יש גם רצועה של הסאונד לא בHD.
ככה שאתה יכול לשקול כרגע להשאר עם המערכת של סוני - לחבר אותה באופטי למחשב.
ואם בעתיד - תרגיש את הצורך - תוכל לקנות ציוד חדש מתאים - ולהעביר את הסוני לחדר שינה/מחשב/ילדים או לסבתא :)

עד אז - גם המחירים ירדו.

עוד אולי רק להסביר - סאונד HD נמצא כרגע רק בסרטי בלו ריי מלאים - כלומר הורדה של סרטים בסדר גודל של 20GB צפונה לסרט. - אז אם אתה בכלל לא בכיוון - זה גם לא רלבנטי כרגע. (כמובן שאם יש לך או יש לך כוונות לנגן בלוריי והשכרת/רכישת סרטים - אז גם כדאי רסיבר מהדור החדש).

dagi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

המון תודה על התשובה המפורטת .....

אז אם אני מבין נכון אין חשש שבזמן הקרוב המערכת all in one לא תוכל לתפקד עבור פורמט לא מוכר ואם היא תעשה את העבודה בשנה שנה וחצי הקרובות אני מבסוט.

כמו כן אין לך מושג במקרה אם יכולה להיות בעיה עבור תמיכה בסאונד מהxbox360 במערכת כזו ??

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

הבעייה היחידה שתהיה לך
בעיקרון - למערכת שתי כניסות דיגיטליות - ככה שפוטנציאלית - לא אמורה להיות בעייה (צריך לראות בMANUAL - אם אפשר להפעיל בנפרד בלי להכנס להגדרות את שתי הכניסות).

תראה - אם אתה רוצה לחיות בנוחות מירבית - רסיבר ייעודי עדיף.
תוכל לחבר אליו את הXBOX גם וידאו וגם אודיו, וכך גם את המחשב/סטרימר וכד' - ומשם בשאיפה הכל יצא למסך בHDMI ולא תצטרך כמעט להתעסק עם העברות ערוצים. - מיתוג הוידאו.

מה שחשוב שתבין - כי מהתגובה שלך לא ברור לי אם הבנתי - כבר היום יש סרטים שאפשר להשיג עם סאונד בפורמט החדש - אבל זה לא חובה. כל סרט שתרצה אפשר להשיג ב1080P ועם פורמט לא חדש.

dagi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אני יכול להתפשר על הנוחות...... זה לא קריטי בצורה שאני משתמש בקונסולה ובמדיה סנטר.
החשש היחיד שלי , זה להיתקע עם סרטים (יותר מפעם ב....) שאני לא אוכל לשמוע בגלל מגבלות המערכת.
אם מדובר בתופעה נדירה של סרטים שתומכים רק בפורמט החדש ואין אפשרות לנגן אותם במערכת הזולה אז נראה לי שאני אקנה אותה.
אם מדובר בבעיה אמיתית שתגביל אותי אז אין לי טעם להתפשר על מערכת זולה ולהשקיע עוד קצת.
אבל אם אמרת שמחשבים היום אינם יכולים לתמוך בפורמטים חדשים..... וזה כרגע הדרך שאני מנגן אותם אז אולי אין טעם לקפוץ מעל הפופיק

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #8 

שוב - אם מישהו רוצה - אפשר להוריד רק סרטים שיש בהם את הפורמטים החדשים - הם ישקלו מעל 20GB לאחד, ושוב - יצטרך גם לקנות כרטיס קול חדיש תומך שעולה בהתאם. - אם אין לך כוונות כאלה - אז אין לך צורך בזה.
לדעתי תהנה מהמערכת מאוד.

dagi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

תודה רבה, עזרתי לי המון

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K