לכל מי שרואה את הסדרה "גיבורים"
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
תיקון, העונה הראשונה הייתה מעולה, את השניה אני לא זוכר בכלל ומה שקורה עכשיו אפשר להשוות למעשה אונס טלוויזיוני בפריים טיים.
לראות את הצבע מתייבש יותר מרתק מלחוות את התבגרותה של קלייר בנט ומושאי ההתאהבותה החינניים.
"סמיילי מתאבד"
לראות את הצבע מתייבש יותר מרתק מלחוות את התבגרותה של קלייר בנט ומושאי ההתאהבותה החינניים.
"סמיילי מתאבד"
Need more cowbell
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מאז שהם חזרו מהפגרה הם שינו את כל העלילה לגמרי ובמקום סידרת אקשן הפכו אותה לאופרת סבון בגרוש . אני מאוד מאוכזב עד שהיתי רואה סידרה אחת כמו שצריך גם אותה קלקלוsdekalo כתב:מה אתם אומרים על הפרקים החדשים?
אותי הם ממש מבאסים, שתי העונות הראשונות היו מעולות וזה פשוט לא מתרומם לשום מקום?
מה אתם אומרים?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
הכיוון הכללי מזכיר מעט את העלילה של XMEN, רדיפה ממשלתית אחרי ה-MUTANTS.
אני עדיין נהנה, אבל כפי שכולם מציינים, תחושת הגאונות ששלטה בעונה הראשונה די נעלמה.
ה-CHEERLEEDER מעצבנת את האמ-אמא שלי.
אני עדיין נהנה, אבל כפי שכולם מציינים, תחושת הגאונות ששלטה בעונה הראשונה די נעלמה.
ה-CHEERLEEDER מעצבנת את האמ-אמא שלי.
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
oferlaor כתב:הכיוון הכללי מזכיר מעט את העלילה של XMEN, רדיפה ממשלתית אחרי ה-MUTANTS.
ה-CHEERLEEDER מעצבנת את האמ-אמא שלי....
אפילו בפרק האחרון נראה היה שהיא עלתה על העצבים של אבא שלה (:
התפתחות העלילה לאחרונה באמת מעלה כבר את העצבים
הדמות של נתן בכלל מעלה לי את הסעיף
יא בוגד! אתה אחד מהם! בכלל מאז שהסדרה החלה
הוא היה סוציומאט בעל שיגעון גדלות. ומה הקטע הזה עם סיילר שמחפש את אבא שלו? תעשו לי טובה.
הדמות של נתן בכלל מעלה לי את הסעיף
הוא היה סוציומאט בעל שיגעון גדלות. ומה הקטע הזה עם סיילר שמחפש את אבא שלו? תעשו לי טובה.
הסידרה באמת כבר לא יודעת מה היא רוצה מעצמה.
זה נראה כמו משחק שרשרת בין תסריטאים כל אחד צריך לכתוב תסריט המשך לפרק הקודם בלי כיוון עתידי.
בכלל יש שם חורים בתסריט שחבל על הזמן יכלו לקחת את זה לכיוונים יותר טובים עם משמעויות והשפעות של נסיעה בזמן ןכו וכו.
קחו למשל פאדיחה מפגרת בפרק האחרון איך האח הצעיר אחרי שנורה הצליח לעוף? הרי היה לו את הכח של קריאת מחשבות,
ואם הוא כבר עף למה הוא היה צריך לגעת באח שלו ניית'ן (ההומו שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו )אחרי זה בשביל לעוף ולברוח ממנו שוב?
אני ממשיך להוריד את הסידרה ולראות מכח ההרגל וזה באמת פאטתי.
זה נראה כמו משחק שרשרת בין תסריטאים כל אחד צריך לכתוב תסריט המשך לפרק הקודם בלי כיוון עתידי.
בכלל יש שם חורים בתסריט שחבל על הזמן יכלו לקחת את זה לכיוונים יותר טובים עם משמעויות והשפעות של נסיעה בזמן ןכו וכו.
קחו למשל פאדיחה מפגרת בפרק האחרון איך האח הצעיר אחרי שנורה הצליח לעוף? הרי היה לו את הכח של קריאת מחשבות,
ואם הוא כבר עף למה הוא היה צריך לגעת באח שלו ניית'ן (ההומו שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו )אחרי זה בשביל לעוף ולברוח ממנו שוב?
אני ממשיך להוריד את הסידרה ולראות מכח ההרגל וזה באמת פאטתי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
Pavelz כתב:תיקון, העונה הראשונה הייתה מעולה, את השניה אני לא זוכר בכלל ומה שקורה עכשיו אפשר להשוות למעשה אונס טלוויזיוני בפריים טיים.
"סמיילי מתאבד"...
ד"א - לטעמי היא לא ממש יפה, נאה במקרה הטוב - יש כוכבניות הרבה הרבה יותר יפות ממנה (אפילו ה"אמא", ההיא שמקפיאה אנשים הרבה יותר יפה ממנה).
כן - בהחלט הסידרה הזו התדרדרה משמעותית - כמו כולם גם אני צופה בה מכח האינרציה...