מה לנגן ב DVD תומך HDMI?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מציע כי תצפה באיזה תוכן שמעניין אותך.
לגבי הפורמט הטוב ביותר ועליו שאלת בתחילת שרשור זה - כבר עניתי.
לגבי הפורמט הטוב ביותר ועליו שאלת בתחילת שרשור זה - כבר עניתי.
VIDEO FEATURES
Dual-Layer DVD-R*/DVD/DVD-R/DVD-RW**/DVD+R/DVD+RW Compatible
SVCD/VCD/CD/CD-R/CD-RW Compatible
HDMI Terminal for Digital Audio/Video Out
HDMI Upscaling (to View on 1080p)
WMV (Windows Media® Video) Compatible
Official DivX® Certified Product
Compatible with All Versions of DivX® Video (including DivX® 6) with Standard Playback of DivX® Media Files
108 MHz/12-bit Video DAC
PureCinema 2:3 Progressive Scan
I/P Simultaneous Output
USB Input for Compressed Video (DivX/WMV) and JPEG
HD JPEG Playback
JPEG PhotoViewer*** (Fujicolor CD)
Video Adjust Function with Sharpness/Brightness/Contrast/Gamma/Hue/Chroma Level Control
Zoom Function
מאכזב מאד.
Dual-Layer DVD-R*/DVD/DVD-R/DVD-RW**/DVD+R/DVD+RW Compatible
SVCD/VCD/CD/CD-R/CD-RW Compatible
HDMI Terminal for Digital Audio/Video Out
HDMI Upscaling (to View on 1080p)
WMV (Windows Media® Video) Compatible
Official DivX® Certified Product
Compatible with All Versions of DivX® Video (including DivX® 6) with Standard Playback of DivX® Media Files
108 MHz/12-bit Video DAC
PureCinema 2:3 Progressive Scan
I/P Simultaneous Output
USB Input for Compressed Video (DivX/WMV) and JPEG
HD JPEG Playback
JPEG PhotoViewer*** (Fujicolor CD)
Video Adjust Function with Sharpness/Brightness/Contrast/Gamma/Hue/Chroma Level Control
Zoom Function
מאכזב מאד.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שורה 6-8 במפרט מציינות בפרוש תמיכה ב DIVX כך ש קבצי AVI המכילים MP4 פשוטים נתמכים במכשיר שלך (AVI ממש כמו MKV אינו פורמט ווידאו או אודיו אלא שיטת אריזת מולטימדיה לתוך קובץ).
בנוגע לאיכות: כפי שזיו אמר, נגן DVD יציג ווידאו באיכות הטובה ביותר עם ניגון תקליטורי DVD. אתה לא תקבל איכות טובה יותר מקבצי AVI היות שרובם הם פשוט קידודים חוזרים ומקומפרסים של DVD או ווידאו אחר - מה שלא עושה טוב במיוחד לאיכות התמונה.
ייתכן גם שחלק מקבצי ה AVI הם ברזולוציה הגבוהה מזו שמכשיר ה DVD שלך מסוגל להציג, בסה"כ נגני DVD הם האמצעי הפרימיטיבי ביותר כיום להצגת ווידאו והם מאוד מוגבלים בפורמטים וברזולוציה שהם מסוגלים להציג.
בנוגע לאיכות: כפי שזיו אמר, נגן DVD יציג ווידאו באיכות הטובה ביותר עם ניגון תקליטורי DVD. אתה לא תקבל איכות טובה יותר מקבצי AVI היות שרובם הם פשוט קידודים חוזרים ומקומפרסים של DVD או ווידאו אחר - מה שלא עושה טוב במיוחד לאיכות התמונה.
ייתכן גם שחלק מקבצי ה AVI הם ברזולוציה הגבוהה מזו שמכשיר ה DVD שלך מסוגל להציג, בסה"כ נגני DVD הם האמצעי הפרימיטיבי ביותר כיום להצגת ווידאו והם מאוד מוגבלים בפורמטים וברזולוציה שהם מסוגלים להציג.
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 08/03/2009 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

נכון, כפי שניסיתי להסביר מקודם, קבצי DIVX שמוצאים ברשת הם דוגמא למימרה שאפשר להביא חמור למכה אבל כשהוא יחזור משם הוא עדיין יהיה חמור: קידוד חוזר ודחיסה רק יפגעו באיכות ולא חשוב באיזה שיטת קידוד השתמשו בקידוד החוזר.
"אפשר להוציא את הנערה מבת-ים, אבל אי אפשר להוציא את בת-ים מהנערה..."Catskinner כתב:נכון, כפי שניסיתי להסביר מקודם, קבצי DIVX שמוצאים ברשת הם דוגמא למימרה שאפשר להביא חמור למכה אבל כשהוא יחזור משם הוא עדיין יהיה חמור: קידוד חוזר ודחיסה רק יפגעו באיכות ולא חשוב באיזה שיטת קידוד השתמשו בקידוד החוזר....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היה לי ברור שהדיוידי אינו תומך תוכן HD כשרכשתי אותו, לצורך זה אני ממתין לפופקורן החדש.
אני לא מבין את ההבדל בין פורמט אודיו-וידאו לשיטת אריזה
WMV ,MP3 ,WAV ,WMA ו MP4 הם פורמטי אודיו-וידאו?
באותו נושא, הבנתי שקיים הבדל פיזי בין כבל HDMI 1.2 ל HDMI 1.3...
איך זה מסתדר עם חיבור בין DVD בעל יציאת 1.3 לטלוויזיה עם כניסת 1.2?
כמו כן, האם חיבור 1.2 תומך בהעברת צליל לצד תמונה גם כן?
אני לא מבין את ההבדל בין פורמט אודיו-וידאו לשיטת אריזה
WMV ,MP3 ,WAV ,WMA ו MP4 הם פורמטי אודיו-וידאו?
באותו נושא, הבנתי שקיים הבדל פיזי בין כבל HDMI 1.2 ל HDMI 1.3...
איך זה מסתדר עם חיבור בין DVD בעל יציאת 1.3 לטלוויזיה עם כניסת 1.2?
כמו כן, האם חיבור 1.2 תומך בהעברת צליל לצד תמונה גם כן?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ההבדל בין פורמט ווידאו לשיטת אריזה היא שפורמט הווידאו נקבע על ידי המקודד (mpeg-2, mpeg-4 וכדומה) ואילו שיטת האריזה קובעת את תזמון וסנכרון המרכיבים השונים של קובץ מולטימדיה: הווידאו + פס קול (אחד או רבים) + כתוביות + תפריטים.
DVD למשל : פורמט הווידאו הוא mpeg-2 והאריזה היא בקבצי VOB. או MKV שסקרתי כאן: http://www.hometheater.co.il/article013 ... 7%9E%D7%94
בנושא כבלי HDMI: הבנת לא נכון כי אין הבדל פיזי בכבלים ל HDMI ולא חשוב מה התקן שלהם. הם כולם משתמשים באותם כבלים שמסווגים לשתי דרגות איכות שונות (להבטחת העברה למרחקים ארוכים) וכולם מעבירים גם ווידאו וגם אודיו.
ההבדל היחיד בין HDMI 1.2 ל HDMI 1.3 הוא במבנה הנתונים המועברים ויש תאימות אחורה ובדיקת יכולות אוטומטית כאשר מחברים שני התקני HDMI
DVD למשל : פורמט הווידאו הוא mpeg-2 והאריזה היא בקבצי VOB. או MKV שסקרתי כאן: http://www.hometheater.co.il/article013 ... 7%9E%D7%94
בנושא כבלי HDMI: הבנת לא נכון כי אין הבדל פיזי בכבלים ל HDMI ולא חשוב מה התקן שלהם. הם כולם משתמשים באותם כבלים שמסווגים לשתי דרגות איכות שונות (להבטחת העברה למרחקים ארוכים) וכולם מעבירים גם ווידאו וגם אודיו.
ההבדל היחיד בין HDMI 1.2 ל HDMI 1.3 הוא במבנה הנתונים המועברים ויש תאימות אחורה ובדיקת יכולות אוטומטית כאשר מחברים שני התקני HDMI
'מה שהכי חשוב לדעת הוא שהכבל פיזית של HDMI 1.3 הוא שונה מכל HDMI אחר ואם אתם רוצים לחבר נגן בחיבור כזה למסך תומך אזי תצטרכו לקחת בחשבון שיהיה צורך לקנות כבל מתאים בעל תקן 1.3a שיוכל לנצל את החיבור הנ"ל.'
http://blogs.microsoft.co.il/blogs/dror ... i-1-3.aspx
http://blogs.microsoft.co.il/blogs/dror ... i-1-3.aspx
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
המקור שעליו נשענתי היה ויקיפדייה שמסתמך על המידע מתוך HDMI.ORGlir86 כתב:'מה שהכי חשוב לדעת הוא שהכבל פיזית של HDMI 1.3 הוא שונה מכל HDMI אחר ואם אתם רוצים לחבר נגן בחיבור כזה למסך תומך אזי תצטרכו לקחת בחשבון שיהיה צורך לקנות כבל מתאים בעל תקן 1.3a שיוכל לנצל את החיבור הנ"ל.'
http://blogs.microsoft.co.il/blogs/dror ... i-1-3.aspx...
עוד מידע תוכל לקרוא פה http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מה שכתוב שם אינו נכון. אבל במקום שאתווכח עם דרור אני פשוט יכול להפנות אותך לאתר אגודת ה HDMI ושם תוכל לקרוא על ההבדלים בין התקנים השונים הישר מפי הגבורה:
http://www.hdmi.org/learningcenter/kb.aspx
או אם אתה מעדיף בקטנה:
[left]
Q. How can you tell the difference between a v1.2 and a v1.3 cable
You really can't. There are no technical differences in most Type A, Cat 1 cables. While there are real differences from a technical standpoint between a Type A, Cat 1 cable vs a Type A, Cat 2 cable, cosmetically, and most importantly, most standard 1080p applications do not need the Cat 2 cable.
[/left]
וכדי להרחיב בנושא:
ההבדל היחיד שיש בכבלים של HDMI הוא חלוקה לשתי קטגוריות/קבוצות. חלוקה זו התרחשה יחד עם הכרזת תקן HDMI 1.3 אבל היא אינה תלויה בו בכלל. החלוקה נועדה לפשט את הבחירה בכבלים כאשר כבלים המסווגים כ Class 2 מסוגלים להעביר 1080p למרחקים גדולים יותר וללא תקלות.
המשמעות הפרקטית בשבילך:
לך וקנה כל כבל HDMI שרק ימצא חן בעינך ויתאים לכיס שלך ואל תתן לאף אחד לבלבל לך את המוח שכבל מסויים אינו תומך או כן תומך בתקן 1.3
http://www.hdmi.org/learningcenter/kb.aspx
או אם אתה מעדיף בקטנה:
[left]
Q. How can you tell the difference between a v1.2 and a v1.3 cable
You really can't. There are no technical differences in most Type A, Cat 1 cables. While there are real differences from a technical standpoint between a Type A, Cat 1 cable vs a Type A, Cat 2 cable, cosmetically, and most importantly, most standard 1080p applications do not need the Cat 2 cable.
[/left]
וכדי להרחיב בנושא:
ההבדל היחיד שיש בכבלים של HDMI הוא חלוקה לשתי קטגוריות/קבוצות. חלוקה זו התרחשה יחד עם הכרזת תקן HDMI 1.3 אבל היא אינה תלויה בו בכלל. החלוקה נועדה לפשט את הבחירה בכבלים כאשר כבלים המסווגים כ Class 2 מסוגלים להעביר 1080p למרחקים גדולים יותר וללא תקלות.
המשמעות הפרקטית בשבילך:
לך וקנה כל כבל HDMI שרק ימצא חן בעינך ויתאים לכיס שלך ואל תתן לאף אחד לבלבל לך את המוח שכבל מסויים אינו תומך או כן תומך בתקן 1.3
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

lir86,
זוהי לא הוכחה לכלום. לא חסר מידע אותנטי ברשת על HDMI ומבנהו.
ואם לא בא לך לחפש ומעוניין רק בשורה האחרונה, תקרא שוב 2 הודעות למעלה את ההודעה של Catskinner.
זוהי לא הוכחה לכלום. לא חסר מידע אותנטי ברשת על HDMI ומבנהו.
ואם לא בא לך לחפש ומעוניין רק בשורה האחרונה, תקרא שוב 2 הודעות למעלה את ההודעה של Catskinner.