הווינדוס לא עולה לי נכנס ללופ יש עצות??
שלום חברים!
ביום בהיר אחד , היום. אני פותח את המחשב ומערכת ה-WINDOWS XP SP3 זורקת אותי למצב בחירת SAFE MODE אך גם שאני בוחר זאת ה-WINDOWS לא עולה ומחזיר אותי בלופ למצב SAFE MODE וחוזר חלילה .
חוץ מלהכנס ל-RECOVERY ולמחוק את כל כונן C יש לכם רעיונות??
תודה מראש.
ביום בהיר אחד , היום. אני פותח את המחשב ומערכת ה-WINDOWS XP SP3 זורקת אותי למצב בחירת SAFE MODE אך גם שאני בוחר זאת ה-WINDOWS לא עולה ומחזיר אותי בלופ למצב SAFE MODE וחוזר חלילה .
חוץ מלהכנס ל-RECOVERY ולמחוק את כל כונן C יש לכם רעיונות??
תודה מראש.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בשמובונטו זה לא היה קורה.. (סתם הייתי חייב לומר את זה כדי לעקוץ את כל משבחי הלינוקס למיניהם)
לענייננו, הוא פשוט מאתחל? לא מראה בלוסקרין ולא כלום?
אם גם שאתה בוחר LAST CONFIGURATION לא עובד, כנראה שאין מנוס מלהתקין שוב
אני הייתי ממליץ לך להתקין ויסטה מהסיבה שלויסטה אין את הבעייה הזו, אם היא לא עולה, פשוט מכניסים את דיסק ההתקנה ובוחרים REPAIR STARTUP וזה מתקן את הבעיות.
שנית, שתתקין אותה, היא תיקח את כל מה שיש לך ב C ותשים אותו בתיקייה WINDOWS.OLD וכך לא תאבד שום דבר.
תחשוב על זה...
לענייננו, הוא פשוט מאתחל? לא מראה בלוסקרין ולא כלום?
אם גם שאתה בוחר LAST CONFIGURATION לא עובד, כנראה שאין מנוס מלהתקין שוב
אני הייתי ממליץ לך להתקין ויסטה מהסיבה שלויסטה אין את הבעייה הזו, אם היא לא עולה, פשוט מכניסים את דיסק ההתקנה ובוחרים REPAIR STARTUP וזה מתקן את הבעיות.
שנית, שתתקין אותה, היא תיקח את כל מה שיש לך ב C ותשים אותו בתיקייה WINDOWS.OLD וכך לא תאבד שום דבר.
תחשוב על זה...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לפני מחיקת כונן C, יש שתי פעולות שאפשר לבצע...
1. יש שני סוגים של recovery דרך דיסק ההתקנה של חלונות. הראשון שבהם (מבוצע בשלב מוקדם של ההתקנה, כשנאמר Press R) מאפשר לבצע כמה פקודות תיקון, אחת מהן היא fixboot המתקנת את קבצי ההתקנה של חלונות.
יש גם אחת דרסטית יותר, fixmbr, שעלולה להחמיר את המצב - יש לשקול שימוש בה רק אם fixboot לא עוזר.
2. בנוסף, דרך אותו הממשק, אתה יכול להריץ גם chkdsk /p /r - יעשה סריקה לדיסק הקשיח, וינסה לשחזר סקטורים פגומים.
3. אם אופציה זו לא עוזרת, אפשר להיכנס ל recovery המתקדם יותר, המתקין מחדש את מערכת ההפעלה על זו הקיימת - מאפס הגדרות כמו שפה ושעון אבל שומר מידע קיים.
1. יש שני סוגים של recovery דרך דיסק ההתקנה של חלונות. הראשון שבהם (מבוצע בשלב מוקדם של ההתקנה, כשנאמר Press R) מאפשר לבצע כמה פקודות תיקון, אחת מהן היא fixboot המתקנת את קבצי ההתקנה של חלונות.
יש גם אחת דרסטית יותר, fixmbr, שעלולה להחמיר את המצב - יש לשקול שימוש בה רק אם fixboot לא עוזר.
2. בנוסף, דרך אותו הממשק, אתה יכול להריץ גם chkdsk /p /r - יעשה סריקה לדיסק הקשיח, וינסה לשחזר סקטורים פגומים.
3. אם אופציה זו לא עוזרת, אפשר להיכנס ל recovery המתקדם יותר, המתקין מחדש את מערכת ההפעלה על זו הקיימת - מאפס הגדרות כמו שפה ושעון אבל שומר מידע קיים.
היי קרה לי דבר דומה פעם מה שעשיתי הוא
העלתי עם הדיסק התקנה של ווינדוס אקס פי את הרקוברי קונסול (דוס) ומחקתי את הקובץ boot.ini מ c:\ .
אחרי שתעלה את המחשב הוא ירשום שאין את הקובץ פשוט תעתיק אותו ממחשב אחר עם ווינדוס אקס פי.
בהצלחה.
נ"ב אם המחשב לא עולה במצב של סייף מוד יכול להיות שיש לך וירוס.
העלתי עם הדיסק התקנה של ווינדוס אקס פי את הרקוברי קונסול (דוס) ומחקתי את הקובץ boot.ini מ c:\ .
אחרי שתעלה את המחשב הוא ירשום שאין את הקובץ פשוט תעתיק אותו ממחשב אחר עם ווינדוס אקס פי.
בהצלחה.
נ"ב אם המחשב לא עולה במצב של סייף מוד יכול להיות שיש לך וירוס.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אביב, אחד הדברים שעושה fixbboot שתיארתי קודם הוא החלפת קובץ ה boot.ini בגירסה "נקייה" מדיסק ההתקנה (ממנו מריצים את הRecovery Console).avivv כתב:היי קרה לי דבר דומה פעם מה שעשיתי הוא
בהצלחה.
נ"ב אם המחשב לא עולה במצב של סייף מוד יכול להיות שיש לך וירוס....
הגישה נכונה - אבל יש דרך פשוטה
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
טיפ קטן להבא.. מייד אחרי ההתקנה, לסדר שתיקיות הדיפולט (כלומר DESKTOP/DOCUMENTS/FAVORITES/MUSIC/PICTURES) יהיו בכונן D.. ואז פחות כואב לפרמט את C...
ב XP הכי קל לעשות זאת בעזרת התוכנה TWEAKUI
http://download.microsoft.com/download/ ... ySetup.exe
ב XP הכי קל לעשות זאת בעזרת התוכנה TWEAKUI
http://download.microsoft.com/download/ ... ySetup.exe
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
avivv כתב:אם אני לא טועה F3 עושה התקנה מחדש של הווינדוס ומתקן את הקבצים שנפגמו אתה אמור ללחוץ לפני זה על R.
וד"א אורי שהייתה לי את הבעיה הזו (שנבעה מוירוס) הfixboot לא פתר את הבעיה אלא רק מחיקה של הקובץ boot.ini ....
לגבי ה boot.ini - אוקיי, תודה. טוב לדעת - לא נתקלתי במצב כזה לפני.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
NTLDR זה ה-LOADER.
אתה חייב להתקין מחדש WINDOWS מהדיסק שלו ואז לעשות RECOVERY משם.
אתה חייב להתקין מחדש WINDOWS מהדיסק שלו ואז לעשות RECOVERY משם.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
זה קרה לי לפנ כמה חודשים
לפני פירומטים והתקנות!!!
כמו שהזכירו למעלה
ז כ ר ו נו ת
תוציא אותם
תכניס אחד
לא עזר?