MOON CD1
סוף סוף המערכת מתחילה להוכיח את עצמה. אחרי שכמעט התייאשתי מנסיוני להשיג את הלקטור שיהווה את הנגן, החלטתי לרכוש את הסימאודיו מון סידי1. האודיו פיסיק שלי פשוט התעוררו לחיים!!! ושכני התחיל להעיר לי שהבאסים מפריעים/נשמעים שלא כרגיל... בקיצור הוופרים הצדדיים התחילו לנשום ואיזה צליל... פשוט נהדר!!! יש לי רק שאלה קטנה, בהשוואה לדיוידי שהיה המקור שלי, תמיד עצמת המגבר עמדה בין 40-50. עם MOON CDP1 אני חייב להנמיך ל30. מדוע???
המערכת שלי היום היא
KRELL KAV 400XI
AUDIO PHISIC TEMPO VI
MOON CD1
THORENS TD 166 MK II
CREEK OB 8
SONY DVP 7700
KLIPSCH RS 3
KLIPSCH RC 3
HARMAN KARDON AVR 7000
הקרל מחובר להרמן דרך הפרה אאוט כך שכשאני רוצה לראות את ALLMAN BROTHERS LIVE אני מעביר את הקרל למצב TROUGH ואז הצליל פשוט עובר דרך הקרל לרמקולים. אבל בסטריאו בוב דילן, ג'וני מיטשל, לאונרד כהן פשוט עברו לגןר אצלי בסלון. פשוט אין מילים!!!
המערכת שלי היום היא
KRELL KAV 400XI
AUDIO PHISIC TEMPO VI
MOON CD1
THORENS TD 166 MK II
CREEK OB 8
SONY DVP 7700
KLIPSCH RS 3
KLIPSCH RC 3
HARMAN KARDON AVR 7000
הקרל מחובר להרמן דרך הפרה אאוט כך שכשאני רוצה לראות את ALLMAN BROTHERS LIVE אני מעביר את הקרל למצב TROUGH ואז הצליל פשוט עובר דרך הקרל לרמקולים. אבל בסטריאו בוב דילן, ג'וני מיטשל, לאונרד כהן פשוט עברו לגןר אצלי בסלון. פשוט אין מילים!!!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
אי אפשר.
אין נציגות של החברה בארץ היות והיא דורשת יותר מידיי מאשר יבואן ושוק קטנים יכולים לעמוד בוdj כתב:איפה אפשר לקנות בארץ מוצרים של סימאודיו ?...
ילדיעפים, תודה
האמת היא שאת הלקטור לא שמעתי, אלא שלפי התאורים שקראתי הבנתי שהוא יוכל להתאים לשאר המערכת. היות והדרך היחידה להשיג אותו היה בפניה ישירה למפעל והמחיר שהציעו לא התאימו לי, ירדתי דרגה וקניתי את ה MOON . כמובן שתמיד אחשוב שפיספסתי אלא שכרגע אני ממש נהנה.
צליל פנטסטי ...
לכל האחרים, הנני מתגורר בחו"ל ויש לי כנראה אפשרויות שלא קיימות בארץ אלא שבארץ נראה לי יש היצע לא רע ולפעמים המחירים טובים יותר וכאן אני רוצה להחמיא לסוחרים הקטנים שבאמת אוהבים ויודעים את מקצועם
האמת היא שאת הלקטור לא שמעתי, אלא שלפי התאורים שקראתי הבנתי שהוא יוכל להתאים לשאר המערכת. היות והדרך היחידה להשיג אותו היה בפניה ישירה למפעל והמחיר שהציעו לא התאימו לי, ירדתי דרגה וקניתי את ה MOON . כמובן שתמיד אחשוב שפיספסתי אלא שכרגע אני ממש נהנה.
צליל פנטסטי ...
לכל האחרים, הנני מתגורר בחו"ל ויש לי כנראה אפשרויות שלא קיימות בארץ אלא שבארץ נראה לי יש היצע לא רע ולפעמים המחירים טובים יותר וכאן אני רוצה להחמיא לסוחרים הקטנים שבאמת אוהבים ויודעים את מקצועם
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אם נניח שכל התחום הדינאמי של CD הוא בין 0 ל-1 וולט.bibi50 כתב:אינני מבין, מה אתה מתכוון להגיד במשפט זה ??? אנא עשה מאמץ......
ועכשיו בא CD אחר, שאותו אות מתחלק עכשיו על בין 0-2 וולט.
ברור לך שעכשיו הקדם מגבר צריך להיות על פחות כדי שבסוף תקבל אותה תוצאה?
זכור, הפוטנציומטר הוא רק מנחת. כי מגבר הכח תמיד מגביר מה שנכנס אליו כפול X וזהו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- arama-audio
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 232
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הבהרה
בסיכום מראש עם חברת SIM AUDIO לבין חברת ארמה אודיו לבין מנהל הרכש בחברת גלובל קוואליטי הושגו הדברים הבאים :
ארמה אודיו הנה הנציגה הרשמית והבלעדית ל : הצגה , הדגמה , ומכירה של מוצרי SIM AUDIO בישראל , לרבות סדרת ה MOON שהוזכרה כאן .
גלובל קוואליטי הנה הנציגה למוצרי SIM AUDIO ומוגבלת למכירת תחום הקולנוע הביתי בשילוב בפרוייקטים יוקרתיים בלבד.!
כלומר ולסיכום ,חברת גלובל קוואליטי :
לא מציגה
לא מדגימה ,
לא מפרסמת ,
לא מציגה באתר שלה ,
לא מוכרת מכשירים לאודיופילים
לא מוכרת לבודדים
אלא משלבת הצעת מוצרים רק במקרה של הזמנת פרוייקט יוקרה המשולב בית חכם וקולנוע ביתי !
בברכה
אמיר ארמה
בסיכום מראש עם חברת SIM AUDIO לבין חברת ארמה אודיו לבין מנהל הרכש בחברת גלובל קוואליטי הושגו הדברים הבאים :
ארמה אודיו הנה הנציגה הרשמית והבלעדית ל : הצגה , הדגמה , ומכירה של מוצרי SIM AUDIO בישראל , לרבות סדרת ה MOON שהוזכרה כאן .
גלובל קוואליטי הנה הנציגה למוצרי SIM AUDIO ומוגבלת למכירת תחום הקולנוע הביתי בשילוב בפרוייקטים יוקרתיים בלבד.!
כלומר ולסיכום ,חברת גלובל קוואליטי :
לא מציגה
לא מדגימה ,
לא מפרסמת ,
לא מציגה באתר שלה ,
לא מוכרת מכשירים לאודיופילים
לא מוכרת לבודדים
אלא משלבת הצעת מוצרים רק במקרה של הזמנת פרוייקט יוקרה המשולב בית חכם וקולנוע ביתי !
בברכה
אמיר ארמה
אמיר ארמה יבואן "ארמה אודיו" www.arama-audio.com
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תתחדשbibi50 כתב:סוף סוף המערכת מתחילה להוכיח את עצמה. אחרי שכמעט התייאשתי מנסיוני להשיג את הלקטור שיהווה את הנגן, החלטתי לרכוש את הסימאודיו מון סידי1. האודיו פיסיק שלי פשוט התעוררו לחיים!!! ושכני התחיל להעיר לי שהבאסים מפריעים/נשמעים שלא כרגיל... בקיצור הוופרים הצדדיים התחילו לנשום ואיזה צליל... פשוט נהדר!!! יש לי רק שאלה קטנה, בהשוואה לדיוידי שהיה המקור שלי, תמיד עצמת המגבר עמדה בין 40-50. עם MOON CDP1 אני חייב להנמיך ל30. מדוע???
המערכת שלי היום היא
KRELL KAV 400XI
AUDIO PHISIC TEMPO VI
MOON CD1
THORENS TD 166 MK II
CREEK OB 8
SONY DVP 7700
KLIPSCH RS 3
KLIPSCH RC 3
HARMAN KARDON AVR 7000
הקרל מחובר להרמן דרך הפרה אאוט כך שכשאני רוצה לראות את ALLMAN BROTHERS LIVE אני מעביר את הקרל למצב TROUGH ואז הצליל פשוט עובר דרך הקרל לרמקולים. אבל בסטריאו בוב דילן, ג'וני מיטשל, לאונרד כהן פשוט עברו לגןר אצלי בסלון. פשוט אין מילים!!!...
יפה כתבת.
עכשיו תעשה ניסוי קטן.
תשווה עוצמות ,בעזרת ווליום המגבר שלך, בין נגן ה DVD הישן שלך לבין ה MOON החדש.
תבקש מחבר להחליף לך בניהם, מבלי שאתה יודע מה מנגן כל פעם ותחזור לספר לנו את ההתרשמות .מי יודע אולי תהיינה לך תובנות שונות.