כלל אצבע חדש לגודל המסך
אימצתי כלל אצבע חדש לגודל המסך.
יש לעמוד מול המסך באמצע בדיוק במרחק הצפיה האמיתי בו יותקן בפועל בחדר.
אים לא צריך להזיז את הראש בכדי לראות את המתרחש בצידי המסך אזי הגודל מתאים.
יש לבחור את הגודל הגדול ביותר שעדיין לא גורם לצורך להזיז את ראש או הצוואר על מנת לראות את המיתרחש בצידי המסך.
תתפלאו כמה מאמץ תחסכו וכמה כסף תחסכו שתגלו כי מסך גדול מידי מאמץ את שרירי הצוואר ולא נוח לצפיה לאורך זמן לאחר שההתלהבות מהגודל שוכחת.
בתוכניות ובסרטים צופים בנחת בלי להזיז את הראש כמו לולב כדי לראות את המיתרחש גם בצידי המסך.
ובמיוחד בחדרי שינה הדבר מפר את הרוגע והשלווה ויוצר מתח במקום הנאה.
דן
יש לעמוד מול המסך באמצע בדיוק במרחק הצפיה האמיתי בו יותקן בפועל בחדר.
אים לא צריך להזיז את הראש בכדי לראות את המתרחש בצידי המסך אזי הגודל מתאים.
יש לבחור את הגודל הגדול ביותר שעדיין לא גורם לצורך להזיז את ראש או הצוואר על מנת לראות את המיתרחש בצידי המסך.
תתפלאו כמה מאמץ תחסכו וכמה כסף תחסכו שתגלו כי מסך גדול מידי מאמץ את שרירי הצוואר ולא נוח לצפיה לאורך זמן לאחר שההתלהבות מהגודל שוכחת.
בתוכניות ובסרטים צופים בנחת בלי להזיז את הראש כמו לולב כדי לראות את המיתרחש גם בצידי המסך.
ובמיוחד בחדרי שינה הדבר מפר את הרוגע והשלווה ויוצר מתח במקום הנאה.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
אני מסכים איתך, לסובב את הראש זה גורם לכאב ראש ...
אבל כלל האצבע הזה צריך לשפר אותו ולהוסיף גם:
בנוסף לאי הזזת ראש או צוואר צריך לדאוג גם שלא להזיז את העיניים ימינה או שמאלה
במידה כזו שנרגיש שהופעל לחץ גדול עליהם.
אבל כלל האצבע הזה צריך לשפר אותו ולהוסיף גם:
בנוסף לאי הזזת ראש או צוואר צריך לדאוג גם שלא להזיז את העיניים ימינה או שמאלה
במידה כזו שנרגיש שהופעל לחץ גדול עליהם.
ממש לא תנסה לעמוד או לשבת מול מסך 37 אינץ במרחק של 2.8 מטר וליצפות בסרט מלא ולא צפיה של כמה דקות ותגלה שאתה מוצא את עצמך מתאמץ עים שרירי הצוואר והעיניים להיתמקד בנעשה בקצוות שמאל וימין.
זאת בדיקה לאורך זמן !
ממש כמו היתרשמות מרמקול בחנות לפי עוצמת הבאס (ע.ע. סרווין וגה) לעומת שמיעה בבית (כמה זמן יקח לך לגלות שהבאסים עושים כאב ראש ומישתלטים של שאר הצלילים).
מסך לא אמור להרשים בגודל אלה אמור להיות נעים לצפיה ולא לעייף ולהטריד את הצופה בצפיה ממושכת בגלל גודל שמצריך להפעיל את שרירי העיניים והצוואר ללא הפסקה... שלא לדבר על סינוור מעודף אור במיוחד בחדרים ללא הרבה תאורה בלילה כמו חדר שינה (שמפריע מאוד לבן בת זוג ישנה ובכללי עלול לסנוור ולהאיר את כל החדר).
לפעמים אחרי ההיתלהבות מגודל התמונה מתחילים להבין שהמסך מעייף למרות שקשה להודות בכך במיוחד שעוברים שבועות אחרי הקניה שההיתלהבות הראשונית פגה והחיים האמיתיים נכנסים לשיגרה.
למוכרים הכי קל לידחוף מסכים במידה אחת יותר גדולה ולהגדיל את מחזור המכירה והעמלה.
זאת בדיקה לאורך זמן !
ממש כמו היתרשמות מרמקול בחנות לפי עוצמת הבאס (ע.ע. סרווין וגה) לעומת שמיעה בבית (כמה זמן יקח לך לגלות שהבאסים עושים כאב ראש ומישתלטים של שאר הצלילים).
מסך לא אמור להרשים בגודל אלה אמור להיות נעים לצפיה ולא לעייף ולהטריד את הצופה בצפיה ממושכת בגלל גודל שמצריך להפעיל את שרירי העיניים והצוואר ללא הפסקה... שלא לדבר על סינוור מעודף אור במיוחד בחדרים ללא הרבה תאורה בלילה כמו חדר שינה (שמפריע מאוד לבן בת זוג ישנה ובכללי עלול לסנוור ולהאיר את כל החדר).
לפעמים אחרי ההיתלהבות מגודל התמונה מתחילים להבין שהמסך מעייף למרות שקשה להודות בכך במיוחד שעוברים שבועות אחרי הקניה שההיתלהבות הראשונית פגה והחיים האמיתיים נכנסים לשיגרה.
למוכרים הכי קל לידחוף מסכים במידה אחת יותר גדולה ולהגדיל את מחזור המכירה והעמלה.
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 08/03/2009 21:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
רב סרן-רועי קליין.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני יושב 4.5 מ' (מסתכל על הטניס תוך כדי כתיבת ההודעה) - ואני צופה ככה כשנתיים...
אולי כשעלינו ל114" היה קצת יותר קשה - אבל לא זכור לי כאבי צוואר וכד'.. (אולי זה לא מה שאתם עושים בחדר שינה?)
37" מ2.8 מ'????
אולי כשעלינו ל114" היה קצת יותר קשה - אבל לא זכור לי כאבי צוואר וכד'.. (אולי זה לא מה שאתם עושים בחדר שינה?)
37" מ2.8 מ'????
גודל גדול מידי טוב לקצרי רואי
ולעובדי חברת חשמל שיש להם חשמל חינם ורוצים צריכת חשמל אן סופית... או לאנשים שרוצים להרשים אורחים מיזדמנים לביתם על חשבון ההנאה מהצפיה של מישפחתם.

רב סרן-רועי קליין.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מסך קטן --> מחיר נמוך יותר --> סיכוי גבוה יותר למכירה.guy11 כתב:אני צופה מ 3 מטר ב 42" ולא מזיז שום ראש ולא מתעייף בעיניים בגלל תזוזה.
ודווקא המוכרים תמיד ממליצים על גודל קטן מידי......
אני צופה מ-4.8 במסך 110 אינטש (מקרן) זה ממש לא גדול מדי.
2.5-3 מטר הייתי קונה מינימום 42 אינטש מעל 3 מטר אפשר בלב שקט 50 אינטש.
מעל 4 מטר מגדילים שוב (הבעיה היא הקפיצה במחיר, לכן כדאי ללכת על מקרן)
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
guyezra כתב:מסך קטן --> מחיר נמוך יותר --> סיכוי גבוה יותר למכירה.guy11 כתב:אני צופה מ 3 מטר ב 42" ולא מזיז שום ראש ולא מתעייף בעיניים בגלל תזוזה.
ודווקא המוכרים תמיד ממליצים על גודל קטן מידי......
אני צופה מ-4.8 במסך 110 אינטש (מקרן) זה ממש לא גדול מדי.
2.5-3 מטר הייתי קונה מינימום 42 אינטש מעל 3 מטר אפשר בלב שקט 50 אינטש.
מעל 4 מטר מגדילים שוב (הבעיה היא הקפיצה במחיר, לכן כדאי ללכת על מקרן)...
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
37" 2.8 מטר???
אני עם 42" ממרחק של 2 מטר בערך, בשום סרט לא הייתי צריך להוזיז את הראש בשביל לראות הכל.
אני עם 42" ממרחק של 2 מטר בערך, בשום סרט לא הייתי צריך להוזיז את הראש בשביל לראות הכל.