הxbox360 סוף סוף קיבל שוב פעם טבעת מוות (זה היה צריך להגיע מתישהו) ואני בדילמה אם לקנות חדש או שפשוט לפרוש מעולם הקונסולות עד הדור הבא (שמי יודע מתי יגיע אלינו בכלל).
אני אקנה קונסולה חדשה רק אם אני אהיה בטוח לחלוטין שטבעת המוות לא תחזור על עצמה כי נמאס לי להוציא כסף על הצעצוע הזה.
מישהו יודע מה מצב גירסאת JASPER?
האם גם היא בעייתית במידה מסויימת או שאפשר לומר שבעיית טבעת המוות נפתרה לחלוטין?
אני אשמח אם תוכלו לפתור לי את הדילמה הזאת...
מתלבט האם לקנות xbox360 jasper
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
ואיך אתה רוצה שמישהו ידע את זה? הרי לא מיקרוסופט ולא גוף אחר לא מפרסם שום מידע רישמי על הנושא (כנראה מתביישים) ככה שתשובה חד משמעית לא תקבל מאף אחד, רק ניחושים וויכוחים לרב. ד"א - שך היה פאלקון? כי התווכחו אותי פה לא מעט פעמים שבגירסה הזו "כבר אין RROD". אירוני.
הדרך היחידה לדעת בכלליות היא לחכות 3-4 חודש ולראות אם יש תגובות ברשת מרוכשים שקנו כבר על הבעייה או היעלמותה, הבעייה שגם זה לא וודאי. אני בדילמה כמו שלך ד"א רק שאני עדיין לא רכשתי כי אני יודע שהבעייה עדיין קיימת ואני גם מחכה לראות אם היא נפתרה בג'ספר.
הדרך היחידה לדעת בכלליות היא לחכות 3-4 חודש ולראות אם יש תגובות ברשת מרוכשים שקנו כבר על הבעייה או היעלמותה, הבעייה שגם זה לא וודאי. אני בדילמה כמו שלך ד"א רק שאני עדיין לא רכשתי כי אני יודע שהבעייה עדיין קיימת ואני גם מחכה לראות אם היא נפתרה בג'ספר.