חדש לנושא, מחפש לרכוש טלויזיה חדשה, רוצה סיוע בכיוון
אני מעוניין לרכוש טלויזיה חדשה ומתלבט לגבי טכנולוגיה (plasma vs. lcd) ודגם.
השימוש יהיה בערך 50/50 טלויזיה (YES) וסרטי DVD כאשר אני מתכנן בעתיד הקרוב לרכוש Windows Media Center ואולי גם XBOX 360.
מרחק הצפיה כרגע הוא 1.5 מטר אבל יש סיכוי שהוא יגדל בעתיד ליותר (2.5 מקס')
אשמח לשמוע איזו טכנולוגיה יותר מומלצת לפרופיל שלי, וגם המלצות לגבי דגמים ספציפיים. לגבי תקציב, לא הייתי רוצה להוציא יותר מ- 15K אבל אני יכול להיות גמיש את יש הצדקה להוציא יותר. מניסיון, חשוב לי לרכוש דגמים שהם אולי לא המילה האחרונה אבל גם לא דגמים שכבר לכיוון של להיות מיושנים.
תודה
השימוש יהיה בערך 50/50 טלויזיה (YES) וסרטי DVD כאשר אני מתכנן בעתיד הקרוב לרכוש Windows Media Center ואולי גם XBOX 360.
מרחק הצפיה כרגע הוא 1.5 מטר אבל יש סיכוי שהוא יגדל בעתיד ליותר (2.5 מקס')
אשמח לשמוע איזו טכנולוגיה יותר מומלצת לפרופיל שלי, וגם המלצות לגבי דגמים ספציפיים. לגבי תקציב, לא הייתי רוצה להוציא יותר מ- 15K אבל אני יכול להיות גמיש את יש הצדקה להוציא יותר. מניסיון, חשוב לי לרכוש דגמים שהם אולי לא המילה האחרונה אבל גם לא דגמים שכבר לכיוון של להיות מיושנים.
תודה
זה נראה קצת גדול מידי , כדאי שבכל מקרה תעשה בדיקה חיה בחנות כדי לראות אם זה לא מפריע, לגבי הטושיבה יש את ה WL58 ויש גם את הפיליפס 32PF9830 שאני לא יודע מה מחירה אבל לפי הדגם של ה 37 אינץ היא הכי טובה בקטגוריה ויש גם את הדגמם של שארפ מסידרה G .