פלזמה 50' FHD של היטאצ'י או פנסוניק HD READY
שלום!
אני מעונין לרכוש פלזמה 50' FHD. הבנתי שבתקציב שומד ברשותי (עד 11000ש"ח) אני יכול לקנות את ה- HITACHI P50X01A. מישהו מכיר? האם מומלצת?
תודה מראש
נ.ב:
1. אני צופה בעיקר (80%)- DVD
2. מרחק הצפייה היא 3.60 מטר. האם מסך של 50' לא יהיה גדול מידי?
שאלה נוספת
האם כדאי לשקול לקנות פלזמה אחרת טובה בהרבה (פנסוניק למשל) שאינה FHD. ראוי לציין שאני מתכוון להתחיל בהדרגה להכנס לתחום של הבלו-ריי והטלויזיה שאני קונה עכשיו היא לפחות ל-5 שנים ולכן חשבתי לעשות פשרה מסויימת ולקנות היטאצ'י שהיא אמנם לא מהפלזמות המצטיינות אבל היא בכ"ז FHD
אני מעונין לרכוש פלזמה 50' FHD. הבנתי שבתקציב שומד ברשותי (עד 11000ש"ח) אני יכול לקנות את ה- HITACHI P50X01A. מישהו מכיר? האם מומלצת?
תודה מראש
נ.ב:
1. אני צופה בעיקר (80%)- DVD
2. מרחק הצפייה היא 3.60 מטר. האם מסך של 50' לא יהיה גדול מידי?
שאלה נוספת
האם כדאי לשקול לקנות פלזמה אחרת טובה בהרבה (פנסוניק למשל) שאינה FHD. ראוי לציין שאני מתכוון להתחיל בהדרגה להכנס לתחום של הבלו-ריי והטלויזיה שאני קונה עכשיו היא לפחות ל-5 שנים ולכן חשבתי לעשות פשרה מסויימת ולקנות היטאצ'י שהיא אמנם לא מהפלזמות המצטיינות אבל היא בכ"ז FHD
נערך לאחרונה על ידי elaniad ב 09/03/2009 11:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
היא לא סתמית, אבל אפשר להניח כי אין הרבה אנשים שמכירים את המסך הספציפי. כשאנחנו אומרים רזולוציות מוזרות הכוונה היא לרזולוציות לא סטנדרטיות וזה עושה סימני שאלה. לי באופן אישי מותקנת אחת בחברה בגודל 42 אינץ', אני לא יכול להגיד שרואים שם טוב יותר או פחות מהפנסוניק שלידה. ההעדפה היא ללכת למוכר ולא לחדש.
עצה לי אליך, אני מבין שיש לך מחיר ולכן אתה מתעניין וזה בסדר גמור. כדאי ללכת לחנות ולראות את המסך, אם הוא נראה פחות טוב מדגם שעולה אותו דבר אז יש לך פיתרון.
ממש מומלץ ללכת ולראות. זה עושה סדר בראש.
עצה לי אליך, אני מבין שיש לך מחיר ולכן אתה מתעניין וזה בסדר גמור. כדאי ללכת לחנות ולראות את המסך, אם הוא נראה פחות טוב מדגם שעולה אותו דבר אז יש לך פיתרון.
ממש מומלץ ללכת ולראות. זה עושה סדר בראש.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
היתה כתבה מעניינת במגזין ממון בידיעות אחרונות היום. מצד אחד - המיתון ויעדי המכירות דוחפים את החנויות והיבואנים להוריד מחירים (מגובה מחו"ל) אולם עליית שער הדולר עלולה לדחוף יצרנים להעלות מחירים, מה יבוא קודם ? אי אפשר לדעת. אני משער שתהיה עוד ירידה קלה אבל זהו, לא יותר מזה.
Vocare Ad Regnum