Transporter ועברית
שלום.
אתמול אחרי שעמדתי עשר דקות מול ארון הדיסקים וחיפשתי דיסק כדי לשמוע שיר אחד, החלטתי שהגיעו מים עד נפש. אני רוצה להעביר את כל הדיסקים למחשב ולשמוע אותם מהסלון. חיפשתי וביררתי ומצאתי ש:
- דחיסה Loselss קיימת במגוון צורות. אז יופי, אין איבוד איכות.
- אני לא צריך יותר מחצי טרה-בייט של זכרון עבור כל המוזיקה שיש לי, אז גם בעיית איחסון לא תהיה כשאקנה דיסק חיצוני בכלום כסף.
- רשת אלחוטית כבר יש בבית, אז לא צריך חוטים או רחמנא ליצלן להתקין מחשב נוסף בסלון (הרעיון של HTPC גורם לי לחלחלה).
חיפשתי ברשת, מצאתי את ה-SqueezeBox 3 ואת אחיו הבוגר, ה-Transporter המרשים בחזותו. מה שמביא אותי לכמה שאלות:
1. יש לנו המון דיסקים עבריים. אני הייתי מעדיף לראות את השמות בעברית. איך התמיכה של שני אלה בהצגת שמות בעברית על המכשיר בסלון (בתוכנה שעל המחשב לא סביר שתהיה בעיה)? מצאתי התכתבות באחד הפורומים של לוג'יטק בנושא ונראה כאילו בגירסה כזו או אחרת זה נפתר, אבל האם זה באמת עובד?
2. מי מוכר את הטרנספורטר בארץ? אני לא רוצה להזמין ביבוא אישי מחו"ל, ואז אם יתקלקל להשאר בלי מישהו שיתקן. אני מעדיף לשלם יותר, ושיהיה מי שיתן לי שירות בארץ.
3. כן, עד שלא אשמע לא אדע, אבל בכל זאת. אני יכול לחבר את הטרנספורטר אנלוגית למגבר שלי (הרמן קרדן DPR2005), או לחלופין לחבר את ה-SqueezeBox דיגיטלית לאותו המגבר. הטרנספורטר מספיק איכותי שהוא יהיה עדיף?
תודות.
אתמול אחרי שעמדתי עשר דקות מול ארון הדיסקים וחיפשתי דיסק כדי לשמוע שיר אחד, החלטתי שהגיעו מים עד נפש. אני רוצה להעביר את כל הדיסקים למחשב ולשמוע אותם מהסלון. חיפשתי וביררתי ומצאתי ש:
- דחיסה Loselss קיימת במגוון צורות. אז יופי, אין איבוד איכות.
- אני לא צריך יותר מחצי טרה-בייט של זכרון עבור כל המוזיקה שיש לי, אז גם בעיית איחסון לא תהיה כשאקנה דיסק חיצוני בכלום כסף.
- רשת אלחוטית כבר יש בבית, אז לא צריך חוטים או רחמנא ליצלן להתקין מחשב נוסף בסלון (הרעיון של HTPC גורם לי לחלחלה).
חיפשתי ברשת, מצאתי את ה-SqueezeBox 3 ואת אחיו הבוגר, ה-Transporter המרשים בחזותו. מה שמביא אותי לכמה שאלות:
1. יש לנו המון דיסקים עבריים. אני הייתי מעדיף לראות את השמות בעברית. איך התמיכה של שני אלה בהצגת שמות בעברית על המכשיר בסלון (בתוכנה שעל המחשב לא סביר שתהיה בעיה)? מצאתי התכתבות באחד הפורומים של לוג'יטק בנושא ונראה כאילו בגירסה כזו או אחרת זה נפתר, אבל האם זה באמת עובד?
2. מי מוכר את הטרנספורטר בארץ? אני לא רוצה להזמין ביבוא אישי מחו"ל, ואז אם יתקלקל להשאר בלי מישהו שיתקן. אני מעדיף לשלם יותר, ושיהיה מי שיתן לי שירות בארץ.
3. כן, עד שלא אשמע לא אדע, אבל בכל זאת. אני יכול לחבר את הטרנספורטר אנלוגית למגבר שלי (הרמן קרדן DPR2005), או לחלופין לחבר את ה-SqueezeBox דיגיטלית לאותו המגבר. הטרנספורטר מספיק איכותי שהוא יהיה עדיף?
תודות.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
בזמנו Audio Designs ברשפון מכרו אותו.
סתם שתידע ששירות זה לא עניין של גאוגרפיה: קניתי את הטרנספורטר ישירות מהחברה בחו"ל והוא הגיע תקול - היתה בעיה בתצוגה השמאלית.
הם אמרו שאשלח אליהם והם יטפלו בזה. שאלתי אם אפשר לשלוח על חשבונם ואמרו שכן וכך היה. שלחתי אליהם וזה הגיע אליהם תוך יומיים. אחרי יומיים שלחו אלי חזרה במשלוח על חשבונם שכלל גם שחרור במכס וכל המיסים הדרושים (אם צריך). סה"כ תוך 8 ימים הלוך וחזור המוצר היה אצלי. לכל מייל ושיחה טלפונית ענו מהר. לא נראה לי שמישהוא היה נותן לי בארץ כזה שירות.
סתם שתידע ששירות זה לא עניין של גאוגרפיה: קניתי את הטרנספורטר ישירות מהחברה בחו"ל והוא הגיע תקול - היתה בעיה בתצוגה השמאלית.
הם אמרו שאשלח אליהם והם יטפלו בזה. שאלתי אם אפשר לשלוח על חשבונם ואמרו שכן וכך היה. שלחתי אליהם וזה הגיע אליהם תוך יומיים. אחרי יומיים שלחו אלי חזרה במשלוח על חשבונם שכלל גם שחרור במכס וכל המיסים הדרושים (אם צריך). סה"כ תוך 8 ימים הלוך וחזור המוצר היה אצלי. לכל מייל ושיחה טלפונית ענו מהר. לא נראה לי שמישהוא היה נותן לי בארץ כזה שירות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
gershon17 כתב:אודיו דיזיינז כבר לא מתעסקים בזה עד כמה שהבנתי....
1) עניתי לך בפרטי
2) היה להם מכשיר אחד מתצוגה (נכון לתחילת פברואר)
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא בגלל זה שאלתי. שאלתי כי מן הסתם היבואן של ה-Squeezebox יטה יותר ליבא באופן מסודר גם את ה-Transporter, בעיקר עם תגיע פניה מאנשי האתר שיש להם כמה גולשים שמתעניינים, וחלק שנאלצו להזמין מחו"ל.sam22 כתב:קנה בבזק סטור ברעננה
הם מחזיקים את המלאי
בסביבות 700 ש"ח
אם אתה עם בית גדול ושומע בכמה חדרים ממליץ לך לקנות יותר מאחד
נחמד איך הם עובדים יחד...
- michael123
- חבר מכור קשה

לא
למעשה, גם בארה"ב הצוות שמטפל ב-transporter זה עדיין SlimDevices
אם Logitech היו קונים אותם לפני 3 שנים, אז Transporter לא היה קיים בכלל
מה בעיה לקנות בחו"ל?
למעשה, גם בארה"ב הצוות שמטפל ב-transporter זה עדיין SlimDevices
אם Logitech היו קונים אותם לפני 3 שנים, אז Transporter לא היה קיים בכלל
מה בעיה לקנות בחו"ל?
אני מעדיף לא לקנות בחו"ל מכשיר שיעלה במקרה הטוב 10,000 ש"ח (כולל מע"מ ומכס), בלי שיש לי מישהו בארץ שידע לתקן אותו אם יתקלקל. עם המזל שלי עם מכשירי חשמל ומכוניות, הוא יתקלקל מדי פעם, ואני אצטרך כל פעם לטרוח לשלוח אותו לחו"ל.
אני מעדיף לא לעשות את זה, ולהסתפק בפתרון פחות טוב (Squeezebox 3 שיחובר דיגיטלית למגבר שלי, בהנחה שהוא ידע לעשות עבודה מספיק טובה, גם אם לא טובה כמו הטרנספורטר). זה לא שעכשיו יש לי נגן CD יעודי, יש לי את ה-Denon 1910 שמחובר אנלוגית למגבר (Harman/Kardon DPR 2005). אני אנסה לשמוע כמה דיסקים דרך החיבור הדיגיטלי, אם זה מספיק טוב - גם ה-Squeezebox 3 יהיה מספיק טוב. ואם פעם ארצה לשפר ועדיין לא יביאו את הטרנספורטר, הבנתי שמוכרים DAC-ים חיצוניים. או שכבר אתקין HTPC...
אני מעדיף לא לעשות את זה, ולהסתפק בפתרון פחות טוב (Squeezebox 3 שיחובר דיגיטלית למגבר שלי, בהנחה שהוא ידע לעשות עבודה מספיק טובה, גם אם לא טובה כמו הטרנספורטר). זה לא שעכשיו יש לי נגן CD יעודי, יש לי את ה-Denon 1910 שמחובר אנלוגית למגבר (Harman/Kardon DPR 2005). אני אנסה לשמוע כמה דיסקים דרך החיבור הדיגיטלי, אם זה מספיק טוב - גם ה-Squeezebox 3 יהיה מספיק טוב. ואם פעם ארצה לשפר ועדיין לא יביאו את הטרנספורטר, הבנתי שמוכרים DAC-ים חיצוניים. או שכבר אתקין HTPC...
- michael123
- חבר מכור קשה

צריך לחפש הזדמנויות.אני מעדיף לא לקנות בחו"ל מכשיר שיעלה במקרה הטוב 10,000 ש"ח (כולל מע"מ ומכס), בלי שיש לי מישהו בארץ שידע לתקן אותו אם יתקלקל. עם המזל שלי עם מכשירי חשמל ומכוניות, הוא יתקלקל מדי פעם, ואני אצטרך כל פעם לטרוח לשלוח אותו לחו"ל....
שלי (חדש לחלוטין) עלה 6500 עם כל המיסים ומשלוח.
זה היה המסלול שלי.. הודות ל-sam22 נכנסתי לעולם הנפלא של ה-SqueezeCenter, אפילו קניתי תוכנה ל-9600 (שלט פרונטו)אני מעדיף לא לעשות את זה, ולהסתפק בפתרון פחות טוב (Squeezebox 3 שיחובר דיגיטלית למגבר שלי, בהנחה שהוא ידע לעשות עבודה מספיק טובה, גם אם לא טובה כמו הטרנספורטר). זה לא שעכשיו יש לי נגן CD יעודי, יש לי את ה-Denon 1910 שמחובר אנלוגית למגבר (Harman/Kardon DPR 2005). אני אנסה לשמוע כמה דיסקים דרך החיבור הדיגיטלי, אם זה מספיק טוב - גם ה-Squeezebox 3 יהיה מספיק טוב. ואם פעם ארצה לשפר ועדיין לא יביאו את הטרנספורטר, הבנתי שמוכרים DAC-ים חיצוניים. או שכבר אתקין HTPC......
אבל SB3 לא מטפל בקבצים עם קצב דגימה גבוה, וחוץ מזה גם לא נראה מספיק רציני בסטאנד אצלי.. אז הוא עובר לחדר שינה
לא בדקתי על רבצים הרגילים, אבל בקבצים 88.2/96/192KHZ בוודאי כי יש הבדלאני לא אמור להרגיש שום הבדל בין המצב כרגע לבין Squeezebox3 שמחובר דיגיטלית...
נערך לאחרונה על ידי michael123 ב 10/03/2009 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לפי רוב האנשים, אין הבדל כשהוא משמש כטרנספורט בלבד.
ה SB3 מטפל בעד 24BIT בקצב 48KHZ, שזה נותן לך די הרבה אופציות
בקניית קבצי מוזיקה ברז' גבוהה.
ה SB3 מטפל בעד 24BIT בקצב 48KHZ, שזה נותן לך די הרבה אופציות
בקניית קבצי מוזיקה ברז' גבוהה.
נערך לאחרונה על ידי איתי_הגיתי ב 10/03/2009 22:21, נערך פעם 1 בסך הכל.