תגובות לביקורת רמקולים SOLO-7C (T9) STEREO AMPLIFIED SPEAKER
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תודה רבה על הביקורת! אכן מעניין, נראים רמקולים לא רעים בכלל, אבל עולה השאלה (ומרטין - כנראה שתוכל לענות עליה
) -
כרמקולים למחשב, מניסיונך עם T-amp, לא עדיף המגברון ושני רמקולים יד שנייה (בפרמטרים מתאימים), סטאפ שיעלה כנראה בערך אותו דבר?
כרמקולים למחשב, מניסיונך עם T-amp, לא עדיף המגברון ושני רמקולים יד שנייה (בפרמטרים מתאימים), סטאפ שיעלה כנראה בערך אותו דבר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
עם ה T-Amp אתה מוגבל בהתאמת הרמקולים אשר ישודכו אליו ובכל אופן - כל מקרה לגופו מבחינת איזוהי התוצאה העדיפה, SOLO-7C או T-Amp עם זוג מדפיים.
אל תשכח כי כאן אתה מקבל רמקולים עם הגברה אשר אופטימלית עבורם וגם שלט אשר חשוב בתצורות אליהן מיועד זוג ה SOLO-7C.
chalmh,
יופי של ביקורת
אהבתי את שילוב המדידות, זוהי בהחלט זוית ראייה אובייקטיבית נוספת אשר תמיד הכרחית בביקורות על רמקולים.
אל תשכח כי כאן אתה מקבל רמקולים עם הגברה אשר אופטימלית עבורם וגם שלט אשר חשוב בתצורות אליהן מיועד זוג ה SOLO-7C.
chalmh,
יופי של ביקורת
אהבתי את שילוב המדידות, זוהי בהחלט זוית ראייה אובייקטיבית נוספת אשר תמיד הכרחית בביקורות על רמקולים.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
כל הכבוד על ההשקעה והרצון הטוב אבל הממצאים בסקירה לדעתי לא משקפים כלל את התנהגות הרמקול . סביבת ההאזנה והבדיקה בהתייחס לתמונות היא לא אידאלית לתוצאות שעליהן אפשר יהיה להסתמך . ההצבה קרובה מידי ויכולה לגרום לשינויי מופע כתוצאה מחפיפה של תדרים נמוכים וגבוהים , המפתח בין שניהם קטן מידי ועלול לעוות את תמונת הסטריאו הכללית והדבר החשוב ביותר , אקוסטיקה שלא קיימת כלל .
תוצאות שעליהן אפשר יהיה להסתמך יהיו רלוונטיות בסביבה שמטופלת אקוסטית ותוכל לשקף את התנהגות הרמקול בלבד ללא השפעה של משתנים אחרים שנובעים מהחדר.
נקודה למחשבה , מבחינה אקוסטית תמיד תמיד תמיד הרמקול עם ההגברה ישמע שונה מהשני.
תוצאות שעליהן אפשר יהיה להסתמך יהיו רלוונטיות בסביבה שמטופלת אקוסטית ותוכל לשקף את התנהגות הרמקול בלבד ללא השפעה של משתנים אחרים שנובעים מהחדר.
נקודה למחשבה , מבחינה אקוסטית תמיד תמיד תמיד הרמקול עם ההגברה ישמע שונה מהשני.
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נדיר למצוא סביבה ביתית אשר מטופלת אקוסטית בצורה נאותה, לפיכך תנאי הבדיקה כפי שהתקיימו משקפות בצורה דומה את האופן בו יתנהגו הרמקולים בסביבה של רוכש ממוצע.
אין ספק כי בחינה של הרמקולים בסביבה אקוסטית מטופחת תניב תוצאות טובות יותר, אך כפי שנאמר, זוהי לרוב סביבה לא מציאותית.
אין ספק כי בחינה של הרמקולים בסביבה אקוסטית מטופחת תניב תוצאות טובות יותר, אך כפי שנאמר, זוהי לרוב סביבה לא מציאותית.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
הרמקולים מיועדים לשימוש בסביבת מולטימדיה ובנפחי חדר לא גדולים בשל ההספק היחסית נמוך והנצילות הנמוכה יחסית של הרמקולים. הייתי עושה אנלוגיה "פרועה" למערכת ברכב מכיוון שההספקים ונציות הרמקולים דומה מאוד. אני לא אתפלא אם המגבר המובנה הוא העתק מדויק של מגבר במערת רדיו לרכב (55W לערוץ).
לדעתי המדידות כן משקפות את מה שהיצרן מתחייב עליו. אני גם הפחתתי את השפעות האקוסטיקה בחדר ע"י הצבה די קרובה של ה-SPL METER בקדמת הרמקול.
שורה תחתונה, עד שלא שומעים אותם בסביבה הנתונה (אצל כל אחד ואחד) אי אפשר לנבא כיצד הם יישמעו. כפי שכתבתי, בנפחי חדר גדולים יותר "הצליל הולך לאיבוד" במידה ניכרת לעומת נפחי חדר קטנים יותר. לדעתי הם גם מתאימים למשרד אם יש כמובן מקום.
לדעתי המדידות כן משקפות את מה שהיצרן מתחייב עליו. אני גם הפחתתי את השפעות האקוסטיקה בחדר ע"י הצבה די קרובה של ה-SPL METER בקדמת הרמקול.
שורה תחתונה, עד שלא שומעים אותם בסביבה הנתונה (אצל כל אחד ואחד) אי אפשר לנבא כיצד הם יישמעו. כפי שכתבתי, בנפחי חדר גדולים יותר "הצליל הולך לאיבוד" במידה ניכרת לעומת נפחי חדר קטנים יותר. לדעתי הם גם מתאימים למשרד אם יש כמובן מקום.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

ממש לא , נתחיל בזה שלפחות ההצבה אמורה להיות אידאלית ונכונה וגם ללא טיפול אקוסטי ניתן למצוא את ה sweet spot של כול זוג רמקולים .נדיר למצוא סביבה ביתית אשר מטופלת אקוסטית בצורה נאותה,...
אם כך אז ה"סקירה" היא בגדר חוות דעת אישית ולא סקירה שמשקפת את ביצועי הרמקול.לפיכך תנאי הבדיקה כפי שהתקיימו משקפות בצורה דומה את האופן בו יתנהגו הרמקולים בסביבה של רוכש ממוצע...
סקירה יפה
כשראיתי את התמונות אמרתי לעצמי, פויי זה נראה זול, עד שקלטתי את המחיר 
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
סקירה מצויינת.
מעניין ובא בדיוק בזמן, כי אני מחפש רמקולים חדשים למשרד.
מעניין איך נשמע הדגם הקטן יותר. הרמקולים האלה פשוט ענקיים ואי אפשר לשים אותם על השולחן...
אגב, כמעט קניתי את ה-audioengine A2 אך הופסק היבוא שלהם לארץ.
מעניין איך הם מול ה-SOLO.
מישהו שמע?
מעניין ובא בדיוק בזמן, כי אני מחפש רמקולים חדשים למשרד.
מעניין איך נשמע הדגם הקטן יותר. הרמקולים האלה פשוט ענקיים ואי אפשר לשים אותם על השולחן...
אגב, כמעט קניתי את ה-audioengine A2 אך הופסק היבוא שלהם לארץ.
מעניין איך הם מול ה-SOLO.
מישהו שמע?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Analizer,
כפי שרשמתי מוקדם יותר, הרמקולים נבחנו בסביבה ביתית ממוצעת, כזאת אשר נפוצה אצל רובנו. ביקורת של כל מוצר בעולם הינה סובייקטיבית במידה מסויימת ולכן אנחנו משלבים גם מדידות על מנת להציג גם נקודת מבט ללא משוא פנים. אם תשים לב, chalmh הזכיר לפני כן כי המדידות נעשו ממרחק קצר על מנת להעלים עד כמה שניתן את השפעות החדר.
כפי שרשמתי מוקדם יותר, הרמקולים נבחנו בסביבה ביתית ממוצעת, כזאת אשר נפוצה אצל רובנו. ביקורת של כל מוצר בעולם הינה סובייקטיבית במידה מסויימת ולכן אנחנו משלבים גם מדידות על מנת להציג גם נקודת מבט ללא משוא פנים. אם תשים לב, chalmh הזכיר לפני כן כי המדידות נעשו ממרחק קצר על מנת להעלים עד כמה שניתן את השפעות החדר.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

מה שגרם לספק בתוצאה שהציג גרף המדידה בתחומים שבין 5 ל 10 Khz .אם תשים לב, chalmh הזכיר לפני כן כי המדידות נעשו ממרחק קצר על מנת להעלים עד כמה שניתן את השפעות החדר....
בכל אופן אתה לא יורד לסוף דעתי בנושא ואין לי כוונה להכנס להסברים נוספים .
אני מכבד ומעריך את הזמן וההשקעה של כותב הסקירה בלי כול קשר לדברים שנכתבו
אבל אני עדיין חושב ש "סקירה" או שמבצעים כמו שצריך או שלא מבצעים כלל אחרת זו אינה סקירה. מטרת הסקירה היא להיות אובייקטיבית ומשקפת את יכולות המוצר שנסקר בתנאים שיאפשרו להפיק מהמוצר את מירב הביצועים עם מינימום תופעות לוואי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תודה על הסקירה, הרמקול נראה מצויין ביחס למחירו (1000 ש"ח, מתחרה בצעצועים מפלסטיק שקוף שמוכרים בחנויות מחשבים...)
אבל, הם ענקיים פיסית, ממש מתבקש לשים אותם על הרצפה. איזה שולחן מחשב יכול לאכלס אותם ?
שורה תחתונה, מחיר פצצה.
אבל, הם ענקיים פיסית, ממש מתבקש לשים אותם על הרצפה. איזה שולחן מחשב יכול לאכלס אותם ?
שורה תחתונה, מחיר פצצה.
chalmh
תודה על הסקירה והבדיקות.
לא ידעתי שיש רמקולים בסגנון סלוני גם למחשב. לפי הסקירה הם נשמעים די טוב יחסית למערך סטנדרטי של רמקולים למחשב.
אם הבנתי נכון, ההדגשה הטבעית של התדר הגבוה לא מקלקלת את איזון הצליל ואולי אפילו משפרת.
למערכת מחשב אנחנו משתדלים בדרך כלל לחבר רמקולים קטנים ונוצר לי הרושם מהסקירה שהחיסרון היחידי של רמקול זה הוא הגודל שלו
.
תודה על הסקירה והבדיקות.
לא ידעתי שיש רמקולים בסגנון סלוני גם למחשב. לפי הסקירה הם נשמעים די טוב יחסית למערך סטנדרטי של רמקולים למחשב.
אם הבנתי נכון, ההדגשה הטבעית של התדר הגבוה לא מקלקלת את איזון הצליל ואולי אפילו משפרת.
למערכת מחשב אנחנו משתדלים בדרך כלל לחבר רמקולים קטנים ונוצר לי הרושם מהסקירה שהחיסרון היחידי של רמקול זה הוא הגודל שלו
מוטי
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
מוטי,
אני נהניתי מהרמקולים כשבחנתי אותם. נכון הגודל קצת בעייתי אבל אני לא רואה בעיה להשתמש בהם כרמקולים רצפתיים. הרמקול מפיק גבוהים בצורה טובה מאוד מה גם שישנה שליטה בבקרת ה-TREBLE. נראה לי שמר לארסן הפיק מהם את המקסימום והצליח. הוא כנראה יודע משהו בתורת הרמקולים. חבל רק שאין אופציה לעקוף את ההגברה הפנימית ולחבר למגבר חיצוני. אני לא ציינתי את זה כחסרון מכיוון שאלו רמקולים למולטימדיה (בעיקר).
אני נהניתי מהרמקולים כשבחנתי אותם. נכון הגודל קצת בעייתי אבל אני לא רואה בעיה להשתמש בהם כרמקולים רצפתיים. הרמקול מפיק גבוהים בצורה טובה מאוד מה גם שישנה שליטה בבקרת ה-TREBLE. נראה לי שמר לארסן הפיק מהם את המקסימום והצליח. הוא כנראה יודע משהו בתורת הרמקולים. חבל רק שאין אופציה לעקוף את ההגברה הפנימית ולחבר למגבר חיצוני. אני לא ציינתי את זה כחסרון מכיוון שאלו רמקולים למולטימדיה (בעיקר).
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
יש את הדגם SOLO 6 שניתן לשים גם על שולחן מחשב,motico כתב:chalmh
תודה על הסקירה והבדיקות.
למערכת מחשב אנחנו משתדלים בדרך כלל לחבר רמקולים קטנים ונוצר לי הרושם מהסקירה שהחיסרון היחידי של רמקול זה הוא הגודל שלו.
...
אמור להיות דיי דומה לדגם SOLO7 מבחינת סאונד, חוץ מיכולות הבאס.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים