Sony PS3 - כנגן BD
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
החלטתי לרכוש קונסולת משחקים, וההתלבטות לא פשוטה,
האם XBOX Elite או SONY PS3.
אני בהחלט מייעד את הקונסולה בעיקר למשחקים, אך קשה לי להתעלם מאחד היתרונות הבולטים של ה- PS3, כבעל יכולת ניגון כותרי BD.
לכל אחת מהקונסולות יתרונות וחסרונות, אך הייתי רוצה לשמוע מכם, איך אתם רואים את הצורך בשנים הקורובות בנגן כותרי BD ייעודי, מבחינת הכיוון שהשוק הולך לקראתו.
בתגובתכם, קחו בחשבון כי ברשותי TVIX 6500 לניגון תכני HD.
האם במצב זה, עליי להשאיר ל- TVIX את ניגון התכנים, ולהוציא את כונן ה- BD של ה- PS3 מהמשוואה, או שמא לוותר על אפשרות של ניגון כותרי BD יהיה לוקסוס גדול מדי, על אף שיש לי את ה- TVIX.
אשמח לקרוא את דעותיכם.
החלטתי לרכוש קונסולת משחקים, וההתלבטות לא פשוטה,
האם XBOX Elite או SONY PS3.
אני בהחלט מייעד את הקונסולה בעיקר למשחקים, אך קשה לי להתעלם מאחד היתרונות הבולטים של ה- PS3, כבעל יכולת ניגון כותרי BD.
לכל אחת מהקונסולות יתרונות וחסרונות, אך הייתי רוצה לשמוע מכם, איך אתם רואים את הצורך בשנים הקורובות בנגן כותרי BD ייעודי, מבחינת הכיוון שהשוק הולך לקראתו.
בתגובתכם, קחו בחשבון כי ברשותי TVIX 6500 לניגון תכני HD.
האם במצב זה, עליי להשאיר ל- TVIX את ניגון התכנים, ולהוציא את כונן ה- BD של ה- PS3 מהמשוואה, או שמא לוותר על אפשרות של ניגון כותרי BD יהיה לוקסוס גדול מדי, על אף שיש לי את ה- TVIX.
אשמח לקרוא את דעותיכם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
גם אם לא לקנות - אז ללכת להשכיר...
אם אתה לא נוהג לא להשכיר (בימי הDVD) ולא לקנות - אין ממש טעם.
אם אתה לא נוהג לא להשכיר (בימי הDVD) ולא לקנות - אין ממש טעם.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
lawpower כתב:גם אם לא לקנות - אז ללכת להשכיר...
אם אתה לא נוהג לא להשכיר (בימי הDVD) ולא לקנות - אין ממש טעם....
בדיוק. אם אתה לא רוכש/שוכר תכנים מקוריים כל נושא ה PS3 כנגן BD יורד מהמשוואה, לא?
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

תודה..
בימי ה- DVD, ועוד לפני שהיה לי Streamer, אכן הייתי משכיר כותרים.
היום, בעידן ה- Streamer, אני כבר לא פוקד את הספרייה, בטח שלא רוכש כותרים.
בסופו של יום, ההתלבטות הגדולה מבחינתי היא האם לוותר על נגן BD מובנה בקונסולה, לטובת קונסולה התומכת במשחקים פרוצים. בינתיים, המגמה היא ללכת על ה- XBOX, ולוותר על ה- BD.
אני יודע שחלקכם לא בעד הפיראטיות, אבל זה ויכוח לשרשור אחר.
האמת, ממש לא קל להחליט, וככל שאני קורא ונובר בשרשורים, אני נכנס לפלונטר יותר גדול.
פתאום גיליתי שבכלל עניין הכדאיות לפריצת ה- XBOX ב- סימן שאלה, (חסימה ע"י MICROSOFT למשחקי Online וכאלה..)
אגב, מישהו יכול לתת תמונה עדכנית לגבי אמינות ה- XBOX ?הבנתי שהיו בעיות עם סדרה מסויימת. האם זה מאחורינו?
תודה על העזרה.
בימי ה- DVD, ועוד לפני שהיה לי Streamer, אכן הייתי משכיר כותרים.
היום, בעידן ה- Streamer, אני כבר לא פוקד את הספרייה, בטח שלא רוכש כותרים.
בסופו של יום, ההתלבטות הגדולה מבחינתי היא האם לוותר על נגן BD מובנה בקונסולה, לטובת קונסולה התומכת במשחקים פרוצים. בינתיים, המגמה היא ללכת על ה- XBOX, ולוותר על ה- BD.
אני יודע שחלקכם לא בעד הפיראטיות, אבל זה ויכוח לשרשור אחר.
האמת, ממש לא קל להחליט, וככל שאני קורא ונובר בשרשורים, אני נכנס לפלונטר יותר גדול.
פתאום גיליתי שבכלל עניין הכדאיות לפריצת ה- XBOX ב- סימן שאלה, (חסימה ע"י MICROSOFT למשחקי Online וכאלה..)
אגב, מישהו יכול לתת תמונה עדכנית לגבי אמינות ה- XBOX ?הבנתי שהיו בעיות עם סדרה מסויימת. האם זה מאחורינו?
תודה על העזרה.
- Huber
- חבר במועדון HT

שוב, אם אתה לא מתכוון לרכוש/לשכור סרטים - למה אתה צריך כונן BD?!
קונסולה היום בוחרים בעיקר עפ"י המשחקים האקסלוסיביים השייכים לה, כל שאר ה"מסביב" זה סתם וויכוח עקר. אם אתה לא מתכוון לרכוש משחקים תוריד את ה PS3 מהרשימה - פשוט.
קונסולה היום בוחרים בעיקר עפ"י המשחקים האקסלוסיביים השייכים לה, כל שאר ה"מסביב" זה סתם וויכוח עקר. אם אתה לא מתכוון לרכוש משחקים תוריד את ה PS3 מהרשימה - פשוט.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

HuberHuber כתב:שוב, אם אתה לא מתכוון לרכוש/לשכור סרטים - למה אתה צריך כונן BD?!
קונסולה היום בוחרים בעיקר עפ"י המשחקים האקסלוסיביים השייכים לה, כל שאר ה"מסביב" זה סתם וויכוח עקר. אם אתה לא מתכוון לרכוש משחקים תוריד את ה PS3 מהרשימה - פשוט....
OK, בקטע הזה השתכנעתי.
אין מניח שאין צורך להחזיק בנגן, רק כדי להגיד שיש לי אחד כזה..
תודה!!
אפשר ברשותך,ברשותכם, לעבור הלאה בהתלבטות..?
1.בנושא האמינות, האם ה- XBOX 360 Elite בגרסתה הנוכחית, אמורה לעשות בעיות, כפי שקראתי?
2. האם הבעיות הללו קשורות לפריצה שבוצעה בקונסולות, או שאין קשר?
3. יהיה נכון להגיד שלכל קונסולה יש את הייחודיות שלה מבחינת משחקים כאלה ואחרים, ושאין פה ממש מנצח בקטע הזה..?
- Huber
- חבר במועדון HT

1. מיקרוסופט לא משחררת מידע רישמי ככה שאף פעם לא נדע בוודאות, אבל מדיווחים ברשת נראה כי הבעייה לא נעלמה לחלוטין, אולי השתפרה בכמות אבל עדיין קיימת (אני מניח שאתה מדבר על ה RROD). אני אישית מחכה לראות מה נסגר עם הג'ספר, האם הוא פתר סופסוף את הבעייה, אם כן (ואת זה נדע עוד כמה חודשים) אני כנראה אצרף גם XBOX ל PS3.
2. הפריצה קשורה אך ורק (למיטב ידיעתי) ל BAN שסביר להניח שתקבל משירותי ה LIVE, מה שמנטרל את אחת האופציות היותר מעניינות בקונסולה.
3. בהחלט. יש משחקים ב XBOX שהייתי רוצה לשחק (כגון HALO) ולא אוכל אבל יש הרבה משחקים ב PS3 ששיחקתי ובדיעבד אני מבין שטוב שהיה לי את האופציה (ע"ע UNCHRTED, LBP, KILZONE2 ועוד - הרשימה ארוכה). חפש בגוגל את האקסלוסיביים של שתי הקונסולות ותראה איזה יותר פונים אליך.
2. הפריצה קשורה אך ורק (למיטב ידיעתי) ל BAN שסביר להניח שתקבל משירותי ה LIVE, מה שמנטרל את אחת האופציות היותר מעניינות בקונסולה.
3. בהחלט. יש משחקים ב XBOX שהייתי רוצה לשחק (כגון HALO) ולא אוכל אבל יש הרבה משחקים ב PS3 ששיחקתי ובדיעבד אני מבין שטוב שהיה לי את האופציה (ע"ע UNCHRTED, LBP, KILZONE2 ועוד - הרשימה ארוכה). חפש בגוגל את האקסלוסיביים של שתי הקונסולות ותראה איזה יותר פונים אליך.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע - אני חושב שהיתרונות של הPS3 הם כמה
א. המכשיר מתוכנן בצורה כזו שימשיך להיות רלבנטי למשך שנים (עדיין לא מנצלים את מלוא היכולת שלו, ור' PS2 - שעדיין מקבל משחקים!)
ב. ONLINE - בPS3 חינם - בXBOX בתשלום.
ג. גם אם לא תשתמש באופן רגיל - יש מצב שכן תשתמש בעתיד בBD - כשזה יהיה זמין בבלוקבאסטר ו/או מקומות אחרים.
ד. - גם אם נפתרו הבעיות של הXBOX ברמה כזו או אחרת - כמות הבעיות של הPS3 - נראית אפסית לידם.
א. המכשיר מתוכנן בצורה כזו שימשיך להיות רלבנטי למשך שנים (עדיין לא מנצלים את מלוא היכולת שלו, ור' PS2 - שעדיין מקבל משחקים!)
ב. ONLINE - בPS3 חינם - בXBOX בתשלום.
ג. גם אם לא תשתמש באופן רגיל - יש מצב שכן תשתמש בעתיד בBD - כשזה יהיה זמין בבלוקבאסטר ו/או מקומות אחרים.
ד. - גם אם נפתרו הבעיות של הXBOX ברמה כזו או אחרת - כמות הבעיות של הPS3 - נראית אפסית לידם.
1.יש פה מישהו בלוחות שמוכר את הXBOX שלו לטענטו מכיוון שהוא ניסה לפרוץ אותה והיא ננעלה לגמרי(!)
2.קח בחשבון גם שאחוז עצום ממשחקי הקונסולות הוא FPSים ומשחקי פעולה כך שאם אתה בונה על סימולציות , אסטרטגיה וכו'
תשכח מזה ( לתהדמתי גיליתי לאחרונה שאנשים לא יודעים את זה
)
3.אם אתה מתכנן לשחק באינטרנט אז גם אם תקנה XBOX תהיה חייב משחקים מקוריים ויותר מזה , אסור לך בכלל לפרוץ את הקונסולה , כי הם מזהים קונסולה פרוצה ולא משחק פרוץ.
2.קח בחשבון גם שאחוז עצום ממשחקי הקונסולות הוא FPSים ומשחקי פעולה כך שאם אתה בונה על סימולציות , אסטרטגיה וכו'
תשכח מזה ( לתהדמתי גיליתי לאחרונה שאנשים לא יודעים את זה
3.אם אתה מתכנן לשחק באינטרנט אז גם אם תקנה XBOX תהיה חייב משחקים מקוריים ויותר מזה , אסור לך בכלל לפרוץ את הקונסולה , כי הם מזהים קונסולה פרוצה ולא משחק פרוץ.
- Huber
- חבר במועדון HT

אוריאל - הדבר היחיד שחסר בקונסולות זה TRS/אסטרטגיה ולמען האמת גם מזה יש כבר 2-3 משחקים שיצאו/יוצאים:
http://www.hometheater.co.il/vt79229.RE ... 7%9C%D7%94
מצד שני יש ה מ ו ן סוגי משחק ים שלא יוצאים בכלל או כמעט ולא תראה ב PC כגון משחקי פלטפורמה (כדגומת LBP או RATCHET AND CLANK) או משחקי מכות (כדוגמאת TAKKEN ודומיו) וגם משחקים שיוצאים לכל הפלטפורמות כיום רובם יוצאים קודם ל PS3/XBOX ורק אחרי כחצי שנה עד שנה ל PC ולרב כפורט עם מלא בעיות (ע"ע GTAIV).
http://www.hometheater.co.il/vt79229.RE ... 7%9C%D7%94
מצד שני יש ה מ ו ן סוגי משחק ים שלא יוצאים בכלל או כמעט ולא תראה ב PC כגון משחקי פלטפורמה (כדגומת LBP או RATCHET AND CLANK) או משחקי מכות (כדוגמאת TAKKEN ודומיו) וגם משחקים שיוצאים לכל הפלטפורמות כיום רובם יוצאים קודם ל PS3/XBOX ורק אחרי כחצי שנה עד שנה ל PC ולרב כפורט עם מלא בעיות (ע"ע GTAIV).
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

תודה.
זו דילמה לא קטנה...
כשאני כבר נוטה לוותר על ה-BD וללכת על ה- XBOX, אז עולה עניין האמינות שלה, במקביל לעובדה שכראה אקבל BAN ואפסיד את יכולות משחקי הרשת, כך שאולי כדאי בכלל לוותר על נושא הפריצה.
מצד שני, הסכומים למשחק בארץ הם פשוט אסטרונומים.
מישהו יכול להגיד מהי עלות משחק חדש ואטרקטיבי, PS3/Xbox, להזמנה דרך אתרים בחו"ל?
קשה, קשה...
זו דילמה לא קטנה...
כשאני כבר נוטה לוותר על ה-BD וללכת על ה- XBOX, אז עולה עניין האמינות שלה, במקביל לעובדה שכראה אקבל BAN ואפסיד את יכולות משחקי הרשת, כך שאולי כדאי בכלל לוותר על נושא הפריצה.
קשה, קשה...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
איזה כיף שיש אותנו... משחקים בחו"ל עולים בין 180-250 שקלים, כולל משלוח. יש מגוון אתרים להזמנה ששולחים לישראל. יש מגוון יפה של החלפות בחלק מהחנויות.Giliboy כתב:תודה.
זו דילמה לא קטנה...
קשה, קשה......
יש פורומי החלפות משחקים לסוני 3 (כי לא כל משחק הוא פנינה...). אפרופו - יש לנו כאן משהו דומה ?
לא נראה לי שהאנשים שנמצאים בפורום הזה רוכשים משחקים מחניות בארץ.
ניתן להזמין ממספר אתרים ברשת (די אמינים- ראה תגובות בנושא אפשהו בפורום ) במחיר של בין 200-260 ש"ח כולל משלוח עד הבית. זמן המשלוח (אם אין בעיות במכס) נע בין 4 ימים לשבועיים. לגבי מחירים בארץ אני חושב שהם נעים באזור ה-400 ש"ח (אל תתפוס אותי במילה).
בהצלחה...
נ.ב: ששכחת לקחת בחשבון את עיניין העיצוב...ה-PS3 פשוט יותר משתלב בסלון...
ניתן להזמין ממספר אתרים ברשת (די אמינים- ראה תגובות בנושא אפשהו בפורום ) במחיר של בין 200-260 ש"ח כולל משלוח עד הבית. זמן המשלוח (אם אין בעיות במכס) נע בין 4 ימים לשבועיים. לגבי מחירים בארץ אני חושב שהם נעים באזור ה-400 ש"ח (אל תתפוס אותי במילה).
בהצלחה...
נ.ב: ששכחת לקחת בחשבון את עיניין העיצוב...ה-PS3 פשוט יותר משתלב בסלון...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא ממש. אצלי PS3 די בולט.. צורתה של הקוסולה מאוד לא סטנדרטיתmikyt12 כתב:נ.ב: ששכחת לקחת בחשבון את עיניין העיצוב...ה-PS3 פשוט יותר משתלב בסלון......
גם הצבע המבריק..
- Huber
- חבר במועדון HT

נכון, אבל אם תיקח בחשבון שרב רכיבי הקולנוע הביתי כיום באים בצבע שחור (רסיבר, נגנים, טלוויזיות) לרב האנשים השחור של ה PS3 ישתלב טוב יותר מהלבן של ה XBOX, אבל ביננו זה בהחלט השיקול האחרון לדעתי בבחירה בין הקונסולות 
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בסופו של דבר נכון - הבחירה צריכה להיות כנראה על פי המשחקים, מחיר, אמינות
יכולת הסטרימינג של PS3 בעייתית, בלו-ריי טוב, אבל דברים האלה צריכים להיות שוליים בבחירה של הקונסולה..
SONY לא שמים דגש על הפיצ'רים האלה אלא רק מה שקשור ל-gaming
יכולת הסטרימינג של PS3 בעייתית, בלו-ריי טוב, אבל דברים האלה צריכים להיות שוליים בבחירה של הקונסולה..
SONY לא שמים דגש על הפיצ'רים האלה אלא רק מה שקשור ל-gaming
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אל תשכח שלסוני 3 יש אפשרות חיבור של שבעה שלטים באלחוט - טירוף לשחקני כדורסל או כדורגל. יש עדכוני חומרה שוטפים והכי חשוב שהיה לי: האינטרנט בחינם ודי טוב. אלו השיקולים שלי.
זה ובנוסף - האקס בוקס מגיע לחצי חיים שלו כבר, המשחקים לא ישתפרו בהרבה אם בכלל. בסוני 3 עוד לא נגענו בכלום.
זה ובנוסף - האקס בוקס מגיע לחצי חיים שלו כבר, המשחקים לא ישתפרו בהרבה אם בכלל. בסוני 3 עוד לא נגענו בכלום.
Vocare Ad Regnum
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

HuberHuber כתב:1. מיקרוסופט לא משחררת מידע רישמי ככה שאף פעם לא נדע בוודאות, אבל מדיווחים ברשת נראה כי הבעייה לא נעלמה לחלוטין, אולי השתפרה בכמות אבל עדיין קיימת (אני מניח שאתה מדבר על ה RROD). אני אישית מחכה לראות מה נסגר עם הג'ספר, האם הוא פתר סופסוף את הבעייה, אם כן (ואת זה נדע עוד כמה חודשים) אני כנראה אצרף גם XBOX ל PS3....
מהו "Prod" ? האם מדובר ב"טבעת מוות"? תוכל לשפוך לי קצת אור בנושא..?
ומהו ה-"ג'ספר"? האם מדובר ב- Chip חדש או משהו? איך הוא אמור לשפר את הנושא?
תודה
אני מאלו שחשוב להם מאוד עניין העיצוב, ולכן, אם אבחר בסופו של דבר ב- Xbox, זה יהיה ה- Elite ולא Premium, בגלל הגימור הכהה, ולא בגלל דיסק גדול יותר. ה- PS3 היא חתיכת מפלצת, לא בטוח שהיא עולה בעיצוב על ה- Elite, לה יש עיצוב עדין הרבה יותר.mikyt12 כתב:נ.ב: ששכחת לקחת בחשבון את עיניין העיצוב...ה-PS3 פשוט יותר משתלב בסלון......