היי, שאלה לגבי yamaha rxv1800

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
אילן72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,

ראשית ברצוני לציין שאני כבר זמן רב מבקר באתר קורא, נהנה ומתעשר (לא, לא במובן הכלכלי - אם כבר ההפך.. :D )

בכל אופן שאלתי היא כזו: שמעתי לפני זמן מה את ה-yamaha rxv2600 ומאוד נהנתי מביצועי הסטריאו שלו (יחסית לרסיבר), חשוב לציין ששמעתי אותו בביתי - כלומר בסביבה הטבעית שלו עם הרמקולים שלי, בסלון שלי ועם כל המגרעות האקוסטיות שלו וכו..

אני בודק אפשרות לרכוש את ה-rxv1800 ושאלתי היא מאחר ומערכת ההגברה שלהם זהה (130w*7) האם זה מחייב שהם ישמעו זהה במצב של pure direct, ההגיון שלי אומר לי שכן מאחר ואנו עוקפים את כל מע' הפרוססינג של הרסיבר ועוברים רק דרך מע' ההגברה שהיא לכאורה זהה..

אין לי אפשרות לשמוע את ה-rxv1800 בביתי..

תודה מראש,
אילן.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

ממש לא מחייב.

הדבר היחיד שזה ששניהם נותנים 130W ב-7 ערוצים אומר זה ששניהם נותנים 130W ב-7 ערוצים.

זה ממש לא מחייב שרכיבי ההגברה הם זהים. מה גם שמעבר להגברה עצמה יש גם את מסלול הסיגנל שגם בו יתכנו הבדלים בין זה של ה-1800 לבין זה של ה-2600.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

אילן72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

MarioMan כתב:ממש לא מחייב.

הדבר היחיד שזה ששניהם נותנים 130W ב-7 ערוצים אומר זה ששניהם נותנים 130W ב-7 ערוצים.

זה ממש לא מחייב שרכיבי ההגברה הם זהים. מה גם שמעבר להגברה עצמה יש גם את מסלול הסיגנל שגם בו יתכנו הבדלים בין זה של ה-1800 לבין זה של ה-2600.
...

o.k הבנתי, האמת שהתשובה מאכזבת כי מבחינתי שילוב של ביצועי סטריאו של ה-rxv2600 עם הפיצ'רים שב-rxv1800 זה בערך מה שחיפשתי, לצערי אין לי אפשרות לשמוע את ה-rxv1800 בביתי.

אגב, שאלה נוספת - במידה ואני רוכש את הרסיבר בארה"ב כלומר במתח של 110w ומחבר לו טרנספורמטור ל-220w האם הנ"ל עלול לפגוע בתפקודו של הרסיבר ואני מתכוון בעיקר לתפקוד ברמת הפקת הסאונד..

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46355
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #4 

לא תהייה שום פגיעה בביצועי הרסיבר.
אל תשכח כי יש להוסיף למחיר הרכישה גם Step down converter, הדבר עלול להוריד במעט את כדאיות הרכישה מעבר לים.

אילן72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

ziv_r כתב:לא תהייה שום פגיעה בביצועי הרסיבר.
אל תשכח כי יש להוסיף למחיר הרכישה גם Step down converter, הדבר עלול להוריד במעט את כדאיות הרכישה מעבר לים.
...
ראשית תודה!
מה זה step down converter מה עלותו והיכן ניתן לרכוש אותו?
אגב ראיתי שסקרת את ה-rxv2700 האם יצא לך לסקור/לשמוע גם את ה-1800

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”