שלום לכולם.
אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר שמחובר לדיוידי כדי לקבל צליל הקפי, וזאת באמצעות חיבור דיגיטלי. בכרטיס הקול שלי במחשב (sound blaster live! 5.1) יש יציאת digital out שלפי שיטוטים ברשת הוא חיבור דיגיטלי לכל דבר כמו יציאה אופטית. העניין הוא שברסיבר אין לי שום יציאת digital in (שלוש מ"מ) אלה רק coaxial in שהוא rca.
האם ניתן לחבר את שתי היציאות הללו, האם קיים כבל כזה שמצד אחד הוא 3MM ומצד שני הוא RCA או שהפתרון היחיד שלי הוא לקנות כרטיס קול עם יציאה אופטית?
תודה לעוזרים.
digital in coaxial out?
-
nisimshimi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
לקריאה : http://www.hometheater.co.il/p-1.article01366
לשאלה:
או כבל RCA-RCA עם מתאם.
לשאלה:
חיובי.האם קיים כבל כזה שמצד אחד הוא 1/8 (כמו של אזניות, אבל עם טבעת בודדה) ומצד שני הוא RCA...
או כבל RCA-RCA עם מתאם.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
-
nisimshimi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
קודם כל תודה.
קראתי את המדריך וזה לא יאמן כמה קשה להגדיר כראוי, מה גם שהכל מופיע לויסטה ולי יש xp, כך שאם יש מדריך דומה למשתמשי xp אני אודה לו מאוד.
שאלה נוספת שיש לי: בינתיים אני מחבר למגבר רק שלושה רמקולים - שניים קדמיים ואת הסנטר, איך אני צריך להגדיר את המגבר ואת המחשב כך שאני לא אאבד צלילים בדרך (בסרטים שומעים די חלש ולא שומעים כמעט בכלל את הדיבור רק את הרעשים מסביב, את המוזיקה לעומת זאת שומעים חזק מאוד
קראתי את המדריך וזה לא יאמן כמה קשה להגדיר כראוי, מה גם שהכל מופיע לויסטה ולי יש xp, כך שאם יש מדריך דומה למשתמשי xp אני אודה לו מאוד.
שאלה נוספת שיש לי: בינתיים אני מחבר למגבר רק שלושה רמקולים - שניים קדמיים ואת הסנטר, איך אני צריך להגדיר את המגבר ואת המחשב כך שאני לא אאבד צלילים בדרך (בסרטים שומעים די חלש ולא שומעים כמעט בכלל את הדיבור רק את הרעשים מסביב, את המוזיקה לעומת זאת שומעים חזק מאוד